Şimdi Ara

BYD Türkiye lansmanı yapıldı: 4 yeni model geliyor! İşte fiyatlar (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
5
Favori
18.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
    BYD Türkiye lansmanı yapıldı: 4 yeni model geliyor! İşte fiyatlar

Gemiyle araba getirmeyi dahi beceremiyormuş çinli byd henüz. Bazen gemiyle arabaları taşırken oluşan hasarları tamir etmeleri gerekiyormuş. Süresinin belirsiz olması hangilerinin onarılacağının billinmez olmasından da kaynaklanabilir.

Haberde ilginç birde detayda var. İsrail’de tavan taşıyıcı takmışlar BYD arabaya. BYD’nin tavanı ve gövdesi deforme olmuş yani eğilip bükülmüş. Bu da kağıt gibi araba olduğuna delalet eder. Canı ne kadar korur soru işareti.

https://insideevs.com/news/712148/byd-quality-problems-hit-international-markets/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mystiery_ -- 19 Kasım 2024; 13:6:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 15 16bin dolarlık araca 1.3milyon yazmaya utanmamışlar

• Dolubatarya 19.11.2024 tarihli canlı yayını izleyin. Tepkileri görün. Destek olun bu saçmalığı normalleştirmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert bbc -- 19 Kasım 2024; 23:27:58 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Volkan Manavyoutube
    BYD Fiyatları Pahalı Diyenler Buraya!
    https://www.youtube.com/watch?si=8nAcCMZZhtRdDO2o&v=2bHvpkOaYiU&feature=youtu.be

Volkan manav duruma Avrupadan bakmak lazım diye anlatmış .

• Trump şubatta iktidara gelince elektriklileri bitirecek . Almayın aldırmayın elektrikli.

• BYD koyunları düdüklüyor ama koyunlar düdüklenmeye alışık olduğu için tapıyorlar BYD Türkiye lansmanı yapıldı: 4 yeni model geliyor! İşte fiyatlar 

padişah köprünün başına bir tane düdükçü koymuş, düdükçü gelip geçeni düdüklemeden köprüden geçirmiyormuş.

gel zaman git zaman padişah bakmış sürüden hiç ses çıkmıyor, merak etmiş, gidip durumu kendi gözümle göreyim demiş.

sürüden bir koyuna sormuş "memnunmusun halinden?"

koyun cevap vermiş "padişahım sürü kalabalık olduğu için kuyruk oluyor işimize gecikiyoruz, bari iki tane düdükçü görevlendirin de işimiz çabuk bitsin"

bizim hikaye aynen böyle işte BYD Türkiye lansmanı yapıldı: 4 yeni model geliyor! İşte fiyatlar 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doruk.TR -- 20 Kasım 2024; 2:19:48 >

• kkvan kullanıcısına yanıt

Adamın en büyük destekçisi teslanin sahibi ,şunun konusunu açsana eğlenelimBYD Türkiye lansmanı yapıldı: 4 yeni model geliyor! İşte fiyatlar 

• en1gma kullanıcısına yanıt

Amerika da 7500 dolara kadar teşvik var .. küçük firmaları etkileyecek bir durum maliyetini zaten düşürecek sanrıırm biraz daha tesla . Elan musk da bunu kaldır diyor zaten .

nedeni basit Amerika da daha tekel hale gelecek. küçük firmalar daha çok etkilenecek ABD de bu işten .

aldırmayın almayın demek körü körüne söyleniyor .10 yil sonra elektrik pazarı daha da büyür teknoloji değiştikçe .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MJKOBE24 -- 20 Kasım 2024; 19:56:7 >
  • BYD Türkiye lansmanı yapıldı: 4 yeni model geliyor! İşte fiyatlar

Buraya bu hesabı bırakıyorum, başka birşey söylemiyorum.

• Bu telkin var ondan fiyatlar yüksek byd ye kayyum atamışlar diyen yakışıklıdan ses gelmiyor

Chery sosyalist devrimci bir firma galiba telkinler ise yaramamış

@McLaren64

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 21 Kasım 2024; 19:53:12 >
  • aurosonic kullanıcısına yanıt
    Çin'de mi yaşıyorsunuz hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

özbekistan hocam :) burada byd zeekr gibi araçlar yaygın

• aurosonic kullanıcısına yanıt
    Hocam orada yer-gök Chevrolet diye biliyorum ama Çin'e yakın olunca BYD, Zeekr, Lynk&Co, Chery vs. gayet mümkün tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 2 Aralık 2024; 2:19:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

hala var çok yaygın :D ben ilk geldiğim zaman arabamı koca otoparkta bulamamıştım çünkü hepsi aynıydı :D ben de ravon nexia r3 vardı. türkiyedeki aveo modeli. ama artık çok elektrikli araçlar var. zaten byd özbekistana fabrika açtı. polis araçlarında bile byd var :D plakaları kapattım ne olur ne olmaz başıma dert açmim şimdi :))

Satış ofisleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aurosonic -- 2 Aralık 2024; 2:58:45 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.