Şimdi Ara

BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.254
Cevap
81
Favori
160.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
Giriş

dm attım size... 

• polatozden P kullanıcısına yanıt

Hangi servise gelmiş bilginiz var mı hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar arkadaşlar, elinde araç olan bir bayiden liste fiyatından daha uygun veya herhangi bir kampanya içeren fiyat alamadım ,ankara efe byd den liste fiyatından kaporo verdim cuma aksilik olmazsa aracı alıyorum ,bakalım hayırlısı. Araca aldığınız aksesuarlar varsa link paylaşabilir misiniz rica etsem ,herkese selamlar tekrar

• nonpassaran kullanıcısına yanıt

Hayırlı uğurlu olsun hocam şimdiden. Ne renk aldınız acaba, bu sabah aradım, elimizde gri ve mavi var demişlerdi. İkiside tek kaldı demişlerdi

• chetyner kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam ,birinin dün sipariş iptali sonucu içi dışı siyah araç istiyorduk onu aldım .

Siyah siyah isteyen varsa Afyon hisar byd de 1 tane vardı, ziraat kampanyasını sağa sola sorarken öğrendim :).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nonpassaran -- 14 Ocak 2025; 19:59:38 >

hocam izmir byd ye sordum ziraat kampnayasını eskiden vardı şimdi yok gibi bir cevap aldım. Kampanya tam olarak nasıl.

merhaba ben de aynı yerden perşembe günü alıyorum. gri içi siyah

• polatozden P kullanıcısına yanıt
    montaj dahil mi acaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KemaloS kullanıcısına yanıt
    ben yolda çok fazla duran biri değildim normalde bu durumun dez avantajını yaşıyorum 3 kere şarj için durdum tam yola ısınıyorum şarj ihtiyacım oluyor vs 😁

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KemaloS kullanıcısına yanıt

kampanya yokmuş hocam bayi özelinde olan anlaşma ,bayi yüzde 10 faiz ile 12 ye bölüyormuş düzcede ziraat kredi kartına özel ,ben faydalanmadım herhangi bir kampanyadan ek detay varmı bilmiyorum.

• AKA_33 kullanıcısına yanıt

Hocam çok teşekkürler , temu linki satışa kapanmış açılmıyor maalesef benzer link paylaşabilir misiniz zahmet olmaz ise.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berbuğ -- 15 Ocak 2025; 9:55:12 >
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.