Şimdi Ara

C-HR Toyota Ana Konu (302. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.086
Cevap
115
Favori
549.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu ana kadar yaklaşık 3000km ağırlıklı olarak uzun yol yaptım ama 120km sabit hızda bile ev mode gitme isteğinde olması beni çok memnun etti.

• Yedek anahtarla karşılama yapmıyor benim araç aynaları açmıyor. Sizde de öyle mi?

• Kentiaman kullanıcısına yanıt
    Yakıt ortalamanız nedir 3000 km de?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sagul kullanıcısına yanıt
    Araçta karşılama yok kapı kolunu açmadan açılmıyor.

• bilirkisi.06 B kullanıcısına yanıt

Bende asıl anahtarla araca yaklaşınca aynalar açılıyor yere CHR logosunu yansıtıyor. Yedekle yapmıyor bunu.

• sagul kullanıcısına yanıt
    Corolla Cross da anahtarlara göre farklı ayarlar ayarlanabiliyor, CHR yi bilmiyorum servise gösterirsiniz bir ara.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • selam baz paket ve orta paket arası neredeyse 400 bin fark var.

sizce değer mi?

orta paket neredeye corolla cross fiyatına eşdeğer durumda.

mantıksız değil mi ?

• ghostiki kullanıcısına yanıt

Şuan ki fiyatlarda bence değmez. Aman aman bir donanım farkı yok. 100-120bin civarı olsa olabilir fakat 400bin büyük meblağ aradaki fark için.

Baz paketin Ekim ayında artacağını düşünüyorum. Bu fiyat farkı fazla.

CHR baz paket aşırı ucuz kaldı, Ocak ayında 1550 idi, ÖTV muafiyet limiti arttığında karaborsaydı. Corolla Cross Flame 1545 di şimdi 1875 ki, CHR Passion, Cross Passion dan bile donanımlı, otomatik fren destekli park sensörü var.

• omerf kullanıcısına yanıt
    Bazı temel özellikleri kapsayan baz paket incelendiğinde bile birçok araçtan önde, 400 ki fark gereksiz fazla, inanın eklenen o özellikleri bir süre sonra kullanmıyoruz bile

• Merhaba, araç hareket ettiğinde kapılar kilitlenmiyor bunun bir ayarı var mı acaba?

Araç modeli nedir

Diğer Toyota'larda multimedya ekranında araç ayarlarında hareket edince(20kmh hıza ulaşınca) yada vitesi P dışına alınca otomatik kilitleme ayarı var. CHR yazılımıda benzerdir sanırım.

• seco1337 S kullanıcısına yanıt

Yeni kasa passion paket 2024 model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilirkisi.06 -- 30 Eylül 2024; 9:28:19 >
  • volkanbirol V kullanıcısına yanıt

Biraz kurcaladım ama göremedim tekrar bakayım teşekkür ederim

• Arkadaşlar aracımı yeni aldım 2024 passion şöyle bir sorum olacak. Car play bağlı iken gelen aramaları sürekli cevapsıza atıyor. Arayana da meşgul diyormuş telefonum ama meşgul değil . Sebebini bilen var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KenaNeoN K kullanıcısına yanıt

arkadaşımda 260/60R18 Kış lastiği passion 225/50r18 var aracımda yazlık bu kışlık olur mu

• Fiyatlara zam gelmiş

• Arac D konumuna alındığında video oynatıcı kapınıyor güvenlik gerekçesiyle. Çocuklar için açmak istiyorum seyir halinde video oynatma yönetimi hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRano_Pleki -- 4 Ekim 2024; 11:14:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.