Şu ana kadar yaklaşık 3000km ağırlıklı olarak uzun yol yaptım ama 120km sabit hızda bile ev mode gitme isteğinde olması beni çok memnun etti. |
Bildirim
Şu ana kadar yaklaşık 3000km ağırlıklı olarak uzun yol yaptım ama 120km sabit hızda bile ev mode gitme isteğinde olması beni çok memnun etti. |
Yedek anahtarla karşılama yapmıyor benim araç aynaları açmıyor. Sizde de öyle mi? |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bende asıl anahtarla araca yaklaşınca aynalar açılıyor yere CHR logosunu yansıtıyor. Yedekle yapmıyor bunu. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
selam baz paket ve orta paket arası neredeyse 400 bin fark var. sizce değer mi? orta paket neredeye corolla cross fiyatına eşdeğer durumda. mantıksız değil mi ? |
Şuan ki fiyatlarda bence değmez. Aman aman bir donanım farkı yok. 100-120bin civarı olsa olabilir fakat 400bin büyük meblağ aradaki fark için. |
Yeni kasa passion paket 2024 model < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilirkisi.06 -- 30 Eylül 2024; 9:28:19 > |
Biraz kurcaladım ama göremedim tekrar bakayım teşekkür ederim |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
arkadaşımda 260/60R18 Kış lastiği passion 225/50r18 var aracımda yazlık bu kışlık olur mu |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRano_Pleki -- 4 Ekim 2024; 11:14:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |