Tamam sen yeme bunları. Osmanlı hayallerinle bok içinde yaşamaya devam et. |
BYD'nin yükselişi sürüyor: Çin'de en çok satan otomobil üreticisi oldu (3. sayfa)
-
-
@Moueson ve @gun Kaliteyi neye dayanarak var olduğuna inanıyorsunuz. Açıkçası ben kesin var yada yok diyemiyorum. Çin markalarının ürettiği makinaları görüyorum ve açıkçası bu daha da şüphe ile yaklaşmama sebep oluyor. Bilindik markalar, batılı ve yerli üreticilere göre daha ucuz, daha yetenekli ve kritik parçalar dahil neredeyse tamamen Çin yerlisi makine üretiyorlar. Fiyatlar batılıların 1/5'i yerlilerin 1/3'ü konumunda. Piyasadaki Çinli dışındaki tüm markalar neredeyse oyun dışı kalmak üzere. Piyasayı kendi ürünleri ile doldurup, piyasayı doyurup dengeleri allak bullak ediyor. Ayrıca sorunları ve özellikle kalite problemleri çok. Ancak çok hızlı ilerliyorlar.
Araçları da aynı mı bunu zaman gösterecek. Ancak ben temkinliyim? Alır mıyım? Elbet olabilir ancak uzun vadede ne ile karşılaşabileceğin sürpriz şuan. Batılı araçların dayanım kalitesini beklemiyorum.
-
Suanda iflasin esigindeler 🙃
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaliteyi dayanım olarak kastetmedim daha çok malzeme kalitesi, sürüş hissi, teknolojisi ve dış görünüm olarak söyledim.
Dayanım olarak elektrikli zaten servis ihtiyacı duymadığından bataryalarda belli çok dayanıyor bence batının içten yanmasından daha çok dayanır ama yürüyen takım için bir şey diyemem o kadar usta değilim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X