Şimdi Ara

C-HR Toyota Ana Konu (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.090
Cevap
118
Favori
553.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öyle diyorsun ama verilen ölçülere göre araç Nissan Qashqai'ya çok yakın. 1-2 cm'lik farklar söz konusu ki bu da gözle çok fark edilir birşey olmayacaktır diye düşünüyorum.
  • Beyaz rengi de çok hoşuma gitti fakat her yer beyaz araç dolduğu için içimden bir ses uzak durmamı söylüyor.
  • tayconot kullanıcısına yanıt
    Önü çok güzel arkası da bir o kadar tırt.

Hele arka kapı açma yeri...
  • wolkien kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katiliyorum, arka kapi acma yeri nedir ya, sen Alfa misin, Honda misin ne isin var boyle fantastik seylerle.Bir de radikal tasarim vs yapacam diye en basit, en kolay sekilde islevini yapan seylerin neden seklini, yerini degistirir ki muhendisler, tasarimcilar ?(cevap belli aslinda muhendis olduklari icin:)
    Mesela kapi gibi kapi, mesela kapi kolu gibi kapi kolu neden yapmazlar.Talisman mesela, klimayi ayarlamak 2dk, radyoda kanal degistirmek 5 dk, neden?tablet gbi birsey koymuslar konsola , herseyi ordan yapiyorsun.Iyi guzel de, dugme koymadigin icin klimayi 3 'ten 2 ye dusurmek 5 dkni aliyor:) radyo ayni sekilde.Bunlari yapanlarin kafasi nereye calisiyor merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye satış rakamları hakkında bilgisi olan var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erka1907

Türkiye satış rakamları hakkında bilgisi olan var mı acaba?

Henüz satışa çıkmadı, Kasım'da çıkacak. Ancak Toyota Türkiye yıllık 12-15bin adet toplam satış öngörüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halilowich

quote:

Orijinalden alıntı: erka1907

Türkiye satış rakamları hakkında bilgisi olan var mı acaba?

Henüz satışa çıkmadı, Kasım'da çıkacak. Ancak Toyota Türkiye yıllık 12-15bin adet toplam satış öngörüyor.

şimdi google dan baktım 2015 yılında Qashqai 17 bin, Duster 15 bin satılmış. Benzer rakamlar hedefleniyor demek ki
    (http://www.milliyet.com.tr/model-bazinda-2015-yili-otomobil-satis-istanbul-yerelhaber-1160510/ )

• Halilowich kullanıcısına yanıt
    türkiye satış fiyatı demek istemiştim, yanlış kurmuşum cümleyi.
  • erka1907 kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen aurisin paketlerinden 10.000TL fazla olur. 70-80'den başlar, 90-100 civarına kadar çıkar.
  • Daha önce bahsettiğim hibrit teşviği torba paket ile geliyor, anladığım kadarıyla bir alt vergi diliminde değerlendirilecek, chr 1.8 olduğuna göre, 1.6 vergi dilimi ile alınabilir diye düşünüyorum

• Toyota Türkiye Eylül geliyor sesiniz kesildi , nerdesiniz ?
  • Gelsin bakalim merakla bekliyoruz

• 2015 yaris var. ciddi ciddi satıp chr almayı düşünüyorum ama sanırım ilk üretimlerde cam tavan olmadığından dolayı bekleyeceğim. Cam tavanlı çıkarsa hemen satın alacağım kısmet olursa. Mavi cam tavanlı bir paket hayal ediyorum.
  • haunt54 H kullanıcısına yanıt
    Eğer dediğinz şekilde teşvik çıkacaksa bu süper bir haber, bence 1,2 yerine 1.8 hibrit daha mantıklı bir tercih olur gibi.hem daha güçlü ve ekonomik bir motor hem de 1.6 vergisi ile 1.8 araç kullanabilmek güzel bir seçenek olur.. inş 1.8 hibritte de otomatik ve 4x4 seçenekleri birlikte olur...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukardaki fotolara baktim da arka ustten cekilen fotolara .. cok cirkin geldi gozume ..orantisiz ve kaba ..bilmiyorum belki canli gormek gerek ..
    ayrica bu araca acam tavan sart!.. toyota degil mi illa bir cinslik yapacak (toyota kullanicisiyim)

• Arkadaslar ben begeniyorum bu tasarimi ve arac firmarinin boyle farkli mimariler uzerine arac yapmasini destwkliyorum. Hem her araba birbirine benziyor diye yakinirsiniz adamlar daha futuristik bir tasarim yapti diye de elestirmeyin lutfen cesaret isidir bunu yapabilmek tebrik ediyorum kesinlikle alacagim bu arabayi ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslanOzZzY

Arkadaslar ben begeniyorum bu tasarimi ve arac firmarinin boyle farkli mimariler uzerine arac yapmasini destwkliyorum. Hem her araba birbirine benziyor diye yakinirsiniz adamlar daha futuristik bir tasarim yapti diye de elestirmeyin lutfen cesaret isidir bunu yapabilmek tebrik ediyorum kesinlikle alacagim bu arabayi ;)

Bu aracı beğenmeyen tasarımdan anlamıyor demektir. Tabi amaç aile kullanımı ise bu araç uygun değil. Yeni çıkacak torba Yasada vergi İndirimi ile beraber ulaşılabilir fiyatlarda olursa hibrit çok mantıklı bir seçim olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamaneking -- 16 Ağustos 2016; 22:27:11 >
  • zamaneking kullanıcısına yanıt
    Degil mi ya devlet keske desteklese hibrid kullanimini özendirmek icin ama biliyorsun devlet vatandasin karindan cok kendi alacagi kari dusununce bize faydasi olmaz pek bari benzinli dizeli felan gelsede 80-100 de olsa alabilsek

• 2011 aurisim var toyotadan gerçek anlamda çok memnunum aile geni?ledi?i için bu synyf bir suv dü?ünmeye ba?ladym yeni çykan honda hr-v en bo?u 90000 yeni çykacak seat ateca daha uyguna gelicek deniliyor chr de en bo? 90000 bandynda çykarsa saty?lary ciddi anlamda zor olur umarym lansman fiyaty 1.2 motor otomatik 75-80 bin bandynda olurda alyryz bu aracy birde aklymy kary?tyran yeni civic onuda bi görmek gerek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwert7610

2011 aurisim var toyotadan gerçek anlamda çok memnunum aile geni?ledi?i için bu synyf bir suv dü?ünmeye ba?ladym yeni çykan honda hr-v en bo?u 90000 yeni çykacak seat ateca daha uyguna gelicek deniliyor chr de en bo? 90000 bandynda çykarsa saty?lary ciddi anlamda zor olur umarym lansman fiyaty 1.2 motor otomatik 75-80 bin bandynda olurda alyryz bu aracy birde aklymy kary?tyran yeni civic onuda bi görmek gerek :)

Hocam aile genilleyince C suvlar çok iyi bir seçenek değil gibi. Zaten c suv ile c hb arasında çokta fark yok. Heleki c-hr aurise oranla daha geniş olmayacak. Auris daha ferah bir araç

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.