Şimdi Ara

C'deki windows'a D'deki windows'tan 'administrator' olarak girmek..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuda bilgisi olan var mı? C sürücümdeki windows göçtü.. İçinde kurtarmak istediğim dosyalar var. D sürücüsüne yeni windows kurdum ancak oradan girdiğimde C'deki windows'un "documents" dosyalarına giremiyorum..

"access is denied" hatası veriyor. Göçen windows'taki oturum şifreli bir oturumdu. Sanırım o yüzden bu hatayı veriyor. Şifreyi biliyorum ancak yinede nasıl dosyalara ulaşabileceğimi bilmiyorum.

Yardım edebilecek birisine çok müteşekkir olurum. Şimdiden teşekkürler. Allah(cc) razı olsun.

• neden c deki işletim sistemini güncellemek yerine d ye işletim sistemi kurdun anlamadım.
    c deki işletim sistemini güncellemeyi dene
  • Güncellemekten kastın, "repair" se, windows cd'sini takıp yeni kurulumda "repair" dediğimde dos'a giriyor, orada da dosyalara geçiş olmuyor.. Yine administrator şifresi yüzünden dosyaları alamıyorum..
  • girmek istedigin klasore (c:\documents and settings\kullanici) sag tiklayip ozelliklerine giriyorsun. burda guvenlik sekmesine geliyorsun, altta gelismis butonuna tiklayip acilan pencerede sahiplik diye bir sekme olmali (ingilizce kullaniyorum, owner ) buraya geliyorsun ve listeden kendi kullanici seciyorsun, ardindan alttaki alt dizinlere de uygula yazan yere isaret koyup onayliyorsun. Dosya miktarina gore biraz zaman alcaktir islem. Bitirdikten sonra klasor senindir.

Dosya sahipligini degistirmek istemez isen guvenlik kisminda acilan pencerede ekle diyerek kendi kullanicini ekleyip bu kullanicinin bu klasor ve alt klasorlerine tam yetkiyle ulasmasini saglayabilirsin.

eger dosyalarini encrypt ettiysen ustte yadiklarim ise yaramayacaktir.
  • alimakkaya,

Dediğinin benzerini yabancı bir sitede de görmüştüm ama şöyle bir durum var:

İstediğim kullanıcıda sağ tıklayıp özelliklere girince öncelikle "güvenlik" (ya da security, benimkide İngilizce) gibi bir sekme çıkmıyor.

Sadece "sharing" (paylaşım) sekmesi var.. onun altında da bahsettiğin tarzda bir menü yok..
  • Dostum geçmiş olsun öncelikle şöyle bi durum var win tarafından şifrelenmiş dosyayla şifrelenmiş oturum arasında fark var.

arkadaşların söylediklerini dene olmazsa önceki xp nin sertifikalarını bi kurcalarsın belki işe yarar bişey çıkar.
  • Eger xp pro kullaniyorsan (ki uyuk ihtimalle) basit dosya paylasimini kapattiktan sonra guvenlik sekmesi cikar. Bunu icin bilgisayarima cift tikla, acilan pencereden, "Aracalar->Klasor secenekleri" ne gir, acilan pencerede 2. sekme (ingilizcesi view, turkceye nasil cevirdiklerini bilmiyorum) ye gel. Gelismis ayarlar bolumunde en altta "basit dosya paylasimini kullan" yazan satirin basindaki isareti kaldir ve cik. Bundan sonra ozelliklerde guvenlik cikacaktir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunları C veya D ye Kurmak
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.