Şimdi Ara

BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: serkaon Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (7 Mobil) - 4 Masaüstü7 Mobil
5 sn
1.069
Cevap
65
Favori
135.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bana da st bu hafta şase no lar atanır, diğer hafta teslim olur dedi. Atto alma işi yılan hikayesine doğru gidiyor bakalım. Birde bu gelecek araçlarda 110kw dc desteği diğer ülkelerde yok ilk bizde mi olacak anlamadım.
  • merhabalar elimde olan megan tce aracımı satıyorum , ve elektirikli araç alma arifesindeyim bayağı fazla video izledim lakin hep tanıtım videoları gerçek sorularıma kullanıcalar cevap verecektir diye düşünüyorum.

öncelikle 3 araç arasıda kaldım byd,mg ve kia ev3, bir önceki aracım ford kuga idi gebişlik olarak çok memnundum ben bu 3 aracıda canlı malesef göremedim boyutları küçükmü büyükmü çözemedim.

yani geriye doğru okudum hep vergi muhabbeti olmuş tüm formu okumadım ama :)

sizden ricam kullanıcı olarak en çok gördüğünüz eksikleri yazarmısınız

birde yeni model demişler şimdi ikinci el ilanlarada bakıyorum bu araç nezaman makyajlandı

ben yılda 2 kez uzun yol yapıyorum gerisi şehir içi 1100 km yol için kaç kere dolum yapmalıyım sonuçta veriler tüm kapasite üzeri fakat dolum yüzde 20 ve yüzde 80 arası olucak. şarj istasyonlarında sıkıntı çekiyormusunuz mesela

multimedya ekranı çok güzel arkadaşımda mg4 var çok ağır ve tuşları çok basit , herhangi bir sıkıntı yaşadınızmı?

mesela mg4 içi çok karanlık gece özellikle , bu araçta ambiyans aydınlatma yada benzeri bir aydınlatma varmı?

ses sistemini merak ediyorum

bazı arkadaşlar süspasyondan şikayet etmiş gerçekten sizlerde hissetiniz mi?

samimi cevaplar için şimdiden teşekkür ederim. yazılım hataları varsa kusura bakmayın lütfen

• fortingen F kullanıcısına yanıt
    Yilda 2 kez uzun yapan biride benim :) test suruslerimi yapmadan arac alma. Zaten yaptiktan sonra atto alacaksin :)
  • fortingen F kullanıcısına yanıt

Merhaba, ben BYD atto3 haziranda aldım, Bir kere Ankara yaptım, yarı otonoım sürüşle aynı gün gidip geldim hiç yormadı. Eksik yerlerini sormuşsunuz. Tesla ve togg kullandım bir süre ama mg ve kia kullanma şansım olmadı. Bu araçta hiç yazılım hatası, donma kasma vs. yaşamadım. Benim ve eşim için olmazsa olmaz üstten görüşlü 360 kamera oldu , bu özelliği Tesla model Y de göremedim, yoktu sanırım. Ben aracı her geçen gün daha çok sevmeye başladım. Eksik olarak yağmur sensörü ve bir türlü gelmeyen Sim Kart desteği diyebilirim. Şehir içi kullanımı için nokta atışı olur hiç düşünmeden alın derim pişman olmazsınız

• Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar yanlız ikinci el bir muamma neredeyse sıfır fiyatı ucuz olan 1-2 tane kazalı hatta birisi 1460 yazmış sorup durmayın bayide araba yok filan yazmış 😂 ben alsam satabilir iyim korkusu varken herkez sıfır fiyatında muhtemelen alamayacağım bayilerde sıra filan bu ahlaksızlığı zamanında Volkswagen yapıyordu yaptıkça popülaritesi arttı acaba byd de öyle düşünüyor aracım satıldığı gün son bir kez ikinci el sıfır bakacağım yoksa mg filan alabilirim bu arada yabancılar çok güzel karşılaştırma yapmışlar Türkler malesef bayiden ödünç aldığı aracın herşeyini anlatamadığı için doğru dürüst videoları yok
    Ecotricity NZyoutube
    MG ZS EV versus BYD ATTO 3 - Which is Better? We find out!
    https://www.youtube.com/watch?si=HtO61ekFRF1sUlv9&v=i3KaKeh_ky0&feature=youtu.be

Malesef ingilizce ama altyazıyı açıp dili otomatik yapıp sonra Türkçe seçerseniz alt yazılı mükemmel bir video olmuş benim gibi aracı görme imkanı olmayanlar için

• Bu arada orda fortingen yazan kişi benim ve adımın neden öyle gözüktüğü hakkında bilgim yok
  • Noldu hala Atto 3'une kavuşan yok sanırım?

• OdinGrimr O kullanıcısına yanıt
    Teslim alanlar var whatsapp grubunda ama ben siyah iç döşeme istediğim için beklemedeyim hala.
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.