Bildirim
C-HR Toyota Ana Konu (26. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: zamaneking
quote:
Orijinalden alıntı: tolgaseymen
Peki Toyota c-hr Türkiye'de hibrit modelimi satılacak.Youtube da ki tanıtım videosunda arkasında hibrit yazıyor.Bilgisi olan varmı.
Hybrid 1.8 motor vergi dezavantajı olduğundan ilk etapta Türkiye'de satışa sunulmayacak. Türkiye de 1.2 turbo 116 beygir motorla manuel ve cvt şanzıman ile satışa sunulacak . Bir kaç sayfa geri giderseniz bayağı detaya ulaşırsınız.
Ama ben bugün toyota bayi ile görüştüm.Hibrit modelinin Türkiye'de çıkması ile ilgili çalışmalar devam ediyor dedi.Ayrıca araç Aralık ayında satışa çıkacakmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: zamaneking
quote:
Peki Toyota c-hr Türkiye'de hibrit modelimi satılacak.Youtube da ki tanıtım videosunda arkasında hibrit yazıyor.Bilgisi olan varmı.
Hybrid 1.8 motor vergi dezavantajı olduğundan ilk etapta Türkiye'de satışa sunulmayacak. Türkiye de 1.2 turbo 116 beygir motorla manuel ve cvt şanzıman ile satışa sunulacak . Bir kaç sayfa geri giderseniz bayağı detaya ulaşırsınız.
Ama ben bugün toyota bayi ile görüştüm.Hibrit modelinin Türkiye'de çıkması ile ilgili çalışmalar devam ediyor dedi.Ayrıca araç Aralık ayında satışa çıkacakmış.
1.8 motor a vergi farkını ödeyip alacak mısınız? Bir de hybrid 120.000 TL olur fiyatı. Fabrikada çalışan bu forumda yazan arkadaşlar hybrid için Türkiye pazarında ilk etap ta sunulmayacağını söylediler. Dediğim gibi önceki sayfaları zahmet edip @haunt54 kullanıcısının yorumlarını okursanız araca baya hakim olursunuz. Bayilerin her dediği doğru değil malesef bana c-hr için 7. Ayda satışta olacak demişlerdi Nisan ayında. belki son dakika bir şeyler değişebilir belki de karar değişti tabi bilemeyiz daha iç mekanı bile göremedik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Ic mekan gizemini koruyor. Dag fare dogurmasin da :)
Cok guzel ya benim corollayi versem indirim yaparlar mi ki, okuyan bayii yetkilisi varsa pm atsin.
Hiroshi "Aralıkta üretim başlıyor 2000 kişi daha alacağız" demişşş ...
Üretimdi
testti
dünya/Türkiye dağıtımmdı,
aracı Marrt/Nisana kadar beklemeyinn
http://www.sozcu.com.tr/2016/ekonomi/toyotadan-2-bin-kisiye-is-1288462/
İyi tarafı 2000 insanımıza iş imkanı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İrfan 3448 -- 24 Haziran 2016; 8:12:41 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: İrfan 3448
Üretimdi
testti
Bu ne ya her kafadan ayrı bir ses çıkıyor. Ali Haydar Bozkurt da Kasım'da satışta diğer ülkelerden önce Türkiye'de satışta olacak demişti. Sanırım bu Japon arkadaş yurtdışı satış zamanını söyledi.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Halilowich
quote:
Orijinalden alıntı: İrfan 3448
Üretimdi
testti
Bu ne ya her kafadan ayrı bir ses çıkıyor. Ali Haydar Bozkurt da Kasım'da satışta diğer ülkelerden önce Türkiye'de satışta olacak demişti. Sanırım bu Japon arkadaş yurtdışı satış zamanını söyledi.
Yazı da aralıkta üretim başlıyor diye bir şey yazmıyor ki.
-
Herkesin her bilgiye anında ve hızlı ulaştığı bir dünyada Toyota'nın C-HR hakkında bu kadar ketum davranması bence stratejik olarak doğru değil.Arabanın iç mekanı hala sır.Altın kaplama mı? Nedir yani ?
Ama Peugeot 3008 GT versiyonunun bile ekimde ülkemizde satılacağı net. Ben açıkcası Toyota'nın bu ikircikli tavrı yüzünden C-HR'dan uzaklaşmaya başladım. Çünkü bu araçla ilgili heyecanı malesef yukarda tutmayı başaramıyorlar. -
Bir iyi tarafı direkt 2017 çıkar,
heveslisi 3-5 ay için eski model almamış olur -
Kimm ne derese desin yeni üretime başlamak zor iş,
halen 2 aracın üretiminin yapıldığı fabrikaya 2000 kişi almak + yepyeni bir araç bandı eklemek ve personelin idaresi kolay değil,
planlanan işler reelde problem çıkarır/oturmaz,
mamul yeni olduğundan testi uzun sürer vs. normal karşılamak lazım ...
Umarım araç sorun çıkarmayan iyi hesaplanmış ürün olur ...
Hepsi bir yana bu beklemeye 1,6 dizel motor da kullansalardı tadından yenmeyecekti ...
http://www.ntv.com.tr/otomobil/toyota-c-hrde-seri-uretim-2017de,11RcmSdHCE2dSDNj-HgYiQ?_ref=infinite
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İrfan 3448 -- 24 Haziran 2016; 11:11:16 >
-
Toyotada test süreci çok uzun.
C-hr'den daha sonra duyurulan modeller daha önce piyasaya çıkar. Bu durum açgözlü avrupalı üreticiler için çok önemli bir şey değil. Test süreçleri kısa, müşterileri denek yerine koyuyorlar. Kaybedecekleri fazla bir şey yok, sorunsuzluk ya da müşteri memnuniyeti gibi konularda toyota gibi ön plana çıkma dertleri yok. -
Birader arabayı evladiyelik almıyorsun ki. Bir kaç yıl kullanıp elden çıkarıp,yenisini alıyorsun zaten. Araçla marsa da gitmeyiz muhtemelen,bu kadar uzun test süresi bilmem ne .... :) Bana sadece hazır olmayan bir aracı bu kadar erken tanıtmaları yada eksik bilgilerle tanıtmaları doğru gelmiyor.İç mekan hala ortada yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: commandx
Toyotada test süreci çok uzun.
C-hr'den daha sonra duyurulan modeller daha önce piyasaya çıkar. Bu durum açgözlü avrupalı üreticiler için çok önemli bir şey değil. Test süreçleri kısa, müşterileri denek yerine koyuyorlar. Kaybedecekleri fazla bir şey yok, sorunsuzluk ya da müşteri memnuniyeti gibi konularda toyota gibi ön plana çıkma dertleri yok.
Yoruma katılıyorum fakat Toyota c-hr tanıtıldığında sanki 2 ay sonra satışa sunulacak gibi lanse edildi. Sonra eylül,ekim, derken kasım belki de Aralık. 2017 diyenler var..... (Kendi sitesinde de 3 Aydır yakında satışta yazıyor) Model ortada güzel ama iç mekan yok bu saçma geliyor bana. Toyota test sürelerini uzun tutuyor kayzen felsefesi ile araç üretim yapıyor tamam da. Seri Üretime üç ay kala hala iç mekan ortaya çıkmaz mı yahu. 26 ülkede 46 üretim teesisi olan bir marka için zor olmasa gerek!!!
-
quote:
Orijinalden alıntı: tayconot
Birader arabayı evladiyelik almıyorsun ki. Bir kaç yıl kullanıp elden çıkarıp,yenisini alıyorsun zaten. Araçla marsa da gitmeyiz muhtemelen,bu kadar uzun test süresi bilmem ne .... :) Bana sadece hazır olmayan bir aracı bu kadar erken tanıtmaları yada eksik bilgilerle tanıtmaları doğru gelmiyor.İç mekan hala ortada yok.
İç mekanı hayal kırıklığı yaratmasın diye mi saklıyorlar acaba :)
Test sürecinin uzun olması iyidir. Ayrıca sadece test süreci değil, üretim süreci de önemli. Benzer vakitlerde birçok ülkede satışa sunulacak. Toyotanın da beklentileri çok yüksek bu modelden. Üretim bantlarının, robotlarının hazırlanması kolay şey değil. Ayrıca bu yeni bir model. Bir corollanın yeni kasasının üretimi bu kadar sürmeyebilir ama bu araçta sürecek gibi. Vw'nin bir araç üretmesi de çok uzun sürmez. Dış tasarım, iç tasarım çizgileri belli, radikal değişiklik yapmadan hızlıca üretebilir. C-hr tamamen yeni model. Hiç bir toyotaya benzemiyor. Hatta toyotaya bile benzemiyor :)
-
İç mekan hayal kırıklığı. Gelen bilgiler bu şekilde :((
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X