C-HR Toyota Ana Konu (303. sayfa)
-
-
O çok uzun iş, bazıları Android için alternatif APK ler ile yaptım, bazıları multimedya ekranı söküp, arkasına modül taktım falan diyordu. Facebook gruplarına bakabilirsiniz. Toyota yazılımını aşmak kolay değil, VAG grubu gibi her önüne gelen OBD cihazıyla özellik değiştiremiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 4 Ekim 2024; 13:38:11 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bulabildiniz mi otomatik kapı kilitlemeyi? Ben bulamadım açıkcası.
Bizim araçlarda kapanmıyormuş hocam manuel, corolla için bir video izlemiştim kit satın alıyorlardı ama tam araştırmadım. Tabi bunun için kit satın almak da saçma, 2000 model renaultta olan özelliğin bunda olmaması sinir bozucu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben karşılaşmadım şahsen böyle bir problemle araç ayarlarıyla ya da telefonunuzun ayarlarıyla alakalı bir durum olabilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen 2020 corolla hybbrid aracım için bir modül almıştım araç hareket ettikten sonra kitliyor, stop edince açıyordu kapıları, 2023 aracı alınca aynı modül çalışmadı maalesef, bir aracın Manuel kilitmelemeye izin verdiği ortamda bunu otomatik yapmaması güvenlik açısından ayrı bir çelişki
Hocam bilgim yok ama belki farklı bir regülasyon vardır yeni japon araçlarında haberimizin olmadığı. Bunun koyulmaması düşünememekten yada maliyetten olamaz bence. 2023 Xtrail aracımı satarak aldım Chr'ı, ondada yoktu otomatik kapı kitleme özelliği. Manuel kitlemeye devam o zaman :)quote:
Orijinalden alıntı: bilirkisi.06
Bizim araçlarda kapanmıyormuş hocam manuel, corolla için bir video izlemiştim kit satın alıyorlardı ama tam araştırmadım. Tabi bunun için kit satın almak da saçma, 2000 model renaultta olan özelliğin bunda olmaması sinir bozucu.
Merhaba chr 1.2 turbo'yu almayi düşünüyorum. 2020 öncesi diamond ile 2020 sonrasi flame arasinda donanim olarak ne fark vardir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selam dostlar, yarın itibariyle inşallah 2023 style modeli ile aranıza katılacağım, 15.000 km de , ilk bakımı yapılmış, inşallah güzel olur herşey
İnternette broşürleri vardır illa ki çok yakın oldukları için donanımları tam ezber aklımda değil güvenlik donanımları benzer olanlarda aynı. Fakat Diamond 2016 modellerin hepsinde 2017 modellerinde yıl sonu çıkışlılar haricide TSS yok. Bunu direksiyonun sağ tarafındaki tuşlardan anlayabilirsin. Orada 3 tane tuş var, en soldaki şerit takip, ortadaki hız sınırlayıcı en soldaki de çarpışma önleyici. Ortadaki hız sınırlayıcı da bazı modellerinde yine yok. Flame de bunların hepsi standart.
Donanım olarak da Diamond daha dolu. Jantlar elmas kesim, koltuklar deri, ön ve arka park sensörü standart, kayar ledler var, arka stoplar tam hatırlamıyorum flame de de Led mi ama Diamond led ilk aklıma gelenler. Diamond Premium da bu serinin JBL ses sistemi hariç en dolu versiyonu oluyordu, aynadaki sinyal harici tüm aydınlatmalar LED halini geliyor.
Donanım hemen hemen hepsi yeterli seviye de çoğu kişi için. Asıl dikkat ederken bakımlı olmasına dikkat edin, bu araçlar düşük hacim ve turbolu olduğu için 10 bin km yi bakım çok geçmemeli, şanzıman yağı ilki 80 bin km fakat sonrasında her 40 bin km de bir değiştirilmesi tavsiye edilir özellikle İstanbul gibi sıkışık trafikte kullanılacak ise, antifriz de orjinali ile zamanı gelince değiştirilmeli kısacası bakımlarına azami dikkat edilmesi gerekiyor
Onun haricinde sağlam motordur, hararet yapsa bile kolay kolay motora zarar vermezsiniz genelde contası ve termostatları değiştirilir sorun çözülür, MTV avantajı var, yakıt tüketimi 10 lt altında şehiriçinde de kalır genelde, şanzımanı da bakımları yapılırsa yine uzun ömürlüdür, bu araçlardan anlamayan kişilerin dediklerine dikkate almayın, bazı arızaları olduğunda genelde kolay çözülür ama aracı bilmeyen kişi şu değişecek bu değişecek der, boşa paranız gider.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 17 Ekim 2024; 2:29:24 >
-
en dolu paket iyi bir tercih. kazasız belasız iyi günlerde olsun
-
Teşekkürler cümlemize 🙏
-
Link yazabilir misiniz. Benim haberim yok bu durumdan.
turkiye.toyota.com.trSERVİS KAMPANYASI ARAÇ SORGULAMAhttps://turkiye.toyota.com.tr/Servis/CampaignCheck.aspx?_ga=2.85016733.500129552.1659335902-495946089.1655290206
Tekrar merhaba önceki sorunumu çözdüm cep telefonumdaki odak ayarlarından kaynaklıymış. Odak devre dışı bırakınca sorun çözüldü. İkinci sorun şu; favorilere aldığım radyo kanalları arasında nasıl geçiş yapacağım?
Radyo favori bölüme aldığınız 6 kanaldan birini dinlemeye başladığınız da kanal geçişleri o frekanslar arasında olur sadece, direksiyon üzerindeki atlatma tuşundan
arkadaşlar passion modeline sonradan elektronik bagaj sistemi yaptırılabiliyor mu bu araçta
-
Evet 23433₺ takılabiliyor serviste
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Deneyeceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X