Şimdi Ara

C-HR Toyota Ana Konu (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.090
Cevap
118
Favori
553.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

Orijinalden alıntı: bulentcandan

Özellikle Toyota Türkiye Facebook sayfasındaki paylaşımlara; Safety Sense, ACC ve diğer donanımlarla ilgili yoğun bir şekilde yorum yazalım ve baskı kuralım. Bu yanlış anlaşılmasın; asil amaç bilinç oluşturmaktır.

Belki baskılara dayanamayan Toyota, bir kaç üst donanım/segment modelline göstermelik olarak güvenlik donanımı ekleyebilir ancak Avrupa'da ve diğer ülkelerde olduğu gibi tüm Toyota modellerine opsiyon olarak bile bu donanımlar eklenene kadar tam markaj yapılabilir.

donanımlar ülkenin ihtiyaç ve kullanım alışkanlıklarına göre belirlenir. Çünkü eklenen her donanım araç satış fiyatına artı olarak yansır. Geniş bir alıcı kitlesi tarafından ihtiyaç olarak görülmezse donanımın eklenmesi zor gibi.

Bu düşünceye tümüyle karşıyım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

Özellikle Toyota Türkiye Facebook sayfasındaki paylaşımlara; Safety Sense, ACC ve diğer donanımlarla ilgili yoğun bir şekilde yorum yazalım ve baskı kuralım. Bu yanlış anlaşılmasın; asil amaç bilinç oluşturmaktır.

Belki baskılara dayanamayan Toyota, bir kaç üst donanım/segment modelline göstermelik olarak güvenlik donanımı ekleyebilir ancak Avrupa'da ve diğer ülkelerde olduğu gibi tüm Toyota modellerine opsiyon olarak bile bu donanımlar eklenene kadar tam markaj yapılabilir.

donanımlar ülkenin ihtiyaç ve kullanım alışkanlıklarına göre belirlenir. Çünkü eklenen her donanım araç satış fiyatına artı olarak yansır. Geniş bir alıcı kitlesi tarafından ihtiyaç olarak görülmezse donanımın eklenmesi zor gibi.

Bu düşünceye tümüyle karşıyım.

bu doğal bir durum. Ülke ihtiyaçlarına göre belirlenir donanımlar. Mesela klimasiz üretilen teypsiz üretilen araçlar var.

• C-HR 'ın üst donanımında yer alacak ,JBL ses sistemi için yayımladığı reklam:

https://youtu.be/eoYBZnAtwOU

• zamaneking kullanıcısına yanıt
    Fiyat için bilgi vermedi ne desem yalan olur ben de bilmiyorum dedi.
  • Toyota Italya , King of the Flow adlı bir tv yarışmasında birinciye C-HR veriyor. Bunula ilgili bir tanıtım gecesi yapıldı. Bu ve metalik siyah C-HR'ı ilk defa görüyoruz. Siyah yakışmış. C-HR Toyota Ana Konu
    C-HR Toyota Ana Konu
    C-HR Toyota Ana Konu
    C-HR Toyota Ana Konu
    C-HR Toyota Ana Konu

• Bu da programın tanıtımı :
    https://youtu.be/9Cz9I97UnhM
  • Yine Toyota İtalya'dan görüntüler.
    Videodan screen shot aldım.
    Full metalik siyah'ı beğendim C-HR Toyota Ana Konu
    C-HR Toyota Ana Konu
    C-HR Toyota Ana Konu
    C-HR Toyota Ana Konu

• tayconot kullanıcısına yanıt
    İci baya guzel hatta corollada auriste begenmedigimiz saatu bile cok şık yapmislar.

• Umarim auristeki denim blue rengi chr yede gelir muazzam bir renk.

• Avrupada ki Toyotalar tanıtımlara hız verdi.Toyota Türkiyede en azından bir avm de stand oluşturup tanıtmaya başlasa iyi olurdu.Hem her yerden iki ay önce türkiyede satışa çıkmasının bir anlamı da olurdu böylece.Tıpkı diğer markaların istinye Parkda stand oluşturması gibi.
    Jaguar Nişantaşında bir etkinlik yapmıştı.Galiba ortalığın sakinleşmesi bekleniyor.

• C-HR Toyota Ana Konu
  • haunt54 H kullanıcısına yanıt
    Daha başka fotoğraf yok mu. İç dış. Bu araç plaka almış ne anlama geliyor. Bayilere mi gönderiyorlar.

• haunt54 H kullanıcısına yanıt
    Sakaryada ki testlerden yakalanan bir görüntü.2-3 tane farklı motor seçeneğinde ki C-HR ile testler yapılıyor.Fabrika dışında kullanıldığı için geçici plaka alınmış.
    Bana enteresan gelen şu : C-HR hemen hemen Qashqai ile aynı ebatlarda olmasına rağmen bana normal hatchback bir araba gibi geliyor bu fotoğrafta.Kendi gözlemlerini anlatabilir misin ?
  • Yandaki yaris araci 8 yil kullandim b hatch olmasina ragmen yuksek bir arac onun yaninda heybetli duruyor qq boyutrina yakin chr.

• Aracın boyutları konusunda çok büyük beklentilere girmeyin derim, zaten chr açılımı bir şeyler çağrıştırmalı

• Açık renkler tercih edilmeli diye düşünüyorum, koyu renkler aracın detaylarını, karakter çizgilerini yok ediyor ve olduğundan daha küçük göstermesi de cabası

• quote:

Orijinalden alıntı: haunt54

Açık renkler tercih edilmeli diye düşünüyorum, koyu renkler aracın detaylarını, karakter çizgilerini yok ediyor ve olduğundan daha küçük göstermesi de cabası

Sizce en çok hangi renk yakışıyor.

• 1K0 dediğimiz gri lansman rengi güzel, zevkler tartışılmaz, parlament maviyi andıran renk ile yukarıda ki resimde görülen jant kombinasyonu da hoş,

• Sakaryada ki test araçları :

C-HR Toyota Ana Konu
    C-HR Toyota Ana Konu
    C-HR Toyota Ana Konu
    C-HR Toyota Ana Konu

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.