< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları (51. sayfa)
-
-
-
Rezalet bir fiyat Biz Türkleri Düdükleriz mantığı ile gelmişler.Umarım cevaplarını alırlar ve giderler.
-
Yahu tamam BYD bazı kesimlerden korktu ve cok fiyat indiremedi haklisiniz.
Ben bir Atto 3 kullanicisiyim. Tesla alacagim diyende var bu fiyat açıklamasından sonra. Teslanin yazilim disinda ne artisi var? Hadi diyelim fiyati karsiladi, Atto ile ayni donanimda mi? Degil! Peki ayni donanima getirirsek fiyat kac para oluyor.
Abiler ablalar kardesler yaşdaşlar.. Butcenize uygun arabayi aliniz.
Ben 13.000 KM dir atto kullaniyorum. Daha once sifir polo, emgrand ec 7, passat b7, leon fr, chr hibrit kullanmis biri olarak diyorum ki, bu paraya bu araba yine ucuz. Koreliler gumruk mu oduyorda fiyatlari pahali? Torres evx, togg, ionic 5 ve mg yi attoyu almadan test ettim. Her firma modelindeki eksiklikleri icin yok guvenlik yok otv dilimi gibi bahaneler uyduruyor.
Her gun sehir disina cikip ankara bayburt yapmiyorsaniz, yilda 2 3 kez sehir disina cikip az da olsa mola vermeyi seviyorsaniz bu arac fiyatinin hakkini fazlasiyla veriyor.
Surekli her uyenin mesajlarina yanit vermeyen kullanicilar olabilir. Gecmise yonelik yorumlara bakin ama objektif bakin. Kiralik arac kullanmis, sirket aracini zoraki kullananlara degil, gercekten deneyim sahiplerine kulak verin. Ha birde yagmur sensoru yoksa kullanamam diyenleri dinlemeyin, yeni modelde o da var..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hocam aradığım adam sizsiniz işte. Şu an ÖTV bir artsa 2m altına alınamayacak bu araçlar, 1.490 çok iyi fiyat. Sadece yağmur sensörü de değil, havalandırmalı koltuk, 111w şarj desteği ki süreyi düşürecek bir hareket, kablosuz carplay ve uzaktan kontrol gibi şeylerde geldi deniliyor.
Ben Skoda Kamiq'ten geçmeyi planlıyorum, bu geçişte rahat eder miyim? Aile aracı benim aracım ve lanet bir şaft tüneli var. Ben yarın bayileri de arayacağım, keşke çok öldürmeden takas ile alsam, bu hafta bile alır geçerim.
Beklentiyi çok yüksek tutmuş herkes ama hata etmiş. Türkiye'de yaşıyoruz biz yahu :)
-
Hocam saydım son bindigim arabalari. Ben ayni zamanda motosiklet kullanicisiydim. Tabii evlendikten sonra CC dustu hatta ilk vitessiz motor sahibi oldum aile kurduktan sonra. Her neyse, elektrikli araca bindikten sonra motordan sogudum :)
Tünel munel yok :) ya hocam su an git, arac satista olmasa da 2. El takas et yine deger :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Togg çok düşünüyordum ancak ben donanım seven adamım, yaş oldu 38, 40'a merdiven dayadık. Yeni alacğaım aracımda olmazsa olmazım ısıtmalı koltuk :D Kütahya'da yaşıyorum, soğuk memleket. Araçta hem ısı pompası var hem ısıtmalı koltuk. Yani hangi videoyu izlesem tek problem menzilini kısa bulanlar oluyor. 320 km genelde otoban menzili almışlar. O menzil ile de ben buradan her yere tek mola ile giderim.
-
Hocam evde sarj edersen milletle dalga gececek duruma gelirsin. Ornek: araba cok yakiyor yaaa susurluk balikesir git gel 40 tl...
Bak gecen bandirmaya gidip geldim sonrasinda balikesire gidip geldim. Afedersin hayvan gibi kullandim, min 120 buldugum yerde 150 (ornek olacak bir soylem degildir. Yasalara uyun) 260 km yaptim 60 km de menzilim vardi..
Daha oncede susuluktan halic kongre merkezine gidip geldim. Korfezi dolastim. 90 100 km ortalamayla cok yagis vardi.. 350 km yol yaptim karamurselde arkadaslara da ugradik, 65 km menzilim vardi..
Yani demem o ki, kışın 250 km minimum dusun, gerisi sana kalmis..
Güzel mesafeler bunlar. Benim en çok Kütahya - Eskişehir oluyor 76 km.
Arkadaşım yeni daha Togg aldı. Eskişehir - Denizli 130 TL gitti :) Dönüşte de 160 TL tutmuş.
Tabi bu ev elektriği 1100 TL geçince 2'ye katlayacak durumu çıktı, o etkiler gibi bu durumu. Yine de benzine tek depoda şu an 2000 TL +-200 TL veriyorum.
Şu an çok aklıma yatıyor, bilgi formunu da doldurdum. Yarın Bursa ve Ankara'yı arayacağım.
-
Lfp batarya beni en cok etkileyen konu oldu. Pil olayi risk. Risk minimum lfp de.. civi testi basinc testi gecen bir olusum..
Torres evx gereksiz buyuk, ihtiyacimda yok bu boyuta, birde satis temsilcisi ufacik sunroofa karsi savunmasi beni vazgecirdi "guvenlikten dolayi cam tavan olmazmis"
Ic malzeme kalitesi, (direksion vegan derisi zarar gorurse byd direkt tuslarla birlikte degistiriyor) hersey cok guzel
Büyüklüğü nasıl hocam.
1-2 defa yolda karşılaştım ancak çok dikkatli kıyaslayamadım. Yani hangi araçlarla karşılaştırırsınız boyutunu?
-
Yanlis anlama ama ben kasim sonuna yetisecek diye dusunmuyorum. Hala muallakta olan bir tesvik belgesi durumu var. Arti yeni modeller nerede stoklaniyor o da muamma.. ben 14 kasimda direksiyonu degistirmek icin bursa cavdarlidaydim. 2 kirmizi 2 mavi atto 3 vardi birde hibrit seal
Bagaji chr dan buyuk, diz mesafeleri fazlasiyla yeterli, kamiq ile karsilastir netten. Kamiq hic deneyimlemedim. O yuzden dis boyutlari karsilastirman bile fikir verebilir
Eski donanımlılar geri gönderildi diye bir bilgi görmüştüm bir yerde. Yılbaşına kadar 6000 adet satıl hedefi var.
Şöyle yaparım, kapora verir sıraya girer, o sırada elimdeki aracı satmaya çalışırım. Ben Aralık ilk hafta teslimatlar başlar diye tahmin ediyorum.
Belge konusu bu fiyatlar bu şekilde açıklandıktan sonra sıkıntı olmayacaktır diye düşünüyorum, araya hafta sonu da girdi malum.
Sitesinde şu an online rezervasyonu da açmışlar 20.000 TL karşılığında.
Boyun ile ilgili olarak mm bazında Kamiq'ten büyük. Bagaj Kamiq 400LT. Ancak yükleme anlamında daha iyi görünüyor.
CHR inanılmaz küçük bir araç. Benim önceki aracım Corolla idi. Bir önceki kasası. O da baya genişti ama tipik japon, inanılmaz yol sesi vardı. Eşimle birbirimizi duyamıyorduk. Bu anlamda nasıl Atto 3?
-
Abi chr 1.8 hibrit kullandim diamond premium en ust paket..
Attonun bursa bayiide 2 aydir ayni araclar duruyor. Geri gönderme yaptiklarini dusunmuyorum. Ama guncellemis olabilirler..
Her neyse chrda stepne olan modeller kucuk evet ama benim stepnesizdi.
Ben atto ile mutlu olacagini dusunuyorum. Git test et. Susurluk a yakinsan gel ben gezdireyim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halk Kütüphanecisi -- 18 Kasım 2024; 0:23:18 >
Çok teşekkürler, şu yorumlarınız bile inanılmaz faydalı oldu. Kütahya'dayım, yakın olsam rahatsız ederdim.
Ankara ile de görüşeceğim. Ama niyetine girdim ciddi anlamda. Zaten batarya kalitesi en büyük etken.
-
Yeni bir çok özellik geldi demişsiniz ama ben net bilgi göremedim hiçbir yerde, tam olarak ne değişti acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Buna ek Apple Carplay kablosuz olmuş. Son ekran güncellemesi ile de geliyormuş o.
-
O bizde de var hocam.. guncelleme sonrasi geldi dediginiz gibi. Android auto dahil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X