Şimdi Ara

BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Oldboy86 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
1.381
Cevap
85
Favori
173.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

obd şartmı ben anlamadım.kablosuz arabaya bağlanıyor zaten .bilgiyi neden aktaramıyor ki

• BUROCKKER B kullanıcısına yanıt
    Kablosuz olarak goruntuyu aktarir. Aractaki tuketim, sicaklik vb bilgileri en dogru sekilde OBD ile alir ve hesaplamalarini buna gore yapar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • merhaba.ben 23 aralıkda teslim aldım henüz 200km de araç.şu anda 0-7 derecelerde 18-19 yakıyor

• pileki kullanıcısına yanıt

ben sakarya-bursa guzergahinizin uzerindeyim o zaman.

eger istanbul, izmir veya bodrumda degilsem; vaktimin cogu sayfiye zamani iznik, mesai saatlerinde yenisehir, aksamlari da bursa’da geciyor.

eger tecrube etmek isterseniz; kahve bile icmek isterseniz, yenisehirden gecerken lutfen arayin. isyerim yol ustunde sayilir. hastane karsisinda shell benzin istasyonundayim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CemUsUs C kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta cuma tam da o benzinlikte ihtiyaç molası vermiştim. Bir daha ki sefere de çok büyük bir aksilik olmazsa yolumu düşüreceğim. Denk gelebilirsek görüşürüz.
    Benim iş yerim yol üzeri değil ama Sakarya küçük olduğu için heryer birbirine çok yakın. Yolunuz düşerse mutlaka beklerim. Serdivan’da Dünyagöz hastanesinin arkasındaki binadayım: Çözüm Tercüme.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

ee ben de oradaydim 😀😀

aksam da nobetciydim hatta. araba arkada sarjdaydi ama. gormemis olabilirsiniz.

beklerim mutlaka ✋🏻

• BUROCKKER B kullanıcısına yanıt

Klimayı aktif kullanıyorsanız o da tüketimi çok etkiliyor. Ben direksiyon ısıtma+1 diş koltuk ısıtma kullanıyorum, mod olarak eko ve rejen de high da.

• CemUsUs C kullanıcısına yanıt
    😅
    Arabayı görseydim mutlaka dikkat kesilirdim.

Artık yeri öğrendim.
    Mutlaka uğrayacağım☺️

• Halk Kütüphanecisi kullanıcısına yanıt

Merhabalar,

Byd de kendi kamerasını nasıl kullanıyorsunuz?

Merhabalar bende serdivanda vatan bilgisayarın üstünde Sportoteam Kliniğinde Fizyoterapist olarak çalışıyorum. Özel mesaj atamadım görüşüp araba hakkında fikir alışverişi yapmak isterim.

• Fizyoterapist.Biri F kullanıcısına yanıt

Memnun oldum hocam.

Özel mesaj ile iletişim bilgilerimi gönderdim.

• polatozden P kullanıcısına yanıt
    Evet hocam. Viofolar bosa cikti :)

• 2024 de BYD 4 miyondan fazla bev+phev araç satmış. Muazzam bir başarı gerçekten.

BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKA_33 -- 2 Ocak 2025; 21:31:13 >
  • pul gibi araba basiyo herifler. tesla da boyle, cok acaip.

• T. Hagen kullanıcısına yanıt

merhaba;

tüketim değerleriniz şu an nedir?

birde %0 gösterdiğinde kaç km daha gittiniz?

• Atto-3 alasım var 2024 ekim gibi bayide sürmüştüm, beğenmiştim. Birkaç sorum var cevap verebilirseniz sevinirim.

1. Arabayı ben kullanacağım fakat eşimde ara sıra alıyor, kullanıcı profili var mı araçta, koltukları ayarlayan aynaları ayarlayan bir teknoloji?
    2. Yeni araçlarda arkadaki uzun yazı değişecek deniyordu, koltuk ısıtma ile birlikte soğutma da olacakmış bunlar var mı araçlarda?
    3. Otomatik park etme özelliği geldi mi?
    4. Araca cep telefonu ile bağlanıp, klima vs açabiliyor muyuz önceden, veya bunları ayarlayabiliyor muyuz, sabah otomatik çalışsın diye?
    5. Internette yok ama bayilerde özel kampanyalar veya indirimler var mı? Mesala şöyle 500-600k civarı kredi harika olurdu veya kredi kartından 11-12 ay çekim yine bu civarlarda.

Teşekkürler.

• –Kullanıcı profili bildiğim kadarıyla yok.

-Arkadaki uzun yazı artık yok, koltuk serinletme ve direksiyon ısıtma artık var.

-Otomatik park etme yok.

-Araçlar vodafone sim kart takılı geliyor, ocak ya da şubatta btk onayı alınacak sonrasında telefondan araca erişilebilecek.

-Özel kampanya hiç duymadım ama karta belli faizle taksit yaptıranlar var.

BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları

• atto 3 silecekler çok basit duruyor değiştirenler var mı acaba?

• uqurxx kullanıcısına yanıt
    Evet hocam, bosch takimda aldim ama sonra baska silecek uydurdum su an ondan da memnunum. Sadece kisasi 2.5 cm kisa

• Elroq’da cam tavan olmamasi, arka frenlerin -yeni nesil olsa da- kampana olmasi ve gelis zamaninda otv’nin artma durumu riskinden dolayi ibreyi tekrar atto3’e cevirdim. Anladigim kadariyla bayilerde araba bulunuyor. Ben de gumus gri olan versiyonunu almak istiyorum. İci 2 tip anladigim kadariyla ici koyu olan versiyon bulunuyor mu acaba?

Bir de mustakil evde oturuyorum. Sigorta kutusu ve elektrik kutusuna yakin park edebiliyorum. Prizden 16 amper ile sarj etme durumu mantikli mi? Ev tipi sarj istasyonu almama gerek var mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldboy86 -- 4 Ocak 2025; 12:49:4 >
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.