Şimdi Ara

BYD Türkiye lansmanı yapıldı: 4 yeni model geliyor! İşte fiyatlar (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
5
Favori
18.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Devlet alacağından vazgeçiyor ama aradaki distribütürler vazgeçmiyor! en azından görünen o , bunca teşviğe rağmen ( vergi indirimi ) yapılan fiyatlandırmalar kabul edilebilir değil ! Düşünün ki teşvik belgesi almayan bir çinli markasının ülkeye girişte devlet tarafından alınan vergileri şunlar : 1.6 motora kadar olan vergileri belirtiyorum, %80 ötv +%20 kdv ayrıca çinliler için önce getirilen %10 ve sonrasında getirilen %40 vergi, bununla beraber Teşvik belgesi almayan bir MG markası MG HS hibrit aracını gümrükteki ham fiyatına %80+%20+%10+%40 =%150 vergilendirme ile 2.000 Bin bandında satarken, %150 vergi yerine sadece aracı %30 vergiyle( elektrikli araçlar için vergi sadece %10) satan byd Markası, Byd seul u hibriti 1.850 " ye satacağını açıkladı. Yine elektrikli byd atto 3 bunca vergilendirmeye rağmen teşvikten önceki fiyatı 1590 iken, teşvik sonrası sadece %10 vergiyle 1.490 TL fiyatla satılacağı açıklandı, Peki devlet bu kadar vergiden vazgeçmişken bu aradaki devasa paraları kim cebine indirecek ? Yazıklar olsun, bu bir soygunculuktur, acilen Ticaret Bakanlığına tüm vatandaşların byd satışını yapan AlJ şirketini ve byd yi şikayet yağmuruna tutmaları lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulaş72 -- 16 Kasım 2024; 17:21:47 >

• Why Shy kullanıcısına yanıt
    Senin ülken Gümrük Birliği ile Avrupa'nın kölesi, istediğin malı alıp satamazsın, istediğin fiyata alıp satamazsın. Tesla Y de Çin'de 1.185.000TL. iPhone diğer ülkelerde Samsung ve diğer amiral gemisi telefonlar ile aynı fiyat ama Türkiye'de aşırı pahalı, arz talep, kültür, eğitim meselesi.

Senin vergi sistemin ve yöneticilerin Avrupa markalarını korumak zorunda. İzin almadan tuvalete gidemezsin, bağımsız ülke değiliz.

Almanya fiyatı 33.000 Euro yaklaşık 1.2 milyon TL.

BYD Türkiye lansmanı yapıldı: 4 yeni model geliyor! İşte fiyatlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt
    Saldırı ve aşağılama, aynı zamanda kendini övme. Komplekslerin kendine kalsın. Bu tavırlar ile mahalle kavgası bile yapılmaz. Başka kapıya....

• McLaren64 kullanıcısına yanıt

Evet bizzat kendi istekleri ile

Biz bu forumda Lexus lbx e 2.3 milyon fiyat çekilirken sorunsuz ÖTV KDV edebiyatı yapanları da gördük

400 bin TL indirim gelince o edebiyatı yapanlar far görmüş tavşan gibi masanın altına saklandı BYD Türkiye lansmanı yapıldı: 4 yeni model geliyor! İşte fiyatlar 

Yarın bunlar da indirir fiyatları,özür dilemek size ağır geleceği için engelleyip topuklamak zorunda kalırsınız:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Why Shy kullanıcısına yanıt

Nakliye su vu bu bayi kârı desen edeceği para 1 milyon lira

Ama kitlemiz ne diyor,bayi Kazıklıyor demeye dilleri varmıyor

Oyun böyük yegen diyorlar

Koca byd araba satmamak için rüşvet veriyormuşBYD Türkiye lansmanı yapıldı: 4 yeni model geliyor! İşte fiyatlar 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 16 Kasım 2024; 18:6:7 >
  • Hadi güldük eğlendik şimdi teşvikli fiyatları gösterin

• Seagul için benim gibi bekleyenler avuçlarını tuzlu tuzlu yaladı. sağolasın zalım kapitalist düzen.

• Dolpin 999.000 TL olmalıydı.hayak kırıklığı (

• devlete sallamak kolay vergi diye ama firmalara bakın çindeki fiyatı şu bu diyoruz bırakın abi avrupadaki satış fiyatından bile pahalı ki orda ektra vergi var ilk defa vergide daha aşağıdayız ama nedense yine pahalı ben anlamıyorum biz ülke insanı olarak çokmu enayiyiz devlet almaz ise biz alırız bu enayilerden demiyorlarsa ben bişi bilmiyorum umarım istedikleri rakamları göremezler satışlarda...

• The Time Lord kullanıcısına yanıt
    ben gittim baktım nissan epower aracım var dışını bilmem ama içi en az 5 kademe üstte yalan yok o konuda iyiler teknolojide güzel donanımda

• 1.590’ lık araçtan %50 vergiyi siliyorlar, 1.490’ a indiriyorlar. Birde yıl sonuna 10 bin adet satacaklarını söylüyorlar. Yarısını satarlarsa dua etsinler. Bu resmen Türk halkına yapılmış bir soygundur. ALJ denen distribütör sosyal medyada ve çeşitli mecralarda protesto edilmelidir.

• citms kullanıcısına yanıt

Yıl sonu dedikleri 45 gün kalmış eğer bu sürede 10 bin satarlarsa helal olsun bence 5 bin satamazlar satarlarsa hatırlatın lütfen şaşırim kesinlikle

• en1gma kullanıcısına yanıt
    Bir yere saklanan yok sözelci seni, matematik ve ekonomi özürlü, halen trollük mü yapıyorsun :)

Öyle yada böyle benim gibi fiyatı 1.8 civarı hesaplayan lar haklı çıktı işte, milletin vaktini alma boşuna.

• volkanbirol V kullanıcısına yanıt

2.3 milyona millete çakmaya kalktığın ve fiyatına anında 400 bin TL indirim yapılan

Lbx yok satıyor sıra varmış diyorlarBYD Türkiye lansmanı yapıldı: 4 yeni model geliyor! İşte fiyatlar 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 17 Kasım 2024; 10:5:6 >
  • en1gma kullanıcısına yanıt
    Ergenus dingilus, bu fiyata alınır vs kaçmaz mı dedim, çok satar mı dedim. Sadece Avrupa, Almanya fiyatının da %80 ÖTV çıkarıldığında aynı olduğunu söyledim. Marka maliyetine, zararına satar bana ne, Volkswagen nasıl GSR2 siz bomboş ve güvenliksiz Taigo gibi araçlarıı 1 Eylülden önce elden çıkarmak için 1800 den 1400 e indirip 400K indirim yapıyorsa. Her marka ve modelde olabilecek şeyler. Tabiki lansman fiyatının indirimsiz olup sonradan indirim yapılması büyük bir hatadır.

Buradan başka mesaj yazmayacağım, Allah'ı sözelcisin matematik özürlü. Fiyattan %80 ÖTV ve %20KDV çıkarıp %19-21 KDV ekleyemiyorsun daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 17 Kasım 2024; 12:17:34 >
  • volkanbirol V kullanıcısına yanıt

2.3 milyona millete lbx çakmaya çalışırken

Lexus çok sorunsuz dünya markası takumi hibrit koklar oo yee ÖTV

Lexus 400 bin TL indirim Yapınca

Maliyetine sattulaaa zarar ettüleee taygoo gesereeeBYD Türkiye lansmanı yapıldı: 4 yeni model geliyor! İşte fiyatlar 

• Byd Han fiyatı ne olur acaba tahmini olarak

• narkotik_1989 N kullanıcısına yanıt

bunu dün ben de sordum.

kesin konusmaktan imtina ediyorlar, ancak seal sedan 2.5-2.75m, han da 3.5-3.7m gibi rakamlar soylendi.

• Dolubataryayoutube
    #BYD'nin TÜRKİYE FİYATLARINA TEPKİ! - Hızlı Şarj 100. Bölüm
    https://www.youtube.com/watch?si=XFLdocyspxsrgzeA&v=r8YZIP_TBaY&feature=youtu.be

Güzel video olmuş. Şükür saçma saçma konuşan gazeteci bozuntularından başka adam akıllı laf eden birileri çıktı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Tiguan satışlarını baltalyan suv u var bence güzel. Togg alana kdr bunu almak lazım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.