Şimdi Ara

BYD'nin yükselişi sürüyor: Çin'de en çok satan otomobil üreticisi oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne güzel işte sizin gibi yetenekli bir insanı yetiştirmeyi başarmış ama sizi eski kafalılar anlamamış.

Bizim ülkede sorun daha ziyade kuşak çatışması.
    Sizin yetiştiğiniz dönem ile sizi değerlendirenlerin dönemi arasında devasa farklar var haklısınız kızmış olabilirsiniz ama ülke sizi yetiştirmiş başarmış gerisi size kalmış ileride bir şekilde hayrınız geçer geçmez ama yetişmeniz için çaba sarf eden ailenize, öğretmenlerinize ve terörde hayatlarını veren askerlere en azından minnet duymanız gerekir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • interwap kullanıcısına yanıt
    Kalite illa var sonuçta batılılar yıllardır otomobil yapıyor Çin’liler yeni ama belli ki çabuk öğreniyorlar bir on yıla çoğunu çözerler.

• Bir zamanlar Dünyada en çok satan otomobil markası TOYOTA idi ve Amerika'da bile satışlarda ilk 3 sıralamasına giriyordu.Gerçi Amerika'da hala çok satıyor.

Şimdi tahtı sallanıyor gibi.

BYD Avrupa'da tutar ve satış rakamları artarsa kimse önünü kolay kolay kesemez.Hele birde Amerika piyasasına girer ( vergi ve siyasi vs. sebeplerden dolayı engellenmez ise )ve otomobilleri tutarsa TESLA gibi ucube tasarımı olan otomobil vs.hikaye olur.

Ülkemizde ise fabrika kuracak BYD firması.

Fiyatları çok rekabetçi olur ve iyi otomobiller üretirlerse satışları ilk 3 arasına girer ve daha sonrada zirveye oynayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 13 Ekim 2024; 1:47:11 >
  • Dr.Perga D kullanıcısına yanıt

Start-up'ların, Ar-Ge'lerin, projelerin böyle kaçıp gitmesi üzücü. Neyse sizin adınıza sevindirici olmuş, yolunuz açık olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Teşekkür ediyorum. Kaçmak değil Türkiye de olsun diye çok istedim. Hala daha planım var. En azından Avrupa ve Orta Doğu pazarı için planım var elbette. Şunu da belirtmek istiyorum. Bu ürün için Amerika'da daha ucuz ham madde buluyor olmam (TL bazında maliye Türkiye de %300 daha fazla) da ayrı bir konu. Pek çok girişimci insanın önü kesiliyor. Ondan eminim. Pekii çok genç arkadaşım artık projeleri için kişisel ithalat yapamıyor artık. Aşılması gereken konular çok.. Saygılar sunarım

• gun kullanıcısına yanıt

Ülkeme ASLA Kızgın değilim. OLAMAM DA. ÇÜNKÜ BEN TÜRK'ÜM. Benim tüm kızgınlığım hatta nefretim, ÜLKEMİZİN YÖNETİLEMEMESİ.

Burada bir genç 2 gün çalışsa bilgisayar ( 300 dolara sıfır da var, iyi işlemcili bir kaç yıllık olan da var) sahibi oluyor.

Benim yurtdaşım 2 ay çalışsa belki alacak.

Bu gençler nasıl gelişecek. Nasıl hayallerine ulaşacak.

ASKERİMİZ ORDUMUZ GÜVENLİK GÜÇLERİMİZ.. HEPSİNE DUA EDEN SAYGI DUYAN BİRİYİM.

Bakın sorun şu.. Yanlış politikalar (alınan kararlar onları da etkiliyor) saygı değer güvenlik güçlerimizi de (görev kısıtlaması ya da sürgün) etkiliyor...

Konuyu uzatmak istemiyorum. Şu yazdıklarımı değerlendirmeye alın forum arkadaşlarım.

Bakın Çok özür dilerim. Aptal bir ekmek kutusu (sanırım dua ediyordu) ÖDÜL ALDI bu politikacılardan... Sizce ben Dua ya mı sinir oluyorum. Nimete saygım sonsuz..

Lütfen benim demek istediğimi anlayın. Bizden sonraki (42 yaşındayım) 20 ki yaşlardaki bir genç nasıl bir proje (ihtiyacı olan malzemeleri alsa GÜMRÜK VERGİSİ BELASINA takılacak) yapacak Ona üzülüyorum.

He doğru siz zaten ondan önceki 80 senede aya üs kurmuş marsa gidip geliyor ve uzay madenciliği yapıyordunuz!!!

Lan bi defolup gidin şu forumlardan din düşmanlığınızı başka yerde yapın! Aklı sıra laf çakacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Almanlar Siemens Mobile'i elleriyle BenQ'ya ikram ettiler ve sonrasında patent yüzünden diye ağladılar. Bile bile lades.

• handali H kullanıcısına yanıt

amerikada klise için halktan ZORLA vergimi alıyorlar ?

• Rahmi Koç’a, dünyanın en prestijli otomobil markalarından biri olan Ford iki araba markasının satışı hakkında bir teklif götürüyor.

Hem de öyle sıradan markalar da değil.Jaguar ve Land Rover’dan bahsediyoruz.

Acak teklif ciddi incelemelerden geçtikten sonra Rahmi Koç Ford’un yetkililerine, Jaguar’ın o yıllarda 3.5 milyar dolar borcu olması sebebiyle yalnızca Land Rover’ı alabileceğini belirtiyor.Land Rover ve Jaguar’ın aynı fabrikada üretilmesi sebebiyle Ford bu teklifi kabul etmiyor.

Koç Holding'in bu teklifi reddetmesinin ardından, Hindistan merkezli Tata Grubu’na ait Tata Motors cesur bir hamle yaparak 2008 yılında Jaguar ve Land Rover'ı satın alıyor.

Rahmi Koç’un, Haber Türk tarafından 2016 yılında yayımlanan haberde yer alan röportajında söyledikleriyse şu şekilde

“Vaktiyle Ford Land Rover ve Jaguar’ı satılığa çıkardığında ilk bize teklif etti. Biz ‘Sadece Land Rover’ı alırız’ dedik, çünkü Jaguar o zaman çok borçluydu, ama Ford kabul etmedi. ‘İkisi aynı fabrikada üretiliyor, o yüzden ikisini birlikte almalısınız’ dediler. Jaguar’ın o dönem 3.5 milyar dolar borcu vardı, istemedik. Ama Tata Grubu satın aldı. Tata şanslıydı, çünkü alır almaz dünyada lüks araçlara olan ilgi ve talep artmaya başladı. Dolayısıyla bu 3.5 milyar dolarlık borcu ödeyip hemen para kazanmaya başladılar. Çok güzel de modeller yapıyorlar, onları da tebrik ediyorum. Onlar bizden daha cesur çıktı.”

Kısacası almadıkları için pişman olduklarını söylüyor.

• Nevfel kullanıcısına yanıt

Din düşmanlığı değil o. Asıl onların yaptıkları DİNSİZLİK.

• bamorex kullanıcısına yanıt

Kesinlikle öyle. Anlatamıyorum maalesef

Aynı zihniyet ve çapsızlık köpürerek devam ediyor merak etme..Daha geçenlerde kufi kafalar bir araya gelmiş TV deki yandaş ağlak kanallarında, ağlaya ağlaya Hendek savaşında kazılan hendeğin eni boyu kaç metre ?oturmuş bunu tartışıyorlardı..Ondan sonra da Kahrolsun İsrail diye höyküre höyküre, kahveci burgercı basarlar..Sen böyle devam et, her köşeye imam hatip aç, üniversiteyi sadece bina niyeti ile beton döke döke çoğalt..ilim bilim teknoloji üretme..kafasız liyakatsiz cahil kültürsüz ,hayatında Battal Gazi den başka kitap okumamış adamlarını Rektör yap..sonra İsrail nah kahrolur..

• Bu rakamın tamamı elektrikli değildir herhalde hibrit de dahildir buna diye düşünüyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çinliler otomobil dünyasının içinden geçmeye devam edecekler iyi izleyin Avrupa ve Amerika

• Her fırsatta İslam'a hakareti bir marifet zanneden din düşmanı münafıklar alçaklıklarından hiç vazgeçmiyorlar.

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Haha valla copy paste gibisiniz. Daha yorumumu idrak edememissiniz. Toplumsal yozlasmamizin dinimiz ile ilgisi yok demeye getirdim ve orneklendirdim. Yarin topluca ateist ya da Hristian olsak 50, 100 yil icerisinde cigir mi acacagiz? Yahut acarsak bu dinimizi biraktigimiz icin mi olacak? Olay bu mu yoksa egitim, guzel ahlak, vb alanlarda mi degisiklige gitmemiz gerekiyor? Ben toplumumuzun yozlasmadigini iddia etmedim. Ancak sebebini yanlis yerde aradigimizi soyledim. Biz planli olarak cumhuriyetin basinda ulkece resetlendik. Tabiri caizse “0” dan basladik, tarihimiz, dilimiz unutturuldu ve tu kaka yapildi. Yanlis anlasilmasin(yine) neden Latin alfabesine gectik demiyorum. Neden Osmanlica’yi yaninda devam ettirmedik haberde ovdugunuz China gibi? Yahut neden Japonlar atom bombasi yediler ama gecmislerini inkar etmediler ve dillerini degistirmediler? Sen saniyormusun onlarin ulke tarihleri sutten cikmis ak kasik? Ama sen hangi Japon’u, hangi cinliyi ulkesini, toplumunu kotulerken gordun? Goremezssin cunku onlar bizim gibi planli olarak gecmislerinden koparilmadilar. Bizim kulturumuz dahi kalmadi farkinda misin? Yasim 34, eger benim yasitim ya da buyugumsen ne demek istedigimi anlarsin.

• Nevfel kullanıcısına yanıt

Ondan önceki 80 yılda ayda üs kurmamıştık. Ama buğdayı, savaşta olan bir ülkeden almıyorduk. Anavatanı Anadolu olan mercimeği, Kanadadan ithal etmiyorduk. Hastalıklı hayvanları, Brezilyadan gemilere doldurup getirtmiyorduk. Amerikadan mısır şurubu getirip, şeker fabrikalarını kapatmıyorduk. Patentli de olsa, Leopard 2 tanklarını, F-16 ları bu ülkede üretiyorduk, adamların ayaklarına gidip, parasını ödediğimiz uçaklar için yalvarmıyorduk. Bankalarımızın başında, Q harfli takılar yoktu.

Din düşmanlığı diye birşey de yoktur. Güneyde bir taraflarınızdan uydurmayın. Din kişiseldir ve kimin neye inandığı, hiç kimseyi ilgilendirmez.

Ben de ateistim ama İslamla, Hristiyanlıkla bir sorunum yok. Sorunum din tüccarı olan hacı hocalarınızla. Aynı şey papazlar için de geçerli, hahamlar için de geçerli.

Adam haklı, burada din düşmanlığı değil, hükümetin liyakatsizliğinden bahsediyor. Konuyu dine çekerek saptırıyorsun ya da 80 yıldan bahsederek, Cumhuriyet düşmanlığı yapıyorsun. Ataların Deli İbrahimlerle, Mason Reşatlarla, kardeş katliamcısı, bebek katili Mustafalarla sana mutluluklar dileriz.

Konuyu saptırmamak adına daha yazmak istemiyorum. Söylediklerinden rahatsız olduğum için cevap verdim.

Konu sahibinden özür dilerim

• handali H kullanıcısına yanıt

ben halkın sırtına yüklenen mercedeslerin iç edilen paraların vergisinden bahsettim ? konuyu niye uzatıp değiştirdin

• volkman kullanıcısına yanıt

Bu yazdığın masalları belki sıradan insanlara yedirebilirsin ama ben yemem. Sadece bir ikisine cevap yazacağım gerisi de aynı bu minvalde olduğu için sen süper laik kafanla çözersin diye umud ediyorum.

- Türkiye'nin kendi buğday üretimi kendi nüfusuna fazlasıyla yeterlidir. Ama ihracat yapmak için üretim bazen yetersiz olduğu ve bazende özel siparişler için ithal buğdayı alır işler ve katma değer katarak satarız. Bunu Türkiye'nin en büyük uncusu Eriş unla yıllarca ticari olarak çalışmış ve işin içinden biri olarak yazıyorum. Neden 1 liraya buğdayı alıp işleyip 3 liraya satıp 2 lira para kazanmayacağız bunu sen açıkla bir zahmet!!!

- Tank üretiyormuş f16 yapıyormuş ya bir git Allah aşkına. 2-3 parçasını ürettin burada montajladın diye üreticisi sen mi oldun? Togg'a böyle yapıyor diye kırk tane sayıp söven siz değil misiniz? Yok motoru yerli değilde yok bilmem ne??? Bak şuan iha,siha, helikopter, Kaan , hava savunma sistemleri vs yüzlerce ürün yerlileştirildi yerlileştiriliyor.

Evet benimde senin gibi cumhuriyetle ilgili bir sıkıntım yok. Sıkıntım Atatürk tüccarı geçinenlerle! Mesela dem parti diyarbakırda pkk gösterisi tertipliyor apoya özgürlük naraları atılıyor sizin chp'den tek bir eleştiri çıkıyor mu? Adamlar size Mustafa Kemal'in itleri diyor gidip ittifak kuruyorlar sesiniz çıkıyor mu? Ama ortaya bir yalan iftira atılıyor hacı hocayla ilgili ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz!!! Disney Atatürk filmini yasakladı ne oldu ne laik kemalist geçinen ve disneyden beslenen sanatçılarınız ağzını açtı mı? İşte bizde bu Atatürk tüccarlarından bıktık!!!

Osmanlı ile ilgili eleştirilerine gelince 600 senelik dünyaya hükmetmiş bir imparatorluğunda illa ki hatası yanlışı yanlış yapan devlet adamı lideri olur, azıcık insaf. Gazze'de 17 bin çocuğu katleden parça parça eden diri diri yakanlarla öldürenlerle ilgili bir tane sosyal medya paylaşımın oldu mu eleştirin oldu mu? Starbucksdan çıkmaz mcdonaldstan vazgeçmez insanlık dersi verirsiniz ama mabadınızdan 600 senelik devlete sallarsınız!!! Bak ne güzel bir sanatçı sizin gibileri anlatmış.

tvturknetyoutube
    #tvturknet #tvturk #tvtürk #bünyaminerdemir
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=CRcQrNIUyEM

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.