Şimdi Ara

C-HR Toyota Ana Konu (304. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: BABACAN17
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
6.081
Cevap
112
Favori
547.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Denedim ve maaalesef dediğiniz gibi olmadı. Sıralı bir şekilde kanallarda gezdi. Favoriye aldıklarım arasında gitmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün Nataş kozyatağı servise multimedya güncelleme için gittim, 3 aşama olan yüklemenin 2 sini yaptılar 3. Yüklemeyi yapamamışlar, sonra gelebileceğimi ilettiler, sanırım ses sistemi üzerine bir güncelleme, daha doğrusu net bilgiyi onlarda bilmiyor işin garibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cheset C kullanıcısına yanıt
    Radyo menüsünden ön ayarlar bölümünde olacaksınız, usb de müzik dinlerken klasör seçiyoruz ya onun gibi

• Servis hangisini tavsiye edersiniz İstanbul için? Asya avrupa farketmez. Kartalda asf var yeni galiba iyi midir?

• sagul kullanıcısına yanıt
    Kozyatağı Nataş ilgili personeli

• Yeni servis diye çok yoğun olmaz tahminim. Bakım vs işlemlerini zaten her servis yapar.

• 2 gündür lastik basınç uyarısı alıyorum, ayarlarına girdim basınç ayarla dedim düzelmedi, lastikçiye bütün havalarını eşitleyerek hava bastırdım düzelmedi. Yetkili servise gidin diye uyarı verip duruyor

• Sensörler de sorun yoksa sabah erken, güneş görmemiş ve yol almamış olarak 33 olmalı, yol yapınca ve güneş görünce hava ısınınca hıza göre 35-36-37 lere çıkıyor. Evde Birkaç km sonra ayarlıyorsanız 34-35 olmalı.

Videoda olduğu gibi yaptıysanız, hiçbir şekilde düzelmezse servise gösterin. Öğlen, akşam 33-34 yaparsanız sabaha kadar 31 e düşer.

Muammer Yucelyoutube
    Toyota Corolla 2023 Lastik Basınç Ayarı (TPWS)
    https://www.youtube.com/watch?si=3G1wZW2dV7LlagRy&v=YK-ZmSJu38U&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 11 Kasım 2024; 0:30:54 >

• Arkadaşlar babama flame paket alacağız park sensörü yokmuş bayi 20-25 bine takıyor. Bu park sensörü orjinal mi oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • absfr A kullanıcısına yanıt
    https://cenmaxsatis.com/kategori/park-sensoru/page/2

Toyota Türkiye tüm servislere bu markadan gönderiyor. Harici ekranlı ön arka olsa bile o fiyat çok yüksek gidebileceğini uzaklıktaki bütün servislerden fiyat alın. Ekranlı taktıran da pek yok. Umarım Aliexpress de satılanlar gibi multimedyaya bağlanan birşeye geçip o fiyatı istemişlerdir.

• Merhaba, Kamera taktırmak istiyorum. Kamera tavsiyelerinizi bekliyorum.

Kamerayı seçerken kapasitörlü mü almalıyım yoksa bataryalı mı? Bağlantıyı direkt sigortadan yaptırmak istiyorum araç çalışmazken kamera çalışabilsin diye.

Bağlantı işini de serviste mi yaptırmak zorundayız, dışarda yaptırsam garanti de sorun olur mu?

Merhaba. Kapasitörlü iyidir ama Türkiye'de saçma şekilde Viofo çok pahalı satılıyor, iPhone nun Samsung dan pahalı olması gibi. En pahalı modelinde 5ghz olması video indirme hızında çok fark eder teorik olarak. Bir de Viofo'da Türkçe dil seçeneği var, 70mai'de yok ama Android telefona, Xiaomi ekosistem menüsüne hakim herkes kurulum yapabilir. Bataryalı 70mai de aynı Sony lensi kullanıyor fiyatı 3-4K daha ucuz.

Bazı servisler montaj yapıyor bazıları yapmıyor. Montajı servis yapsa da kameradan dolayı elektronik sistemde, akü de arıza olursa garanti dışı kalır diyor servis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 11 Kasım 2024; 0:39:19 >
    Ben yıllardır viofo a129 kullanıyorum ve çok memnunum, henüz bu araca taktırmadım düzgün yapabilecek birine yaptırmayı düşünüyorum, hiç bir zaman aküye bağlatmadığım için garanti olayına girmedim, bilmediğim yada güvenmediğim bir yere bıraktığımda çalışması için araçta devamlı 20.000 lik powerbank bulundururum.

• volkanbirol V kullanıcısına yanıt
    Hangi video?

• dionysos66 kullanıcısına yanıt
    Kaput altındaki ana sigortaya yada direksiyon altındaki sigortaya bağlamayacaksanız kendiniz de çok rahat kutunun içinden çıkan kablo geçirme aparatı ile yapabilirsiniz. Corolla ve Corolla Cross da çok basit C-HR de zor değildir sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 11 Kasım 2024; 0:35:55 >
  • dionysos66 kullanıcısına yanıt
    Muammer Yucelyoutube
    Toyota Corolla 2023 Lastik Basınç Ayarı (TPWS)
    https://www.youtube.com/watch?si=3G1wZW2dV7LlagRy&v=YK-ZmSJu38U&feature=youtu.be

• Bugün nataş serviste bakıldı; sol arka lastik sensörü ya arızalı yada kırık, arızalı ise garantiden, kırık ise ücretini ödeyeceğiz maalesef, aracı alalı henüz 25 gün oldu ben lastikçiye de gitmedim, bakalım ne olacak...

• merhaba arkadaşlar 2024 model chr almayı düşünüyorum da cam tavan kulalananlar memnun mu? yazın problem yaşadınız mı

• Anonim1243 A kullanıcısına yanıt
    Toyota C-HR Türkiye | Facebookfacebook
    Toyota C-HR Türkiye | Facebook
    https://www.facebook.com/groups/314222038971811/?ref=share&mibextid=NSMWBT

Hocam buraya da sorun, burası fazla aktif değil birkaç gün yada 1 hafta cevap gelmeyebilir.

• volkanbirol V kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam

• 
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.