Şimdi Ara

C-HR Toyota Ana Konu (301. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.090
Cevap
117
Favori
553.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler hocam valla anlamadık bu işi. Kocaeli bayisi 887 bin lira +50 bin diyor. Sakarya toplam 950 diyor. Zonguldak sadece 884 bin tl istiyor. Bursa 882 bin lira diyor. İstanbul 920 diyor. Herkes tuttuğuna geçirmeye çalışıyor anladığım kadarıyla.

• dionysos66 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim

yıllık vergisi 12.000 tl

ama dediğim gibi araç gayet ekonomik olduğu için ben sorun yapmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba herkese,
    İlk aracımı almak istiyorum, başlangıç aracı için sizce de uygun mu bir araç mıdır ,
    Bu aracı seçmemin sebebi toyotanın güvenirliliği ve sorun çıkarmaması, yakıt maliyenin az olması ve yüksek güzel bir tasarıma sahip olması
    Bide kafama takılan bir soru daha , elektrik aküsü ortalama 10 yıl kadar dayanıyormuş, ben 2016 model aldığında takdirde seneye değiştirmem gerekiyor,aküyü mantıken, aküyü değiştirmek ortalama maliyet olarak kaça patlar ordan zarara girmek istemem tabi herkes için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Torneol kullanıcısına yanıt
    Batarya 27500-30.000 dolar, 90-100 bin TL civarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 8 Eylül 2024; 0:45:20 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

10 yıla kadar dayanıyor değil 10 yıl'a kadar garanti süresini uzatabiliyorsun. Hibrit batarya 15 sene üstünü rahatlıkla görüyor bu araçlardaki yeni teknoloji olduğu için daha uzun gider zamanla tecrübe oluşur, pek değiştiren yok çünkü. Amerika'da bu araçlardan Prius'tan (1997) itibaren bolca mevcut o yüzden internette kullanım tecrübesi bilgisi oldukça fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 8 Eylül 2024; 1:37:11 >
  • tenekekutu kullanıcısına yanıt
    Li-ion batarya teknolojisi Ni-mh kadar uzun ömürlü değil, eski nesil hybridler Ni-mh bataryalıydı. Eneloop Ni-mh ölümsüz bir pildir 2008 den beri kullanıyorum ve lite tipi 5000 şarj döngüsne sahiptir. Ni-mh bataryanın olumsuz yanı daha az güç üretmesi ve daha yavaş şarj olmasıdır.

4. nesil hybrid bataryalarına ve motor, şanzıman 15 yıl garanti veriliyordu bazı ülkelerde. 5. nesilde 15 yıl garanti verilen ülke var mı bilmiyorum.

Yani 56 hücreli Panasonic prizmatik Li-ion bataryalı 5. Nesil hybridlerin batarya ömrü henüz belli değil, en eskisi 2-3 yıldır yollarda, tahmini değerler öngörülüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 12 Eylül 2024; 0:1:24 >
    Sıfır ve Passion paket alacaksanız bu ay bulabilirseniz kaçırmayın diğerlerine 120K zam geldi,. Sanırım ÖTV muafiyeti atabilmek için fiyatı 1615 de tuttular, aynı donanımda Corolla Cross 1.9-2 milyon oldu.

• ilyaoblomov kullanıcısına yanıt
    Selam, naptınız uygun fiyat veren yer bulabildiniz mi? Birkaç şi normal fiyattan alabilmiş gördüğüm kadarıyla.

ENGELLİ İNDİRİMLİ ARAÇ ALIMI DAYANIŞMA PLATFORMU | Facebookfacebook
    ENGELLİ İNDİRİMLİ ARAÇ ALIMI DAYANIŞMA PLATFORMU | Facebook
    https://www.facebook.com/share/p/13oDVG22Wf/?mibextid=oFDknk

• volkanbirol V kullanıcısına yanıt
    Hocam Zonguldak 881, Bursa Akkoyunlu 882, İstanbul Aktoy ve Mezcar 887 bin lira dediler. Kocaeli 970, Sakarya 950, Gebze 920 bin lira dedi. Çok saçma bir fsrk var arada. Bize yakın olduğundan dolayı ya Aktoy ya da Mezcar’a gidip beyaz ya da gümüş rengini alacağız bu ay içerisinde. Araştırmakta fayda var 60-100 bin lira arası fsrk var. Sırf engelli indirimi ile alıyoruz diye bu kadar bindirme olmaması lazım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Hayırlı olsun şimdiden. Maalesef tüm markalarda aynı, az bulanan popüler model oldu mu 100-150K hatta 200K ya kadar elden fark isteyebiliyorlar.

Eyvallah hocam. Buna bir çare bulmaları gerekiyor. Denetimlerin gerçekten yapılması lazım. Solak röportajlarına değil de bu tarz şeylere önem göstermeleri gerekiyor. Siz de C-HR mi kullanıyorsunuz?

Rica ederim, Corolla Cross Flame X 2023 model, 2024 Ocak çıkışlı.

• Merhaba, ön paneldeki USB-C portuna flash bellek takıp, multi medya sisteminden müzik dinleyen oldu mu? Sadece 2.0 destekleyen ve 32GB'a kadar bellek mi kullanmak zorundayız?

• Merhaba ben de passion paket alarak aranıza katıldım, bir wp grunu var mıdır acaba? Bir de hangi paspası aldınız memnun musunuz paylaşabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

• bilirkisi.06 B kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun güle güle kullanın, burası çok aktif değil günlerce cevap gelmeyebilir ama boş muhabbet olmuyor o güzel. Facebook foruma yazabilirsiniz, ben Corolla Cross kullanıyorum, Sahler yada Rizline tercih ediliyor genelde.

Toyota C-HR Türkiye | Facebookfacebook
    Toyota C-HR Türkiye | Facebook
    https://www.facebook.com/groups/314222038971811/?ref=share&mibextid=NSMWBT

Teşekkür ederim, oradan da takip edeceğim, araştırdım biraz da bulamadım çok yorumu olan iyi bir paspas, ototon diye bir yerden bagaj havuzuyla beraber aldım bakalım nasıl çıkacak.

• bilirkisi.06 B kullanıcısına yanıt

Bayiden sadece bagaj havuzu aldım gayet güzel oldu, memnunum.

• Kentiaman kullanıcısına yanıt
    Ototon diye bir satıcıdan bagaj havuzu ve paspas seti aldım memnun kaldım.

• Dün füme renk passion paket CHR'ı teslim aldım. 1.615.000 TL. Test sürüşü bile yapmamıştım. Açıkcası ilk izlenim olarak özellikle süspansiyon konforunu ve çalışma şeklini şaşırtıcı derecede başarılı buldum. Xtrail T33 2023 modelden geçtim ona rağmen.

• omerf kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, 18 janta rağmen bu kadar konforlu olması beni de çok şaşırttı açıkçası. Diğer araçlarımı hep sert kullanırdım şimdi göstergeler yüzünden ister istemez yumuşak kullanmaya başladım yakıt tüketimi rakamları şaka gibi.

• 
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.