Şimdi Ara

C-HR Toyota Ana Konu (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.090
Cevap
117
Favori
553.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 3008 bi üst segmentin aracı olacak ve fiyatı 80-110 arası değişir gibime geliyor. C-HR ise bir alt segmentte B-C arası bir araç olacak gibi duruyor, tahmini fiyat aralığım ise 65-100 arası. İkisi de tasarım olarak çok iyi araçlar fakat tam rakip sayıldıklarını düşünmüyorum.
  • Bir de başlangıç fiyatından ziyade alınabilir versiyonların fiyatı önemli.

C-hr almak isteyen birisinin önceliği dinamik tasarımı olur. Onda da 16 jantlı başlangıç modelleri tatmin etmez. Led farlı falan dolu versiyon almak lazım. Bir corolla değil bu :)

Honda hrv başlangıç fiyatı çok çok uçuk ama en donanımlı versiyonu 108bin tl için yine fena sayılmaz. 18bine nasıl o kadar donanım ve otomatik vites seçeneği sunuyorlar anlamak güç. Aktif güvenlik donanımları, konfor donanımları gibi çok donanım farkı var. Üstüne otomatik farkı da var ve 18bin tl sadece.

Honda toyotaya göre daha kazık politikası uyguluyor. C-hr ülkemizde üretilecek. Bunun da avantajı ile birlikte full donanım ve 4*4 versiyonu 105 - 110 bin civarı olabilir.

Toyota tr'de cakallık yapıp ilk modellerde kazık fiyat uygulayabilir. Avensisi de kazık fiyattan satmaya çalıştı, sonra yıl sonunda 10bin indirim yaptı. Umarım benzer hatayı c-hr'de de yapıp aracın ikinci elini, piyasasını öldürmez.

Urban cruiser modelinde de kazık fiyat politikası uyguladı ve hiç satamadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandx -- 22 Haziran 2016; 9:18:04 >

• commandx C kullanıcısına yanıt
    O paraya gidip HRV alan bir insan hiç mantıklı bir seçim yapmaz bana göre. 1.5 Atmosferik bir motora o kadar para verilmez. Aynı paraya mis gibi dizel otomatik 4x4 Mazda CX-3 var
  • Life donanım seviyesi olursa 60-70 bin TL civarı etiket basılır, sonra Alibaba'dan hız sabitleme kolu, cam indirme/kaldırma modülü bakılır. CVT, 4x4 ve farklı tasarım sayesinde Premium donanım seviyesi için 100 bin TL civarında para istenir ve aktif güvenlik donanımları da olmaz, sonra yakıt tüketimi verileri paylaşılır.

Bekleyip görelim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulentcandan -- 22 Haziran 2016; 10:37:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halilowich

O paraya gidip HRV alan bir insan hiç mantıklı bir seçim yapmaz bana göre. 1.5 Atmosferik bir motora o kadar para verilmez. Aynı paraya mis gibi dizel otomatik 4x4 Mazda CX-3 var

hrv nin mantıklı bir seçim olmadığına katılıyorum ama Mazda cx-3 e göre çok fazla artısı olan bir araç. Boyut olarak da c-hr'ye yakın o yüzden hrv örneği verdim.

Cx-3 ün bagajı çok küçük, iç mekanı basık, dar.

Hrv'nin donanım olarak da artıları az değil. Navigasyon, ısıtmalı deri koltuk, cam tavan vs

Bunun dışında yine mazdanın 6 ayda bir servis zorunluluğu var ve her yerde servisi yok.

Mazda cx3 full olan 104.300tl, h-rv 107.900tl.

• Toyota safety sense kullanilacak mi bu modelde bilgi varmi arkadaslar. Guvenlik takintisi olan bi insanim alicaksam bu arabayi uzun sure kullanmayi planliyorum bu ozelligi isterim acikcasi.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemocancem

Toyota safety sense kullanilacak mi bu modelde bilgi varmi arkadaslar. Guvenlik takintisi olan bi insanim alicaksam bu arabayi uzun sure kullanmayi planliyorum bu ozelligi isterim acikcasi.

Tahmin ediyorum ki Toyota Safety Sense (TSS) sunulmaz. Ben de güvenlik konusuna takıntılıyım. Bir yıldan fazladır bu donanımı bekliyorum. Tüm Avrupa'da 400€ (1320TL) fiyatla satılıyor veya standart donanım olarak sunuluyor.

TSS bir küçük kazayı engeller, sizin ve başkalarının malı zarar görmez veya büyük bir kazayı engeller, sizin ve başkalarının canı kurtulur. Bunu Toyota Japonya ve Toyota Türkiye'ye defalarca bildirdim, artık geri dönüş de yapmıyorlar, hatta Toyota Türkiye Facebook sayfasındaki yorumlarımı silmeye başladılar.

1.320 lira için bu kadar itibar kaybetmeye değer mi! Ama işin içinde başka düşüncelerin olduğu kesin.

• Toyota C-HR ve Infiniti Q30 birbirine benzemiyor mu ? Q30 daha alçak bir arabaC-HR Toyota Ana Konu
    C-HR Toyota Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayconot -- 22 Haziran 2016; 15:55:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tayconot

Toyota C-HR ve Infiniti Q30 birbirine benzemiyor mu ? Q30 daha alçak bir arabaC-HR Toyota Ana Konu
    C-HR Toyota Ana Konu

Önden daha ziyade Mazda lara benziyor. Önden yolda görsem Mazda mı bu derim. Ben chr ye hiç benzetemedim. Neresinden benziyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamaneking -- 22 Haziran 2016; 20:12:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bulentcandan

quote:

Orijinalden alıntı: cemocancem

Toyota safety sense kullanilacak mi bu modelde bilgi varmi arkadaslar. Guvenlik takintisi olan bi insanim alicaksam bu arabayi uzun sure kullanmayi planliyorum bu ozelligi isterim acikcasi.

Tahmin ediyorum ki Toyota Safety Sense (TSS) sunulmaz. Ben de güvenlik konusuna takıntılıyım. Bir yıldan fazladır bu donanımı bekliyorum. Tüm Avrupa'da 400€ (1320TL) fiyatla satılıyor veya standart donanım olarak sunuluyor.

TSS bir küçük kazayı engeller, sizin ve başkalarının malı zarar görmez veya büyük bir kazayı engeller, sizin ve başkalarının canı kurtulur. Bunu Toyota Japonya ve Toyota Türkiye'ye defalarca bildirdim, artık geri dönüş de yapmıyorlar, hatta Toyota Türkiye Facebook sayfasındaki yorumlarımı silmeye başladılar.

1.320 lira için bu kadar itibar kaybetmeye değer mi! Ama işin içinde başka düşüncelerin olduğu kesin.

Makyajlı corolla da Safety sense donanım var fakat Türkiye satışında olmayacak. ( büyük rezalet) Biz tüketiciler den kaynaklı olduğunu düşünüyorum Corolla Türkiye de yılda 35.000 adet satıyor ve bu aracı alanların yüzde kaçı yahu sizin Safety sense diye bir güvenlik donanımı var. Bu araçta bu donanım neden yok?! Diye satış ofislerine soruyordur. Mail atıyordur. Bence yüzde biri falan onlar da yoksa yok kader kısmet deyip geçiyorlar. ( ikinci eli iyiyse sorun yok) C-hr de Safety sense olacak fakat Türkiye satışında olacak mı Allah büyük inşallah olur. ( çok fazla kaderci milletiz) istemesini bilmek lazım.

• zamaneking kullanıcısına yanıt
    Bugün trafikte görüp acaba C-HR mı diye heyecan yaptım. O yüzden sordum. Alçalan omuz çizgisi ve köşeli yapısını ben benzettim ama katılıyorum daha çok mazda gibi duruyor. Fakat canlısı kendisine baktırıyor.

• C-HR Toyota Ana Konu

C-HR Toyota Ana Konu

C-HR Toyota Ana Konu

• Koltuk kafalıkları koltukla birleşik sanırım mercedes koltukları gibi. Üstteki kırmızı araçta öyle gözüküyor gibi.
  • arkadaki o plakalık ne öyle be abi soyağacı yazılır oraya:)
  • C-HR İngilterede ki GOOD WOOD Festivalinde.C-HR Toyota Ana Konu
    C-HR Toyota Ana Konu

• Toyota tasarımda iddialı bir model çıkardı sonunda :)
  • Peki Toyota c-hr Türkiye'de hibrit modelimi satılacak.Youtube da ki tanıtım videosunda arkasında hibrit yazıyor.Bilgisi olan varmı.

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgaseymen

Peki Toyota c-hr Türkiye'de hibrit modelimi satılacak.Youtube da ki tanıtım videosunda arkasında hibrit yazıyor.Bilgisi olan varmı.

Hybrid 1.8 motor vergi dezavantajı olduğundan ilk etapta Türkiye'de satışa sunulmayacak. Türkiye de 1.2 turbo 116 beygir motorla manuel ve cvt şanzıman ile satışa sunulacak . Bir kaç sayfa geri giderseniz bayağı detaya ulaşırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: tayconot

C-HR İngilterede ki GOOD WOOD Festivalinde.C-HR Toyota Ana Konu
    C-HR Toyota Ana Konu

Biraz daha yakın foto yok mu? Bu iç mekan ne Zaman gelecek @haunt54 bilginiz var mı?

• zamaneking kullanıcısına yanıt
    İğneyle kuyu kazıyoruz resmen.Beklentiyi bu kadar yüksek tutup hayal kırıklığı yaratmakta var.Hatta yavaş yavaş, açıklanan diğer modeller de insanın aklını çeliyor. Bulabildiğim en iyi fotığrafları paylaşmaya çalışıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.