Denedim ve maaalesef dediğiniz gibi olmadı. Sıralı bir şekilde kanallarda gezdi. Favoriye aldıklarım arasında gitmedi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Denedim ve maaalesef dediğiniz gibi olmadı. Sıralı bir şekilde kanallarda gezdi. Favoriye aldıklarım arasında gitmedi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Servis hangisini tavsiye edersiniz İstanbul için? Asya avrupa farketmez. Kartalda asf var yeni galiba iyi midir? |
Yeni servis diye çok yoğun olmaz tahminim. Bakım vs işlemlerini zaten her servis yapar. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 11 Kasım 2024; 0:30:54 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba, Kamera taktırmak istiyorum. Kamera tavsiyelerinizi bekliyorum. Kamerayı seçerken kapasitörlü mü almalıyım yoksa bataryalı mı? Bağlantıyı direkt sigortadan yaptırmak istiyorum araç çalışmazken kamera çalışabilsin diye. Bağlantı işini de serviste mi yaptırmak zorundayız, dışarda yaptırsam garanti de sorun olur mu? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 11 Kasım 2024; 0:39:19 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 11 Kasım 2024; 0:35:55 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |