Bildirim
C-HR Toyota Ana Konu (28. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
http://www.otomobilgazetesi.com/m/?ID=1390 100 kadar deneme amaçlı c-hr ürettik ne anlama geliyor ??? Yeni işçi alımlarına rağmen hala eleman ihtiyaçları olduğunu aktaran Kato, Şu anda her şey planladığımız gibi gidiyor. Zaten yıl başından bu yana deneme üretimleri gerçekleştiriyoruz. Şu ana kadar deneme amaçlı 100 adet kadar C-HR ürettik. Tam kapasiteli üretim yaptığımız zaman 2 bin civarında işçi almış olacağız ve toplam işçi sayımız yaklaşık 4 bin 500 olacak." şeklinde konuştu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamaneking -- 26 Haziran 2016; 15:02:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2017 ye kaldi bu arac. toyotanin stratejisi ni anlayamiyorum sanki tesla gibi ya da bugatti gibi çığır acacak bir araba uretiyorlarmis gibi 1 yil once den tanitima basladilar sanki 1 ay sonra satisa cikacakmis gibi. 1 yil sonra ekonomi ne olur dunya piyasalari degisken hele turkiye gibi bi ekonomi de 1 yil sonrasina 17.000 hedef koyuyorsun arabadan sogudum resmen. Insanlarin araba alma durtusuni harekete gecir , 1 yil sonra de, millette gidip son cikan suv lari alsin. Kolay gelsin toyota.
quote:
Orijinalden alıntı: cemocancem
2017 ye kaldi bu arac. toyotanin stratejisi ni anlayamiyorum sanki tesla gibi ya da bugatti gibi çığır acacak bir araba uretiyorlarmis gibi 1 yil once den tanitima basladilar sanki 1 ay sonra satisa cikacakmis gibi. 1 yil sonra ekonomi ne olur dunya piyasalari degisken hele turkiye gibi bi ekonomi de 1 yil sonrasina 17.000 hedef koyuyorsun arabadan sogudum resmen. Insanlarin araba alma durtusuni harekete gecir , 1 yil sonra de, millette gidip son cikan suv lari alsin. Kolay gelsin toyota.
2017 ye kalmadı. Toyota İrlanda sitesinde kasım ayında satışta olduğu yazıyor. Japonya sitelerinde Japonya için 14 Aralık 2016 yılında satışa sunulacağı yazıyor. Ali haydar bozkurt tüm dünyadan önce türkiye'de satışa sunulacak dedi medya önünde. Facebook Toyota Türkiye takip ediyorsanız eğer orada insanlara yılsonunaDoğru satışa sunulacağı bilgisi veriyor. Yani Bu aracı almak isteyenler ekim sonu kendinizi hazırlayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aracın iç mekanı merak konusu.Ancak dış tasarımla paralel olarak iç tasarımda çok fazla düğme karmaşası ve detay olacağını zannetmiyorum.Malzeme açısından kaliteli,tasarımı basit ve spor bir tasarım bekliyoruım.quote:
Orijinalden alıntı: zamanekingquote:
2017 ye kalmadı. Toyota İrlanda sitesinde kasım ayında satışta olduğu yazıyor. Japonya sitelerinde Japonya için 14 Aralık 2016 yılında satışa sunulacağı yazıyor. Ali haydar bozkurt tüm dünyadan önce türkiye'de satışa sunulacak dedi medya önünde. Facebook Toyota Türkiye takip ediyorsanız eğer orada insanlara yılsonunaDoğru satışa sunulacağı bilgisi veriyor. Yani Bu aracı almak isteyenler ekim sonu kendinizi hazırlayın
Alıntıları Göster
-
-
Insallah dediginiz gibi olur bende bu basligi takip ediyorum dediginiz tarihler daha once de bahsoli gecmisti ben paylastiginiz haber den umitsizlige kapildim :)quote:
Orijinalden alıntı: zamanekingquote:
Alıntıları Göster
-
17 bin gibi bir satış hedefinin ancak rekabetçi bir fiyatlandırma ile mümkün olabileceği kanaatimde ısrarlıyım, Juke / CX-3 arası (Dizel farkından dolayı Juke' a daha yakın) bir fiyat, ortalama bir iç mekan bekliyorum...C-SUV sınıfı araçlarla eşdeğer fiyatlarla sunulursa, onca seçenek arasında tercihim olmaz şahsen; ben C-HR yi B-SUV olarak sevdim, kabullendim ve talibim; umarım Toyota yetkilileri de o segmentteki boşluğu dikkate alarak hedef belirlemiştir...quote:
Insallah dediginiz gibi olur bende bu basligi takip ediyorum dediginiz tarihler daha once de bahsoli gecmisti ben paylastiginiz haber den umitsizlige kapildim :)
Alıntıları Göster
-
Aracın kokpit kısmının kamuflajlı haline internette rastladım.quote:
Orijinalden alıntı: tayconot
Bu modelde 18" diye biliyorum
Alıntıları Göster
Kaynak: İngiltere Autocar Dergisi internet sitesi. Sanırım ön sürüşte çekilmiş bu görüntü. Link vermek yasak değilse buyrun;http://www.autocar.co.uk/car-news/new-cars/2016-toyota-c-hr-first-ride
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi botritcheous -- 26 Haziran 2016; 23:34:14 >
-
Göz hizasına yakın ekranı görünce 'Toyota kendini aşmış' dedim.quote:
Orijinalden alıntı: botritcheous
Aracın kokpit kısmının kamuflajlı haline internette rastladım.
Kaynak: İngiltere Autocar Dergisi internet sitesi. Sanırım ön sürüşte çekilmiş bu görüntü. Link vermek yasak değilse buyrun;http://www.autocar.co.uk/car-news/new-cars/2016-toyota-c-hr-first-ride
Alıntıları Göster
Corolla'da ve Auris'de ekran çok aşağıda. Neden aşağıda, ne yapmak istiyorlar; aracın ağırlık merkezini mi aşağı çekmek istiyorlar, güneşten mi saklıyorlar... Anlamak güç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulentcandan -- 27 Haziran 2016; 10:09:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tasarım anlamında maalesef Toyota diğer firmaların 3-4 sene gerisinden geliyor. Neyseki düzelttiklerine sevinebiliriz.
-
İç mekanı da farklı, hoş olmuş ama mavi şerit biraz abartı olmuş. Umarım farklı renkleri, opsiyonları vardır.
Teşekkürler resimler için.
Muhtemelen mavi şerit hybrit versiyonunda vardır diye tahmin ediyorum. Çünkü hybrid lerde Toyota logosu da mavi bir zemin üzerinde hep
-
Ben beğendim. İç mekan beni hayal kırıklığına uğratmadı.kalite hissi yüksek görünüyor. sadece dokunmatik ekran çerçeve olarak kaba mı görünüyor ne dersiniz ?
http://paultan.org/2016/06/28/2017-toyota-c-hr-production-suvs-interior-revealed/ Burada video da mevcutquote:
Orijinalden alıntı: zamaneking
Ben beğendim. İç mekan beni hayal kırıklığına uğratmadı.kalite hissi yüksek görünüyor. sadece dokunmatik ekran çerçeve olarak kaba mı görünüyor ne dersiniz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamaneking -- 28 Haziran 2016; 9:27:42 > -
Dashboard dizayn güzelquote:
Orijinalden alıntı: zamaneking
http://paultan.org/2016/06/28/2017-toyota-c-hr-production-suvs-interior-revealed/ Burada video da mevcut
Alıntıları Göster
ekran büyüklüğü kullanım açısından iyi ...
Tam görünmüyor ancak arka kapının açık halinden çıkarabildiğim, arka bölüm klostrofobik gibi,
Döşeme buysa güzel, arka da kol dayama yok, bardaklıklar kapı içerisinde ...
Yalnız bu dizayna "Coupe"si de çıkarsa hiç fena olmazz ...
Fotolar çıktıkça kritiklerde çoğalır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İrfan 3448 -- 28 Haziran 2016; 9:49:50 >
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X