Şimdi Ara

C-HR Toyota Ana Konu (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.090
Cevap
118
Favori
553.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çağdışı vergi sistemi yüzünden çevreyi daha az kirleten hibrit otomobillere binemiyoruz maalesef Türkiye'de. 1.8 değil, 1.5 hibrit olaydı o zaman Türkiye'de satılırdı bu araç. Elbette uygun fiyat olması durumunda...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ic mekan canavar, canavar...

• Videoda 01:05'de, hız göstergesinin üstünde çarpışma önleme bileşeninin ikaz lambası var. Araçta Safety Sense mevcut.

Safety Sense, Türkiye'de bir süre daha olmayabilir. Toyota Turkiye'ye yazıklar olsun.

• İç mekan ok duruyor ama arka kapı camları sıkıntı yaratır gibi yolculara gerçi küçük aile için çok da önemli değil diye düşünüyorum, bu arada honda sense geldiği için civic bir adım önde şu an bence tss gelmezse fiyasko olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: kizilat

İç mekan ok duruyor ama arka kapı camları sıkıntı yaratır gibi yolculara gerçi küçük aile için çok da önemli değil diye düşünüyorum, bu arada honda sense geldiği için civic bir adım önde şu an bence tss gelmezse fiyasko olur

Safety sense Türkiye donanımına gelmezse gerçekten yazık olacak. Arka tarafın biraz klostrofobik olması normal. Sonuçta bu araç Cupe High Rider. Arka cam uzatılmış ortam ferahlamış.

• Çok güzel olmuş tam benlik JBL ses sistemi ve siyah tavan da oluyorsa tadından yenmez
  • Cok cok begendim tebrikler

• Sira geldi safety sense'e haydi toyota

• Ben mavi seridi begendim insallah diger donanimlara da farkli renklerde gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: kizashi

Aracın iç mekanı merak konusu.Ancak dış tasarımla paralel olarak iç tasarımda çok fazla düğme karmaşası ve detay olacağını zannetmiyorum.Malzeme açısından kaliteli,tasarımı basit ve spor bir tasarım bekliyoruım.

''Malzeme açısından kaliteli,tasarımı basit ve spor bir tasarım bekliyoruım.''

Beklentim boşa çıkmadı.Daha iyisi şam da kayısı...
  • b modu ne işe yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamaneking -- 28 Haziran 2016; 19:25:26 >
  • hakankaran kullanıcısına yanıt
    O mavi şerit muhtemelen sadece hybrid versiyonlarda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: tayconot

O mavi şerit muhtemelen sadece hybrid versiyonlarda var.

renge göre şerit var galiba. ilk paylaştığın fotoğraflarda gri olarak şerit vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamaneking

Vites topuzundaymış B modunu farkettiniz mi. Arazi kabiliyeti de var maşallah.

Vitesteki B arazi için değil, Toyota Hybrid Synergy sisteminde kullanılan motor frenidir. Özellikle uzun ve dik yokuş inişlerinde fren balatalarının aşınmaması (aşırı ısınmaması) için kullanılır.

• zamaneking kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum.

• Kahverengi döşemeyi beğendim. C-HR Toyota Ana Konu
    C-HR Toyota Ana Konu
    C-HR Toyota Ana Konu
    C-HR Toyota Ana Konu
    C-HR Toyota Ana Konu
    C-HR Toyota Ana Konu
    C-HR Toyota Ana Konu
    C-HR Toyota Ana Konu

• quote:

Orijinalden alıntı: bulentcandan

quote:

Orijinalden alıntı: zamaneking

Vites topuzundaymış B modunu farkettiniz mi. Arazi kabiliyeti de var maşallah.

Vitesteki B arazi için değil, Toyota Hybrid Synergy sisteminde kullanılan motor frenidir. Özellikle uzun ve dik yokuş inişlerinde fren balatalarının aşınmaması (aşırı ısınmaması) için kullanılır.

bilgilendirme için teşekkürler :) bir nevi arazi modu da denilebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayconot

Kahverengi döşemeyi beğendim. C-HR Toyota Ana Konu
    C-HR Toyota Ana Konu
    C-HR Toyota Ana Konu
    C-HR Toyota Ana Konu
    C-HR Toyota Ana Konu
    C-HR Toyota Ana Konu
    C-HR Toyota Ana Konu
    C-HR Toyota Ana Konu

arka diz mesafesi hiç fena değil. 4 ay beklemek zor olacak @tayconot . Bu arada bu aracın fotoğraflarını paylaştığımız versiyon ABD versiyonu olabilir, acaba avrupa versiyonunda neler değişik. umarım bariz farklar yoktur. ülkelere göre değişik donanım sunulabiliyor ve genelde ABD versiyonlar tam dolu oluyor. TR versiyon bomboş olmasın da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamaneking -- 28 Haziran 2016; 18:21:21 >

• Toyota C-HR nin bu linkteki yazıda Eylül ayından itibaren teslimatların yapılacağını yazıyor. http://paultan.org/2016/06/28/2017-toyota-c-hr-production-suvs-interior-revealed/

bu arada bu aracın iç dizaynını yüksek mühendis Mehmet Fatih Kale ve ekibinin tasarladığını biliyormuydunuz. Mehmet bey iyi iş çıkarmış helal olsun.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.