< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BYD Türkiye lansmanı yapıldı: 4 yeni model geliyor! İşte fiyatlar (12. sayfa)
-
-
Bu ülkeye ve millete uygun şekilde giriş yapmışlar. Demislerdir %300 ötvye sesi çıkmayan bu aziz mi aziz millete birazda biz... ürün satalım. Haklılar.
-
1 yildir sedan modelini kullaniyorum. Zeekr ve Li de kullandim. Tesla yanlarinda 5 para etmez kesinlikle. Byd yi kotuleyen varsa cherry e binsin ona o yakisir :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hollandada Delphin modeli €37.000dan satılıyor. Opsiyonsuz.
Oda 1.350.000 TL yapıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
deveyi diken aha bu cografyadakileri de silken yaranır.
Ne sandınız? o meclisten halkın yararına bir şey mi çıkacaktı??? vergiden aldılar emmoğullarının cebine koydular.
-
Kredi kartından 750 lira alınacak diye ortalığı ayağa kaldırdılar asıl meseleye kimse ses etmiyor. Garip millet olduk.
tam bir deli dumrul uygulaması olan kredi kartından 750 tl almak ile byd satın almayı nasıl aynı kefeye koyabiliyorsunuz? birileri milletin başına tabanca mı dayadı git byd al diye? işinize gelmezse almazsınız bu kadar basit. siz ve sizin gibiler neyi tartışıyor anlamıyorum.
-
Vatandaşa ucuz ve kaliteli arabaya binmek haram
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nedir bu Byd tayfasının Chery problemi ? Olumsuz bir yorum duydular mı, karşısındaki Chery elemanıymış gibi savunmaya geçiyorlar. Bunu mu öğrettiler sizlere.. Tesla zaten LÜX bir marka değil orta segment bir marka. Ama yazılım anlamında çok iyiler. Senin Byd dediğin aracın otonom sürüş tarafı tesladan fersah fersah geride.
Zeekr, Huawei, Xiaomi .. Bunlar Dönemin teknolojisini yansıtan araçları var ama ülkemizde olmadığı için karşılaştırmaya dahil edilmesinin bir anlamı yok. Bunlar ülkemizde olsaydı tesla yerine Ben Huawei Avatr düşünürdüm 3.0 dan sonra..
Byd konusuna dönecek olursak, Evet araçlar hem donanım hem de tasarım olarak güzeller. Ama sen vergi indirimini kendi cebine atarak, vatandaş olarak beni aptal yerine koyarsan , istediğin kadar güzel araba yap ben almam aracını.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 18 Kasım 2024; 08:59:09 >
-
Birincisi seni etiketlememişim. İkincisi konumuz ötv idi byd değildi.
Üçüncüsü ötv, kdv, öiv, gv gibi insanları soyma uygulamalrına ses yok gartımızdan 750 gitmemiştir lo.
Ben araba alamıyorsam kimse alamasın, ben ev alamıyorsam kimse alamasın.
Ötv, Kdv, öiv, gv kredi kartından alınacak 750 liradan daha büyük soygundur. Ses çıkarmayan uyutulmuş zombidir.
Bu kafalar yüzünden hükümete tam destek veresim geliyor bazen.
-
teşvik ve indirim şey dmek ya bakın distribütör hadi geçirin size fırsat
bayide araba bırakmayın galericiler kazansın demek
eskiden de ötv indirimi olurdu 1. gün galericiler ve yakın çevreleri arbaları bitirirdi,
bitirmese de vatandaşa yok çeker 1 hafta sonra pahalıdan satarlardı.
ama bizde şu var parası olan alır alamayana hava atma ve ben aldım demek için
kimse bu malın hakkı bu değil demedi şimdiye kadar
onlar da yine böyle davraniyor biz davranışımızı değştirirsek onlar da değiştirecektir.
bir ay araba satılmayınca nasıl ağlıyolar sektör durdu şöktü diye.
-
Dolphin, menzili kısa olmasa pazarlıkla alınacak tam bir aile aracı aslında ama 427 km menzil gerçekte 300km civarıdır ki buda epey az. Bence bu fiyatları piyasayı denemek için yaptılar tepkiye göre oynayacaklardır yada pazarlık marjını yüksek tutacaklardır.
-
BYD Bu fiyatlarla Türkiyede yer edinemez. Seal U alamayı düşünüyordum ama Seal U Ev alacağıma TEsla alırım. BYD HAn hele 3.5-3.7 e gelirse şaka gibi olur. 3.8e Mercedes EQE var. Vergi icin alınan indirimleri distribütörler kendi karlarını arttırma derdindeler. Zaten doğru düzgün arabda getiremiyorlar.
-
Belliki fiyat tüm taraflari mutlu etmedi..geri adim atip fiyat düşuremiyorlarsa .iyi şartlarda ödeme kolayliği sağlamak zorundalar. Vade farki almadan taksit seçeneği sunulursa Türkiye pazarinda BYD şansini arttırabilir.
-
burada boş boş konuşup cavcav edenlere bakmayın. bunların hepsi cebi delik liseli yada askerden yeni gelmiş tayfa . millet nasıl cherry leri yağmaladı byd ye de aynı olacak. milletin cebi dolu,tortor dizel motordan da sıkıldı değişiklik istiyor teknoloji istiyor.
-
byd kendi gelmeliydi chery gibi.disbürötör olmamalıydı.
chery uygun verdi ve baya sattı.
-
Merhaba.Komisyonu almadan kimse o karı cebe indiremez şu anki iklimde tr de.Kimin indireceğide malum.Almıştır o payını.Kupon arazi kovalayan zihnyet bunu atlarmı.Ayrıca tog ve diğerleri var iken kimseye kırdırmazlar piyasayı.Hazır ortam istedikleri kıvamda.Bolca parayı sızırırlar vatandaşta.Dolaylı verginin 572 olduğu bir ülkeden bahsediyoruz.
-
Alanların %80 i galericidir. aralık-ocak ta malum siteye 50 100 ekleyip koyarlar. Belli bir süre talep olur ama ondan sonra bu rakamlara satışları düşer. 2025 2026 da avrupalı elektrikli ve p-hybrid araçlar gelince piyasa iyice karışır hayırlısı.
250 bin tl x 4 bin kişi+ faizi
Bu parayı oturduğu yerden kazanan doktor varsa kendin görün reçete yazsın
öyle bi alıştılarki tek arabadan en az 100bin kar etmeden iş yapmaz durumdalar.arabayı yapandan çok kazanıcaklar mübarek ticaret erbapları.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X