Şimdi Ara

C deki yer neden doldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar win 7 kullanıyorum.ve bikaç gündür c:deki yeriniz doldu yetersiz disc alanı gibi uyarılar çıkıyor .kendi kendine dolması mümkünmüdür bunun ? şuan 180 mb yer var kullanımda çok daha fazlası olması gerekirken bu haliyle youtube bile kullanamıyorum başka bir sürücüdeki rar dosyasını çıkartamıyorum .c:deki windows,program files,program filesx86 ve kullanıcılar klasörleri toplamda 16 gb yapıyor özelliklerden bakıldığında c: nin kapasitesi 30 gb .geriye kalan 14 gb ı ne dolduruyor olabilir .gizli klasörleri gösteri de tıkladım bulamıyorum pc im kitlendi resmen yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler..

• program varsa yetek alıyorlar bu olabılır

virüs varsa bundan oluyordur veya virüsleri karantinaya alıyorsa bundan yapabilir.

tempory internet files dolmuş olabilir.

Yetersiz disk alanı uyarısı almamak için

Başlat / Çalıştır' a gelerek komut satırına "Regedit" yazın.
    - Açılan pencerede sırasıyla,
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersiyon\Policies\Explorer dizinlerine girin.
    - Explorer' a geldiğinizde sağ taraftaki pencerede sağ tuş "Yeni\DWORD Değeri" yapın.
    - Açmış olduğunuz değere isim olarak "NoLowDiskSpaceChecks" yazın.
    - NoLowDiskSpaceChecks isimli değere çift tıklayarak "Değer Verisi" kısmına "1" yazın ve kaydedin.

Bu adımları yaptıktan sonra Yetersiz Disk Alanı Uyarısı almazsınız
  • internet explorerdan dosya depolama olayında kullanılacak disk alanı genişse youtubedan falan izlediğin herşey kayıt edilmiştir. O yüzden bi bunu kontrol edip dosyaları silin ve depolama alanınıda 10 mb civarı yapın.
  • c: de windows içinde temp die bir dosya var ona baktım şimdi 12.1 gb diyor toplam alan .acaba onun içeriğini mi silicem komple silersem windows çökermi acaba? birsürü aynı tip dosya var
  • temp klasorlerini bosaltin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.