Şimdi Ara

C# 'bi hata alıyorum, destek lütfen'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hata fotoğrafta göründüğü gibidir. C# bilgim çok az, nerelere bakmam lazım. Düzeltmek için neler yapmam gerekli. Yardımlarınızı bekliyorum.
     C# 'bi hata alıyorum, destek lütfen' C# 'bi hata alıyorum, destek lütfen'

• Devepxress kullanmadım hiç ama şu yolları dene

1.) o Combobox a item olarak değilde string olarak eklemeyi dene (yani Combobox.Items.Add(xx.ToString());
    2.) istediğin sonuç yine dönmez ise (nesneye ulaşabildiğini var sayarak konuşuyorum) ToString(); methodunu override yaparak istediğin sonucu döndürebilirsin.
    Eğer nesneye ulaşamıyorsan yeni bir nesne yazıp o nesneden miras alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: converttoint32

Devepxress kullanmadım hiç ama şu yolları dene

1.) o Combobox a item olarak değilde string olarak eklemeyi dene (yani Combobox.Items.Add(xx.ToString());
    2.) istediğin sonuç yine dönmez ise (nesneye ulaşabildiğini var sayarak konuşuyorum) ToString(); methodunu override yaparak istediğin sonucu döndürebilirsin.
    Eğer nesneye ulaşamıyorsan yeni bir nesne yazıp o nesneden miras alabilirsin.

c# bilgim baya az, yinede dediklerinizi uygulamayı calısıcam.

DisplayMemberla alakalı olabiliceği duyumları aldım, ne dersiniz ?
  • 34Kurşun kullanıcısına yanıt
    Combobox a veri yüklemek için datasource tanımladıysan Displaymemberla alakalıdır için database ten çektiysen şu şekilde düzeltebilirsin.

cmbbox.DisplayMember=("KolonAdi");
  • Hatayı çözdüm, devexpress designer'da Null atamış, sıkıntı ondan kaynaklıydı.

http://forum.donanimhaber.com/m_83664830/f_//tm.htm#83664830 Bir sorunum daha var, bununlada ilgilenirseniz çok müteşekkir olurum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.