Şimdi Ara

C-HR Toyota Ana Konu (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.090
Cevap
118
Favori
553.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Toyota iç resimleri yayınlamış resmi hesaptan.
  • tayconot kullanıcısına yanıt
    test videoları yayınlansa da görsek c-hr nin performansını karşılaştırmalı. comeondubaj sitesinde video yok baktım.
  • zamaneking kullanıcısına yanıt
    O da çıkar yakında. Aldığım duyumlara göre tanıtım işini hızlandırmaya başlamışlar
  • Toyota Japonya'dan bazı görseller C-HR Toyota Ana Konu
    C-HR Toyota Ana Konu
    C-HR Toyota Ana Konu
    C-HR Toyota Ana Konu
    C-HR Toyota Ana Konu
    C-HR Toyota Ana Konu
    C-HR Toyota Ana Konu

• Toyota iyice kafayı yedi, Tasarımda ne yapacağını şaşırdı artık. Milleti taklit etmeye çalışıyor, kendi de bir şey yapamıyor. Öyle akraba evliliği gibi bir şey çıkıyor ortaya.
  • 1,8 Hibrit model Türkiye'de üretilen ilk elektrikli/çevreye duyarlı araç olması sebebiyle,
    en azından bir alt diliminde vergilendirilmesi üretici ve tüketici için çook şık olurdu ...
  • Bu objektif yorum karşısında Toyota bütün fabrikalarını kapatmış,çalışanlarını işten çıkarmış.
    Adamlar hidrojenle çalışan araba yapmışlar ama tabi ki bunu yaparken toplu ulaşımı bile beceremeyen süper zeki Türkiye vatandaşlarından gelecek eleştirileri hesap edememişler. Nasa bile kıskanıyor sonuçta bizim bilimde ki teknolojide ki başarılarımızı...
    Senin beğenmediğin o arabayı Sakaryada ki kendi vatandaşlarımız imal ediyor. Gerçi sonuçta Arap olmadıkları için bizim ülkemizin öz vatandaşlarının çok değeri yok artık günümüzde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrfan 3448

1,8 Hibrit model Türkiye'de üretilen ilk elektrikli/çevreye duyarlı araç olması sebebiyle,
    en azından bir alt diliminde vergilendirilmesi üretici ve tüketici için çook şık olurdu ...

Hibrite öyle bir teşvik olsa mükemmel olur. Prius ya da c-hr tadından yenmezdi.

Şehir içi için hibrit araçlar ideal.

Bu konu ile ilgili bence hepimiz bimer'den başvuruda bulunalım. Ben şimdi başvuruyorum. Ne kadar çok talep olursa o kadar duyarlılık gösterirler diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandx -- 12 Temmuz 2016; 10:32:12 >
  • yine saat koymuslar uzay araci yapmissin yine casio saat koymussun

• quote:

Orijinalden alıntı: zamaneking

Toyota Türkiye'nin paylaşımı ve yapılan bir yorum.....
    Bu mesaja eklenen görseller:

C-HR Toyota Ana KonuC-HR Toyota Ana Konu

Paylaştığınız Toyota Türkiye Facebook sayfasındaki eleştirel yorum silinmiş. Safety Sense ve diğer eksik donanımlar ile ilgili olumsuz yorumlar mutlaka siliniyor. Insanların bu konularda bilinçlenmesini istemiyorlar. Uyanık ve akıllı olmakta fayda var.

• bulentcandan B kullanıcısına yanıt
    Herkes yazarsa silemezler.www.Ototeknikveri.com bir tespit yapmış. Bajaj qute modeli güvenlik standartlarını karşılamadığından ülkesi Hindistan da bile satışa sunulması konusunda sıkıntı yaşarken bizim ülkemizde güle oynaya satılabiliyor. Yol medeniyettir ama yola ne ile çıktığın hiç mi önemli değil!!!
    Bu mesaja eklenen görseller:

C-HR Toyota Ana Konu

• Özellikle Toyota Türkiye Facebook sayfasındaki paylaşımlara; Safety Sense, ACC ve diğer donanımlarla ilgili yoğun bir şekilde yorum yazalım ve baskı kuralım. Bu yanlış anlaşılmasın; asil amaç bilinç oluşturmaktır.

Belki baskılara dayanamayan Toyota, bir kaç üst donanım/segment modelline göstermelik olarak güvenlik donanımı ekleyebilir ancak Avrupa'da ve diğer ülkelerde olduğu gibi tüm Toyota modellerine opsiyon olarak bile bu donanımlar eklenene kadar tam markaj yapılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: bulentcandan

Özellikle Toyota Türkiye Facebook sayfasındaki paylaşımlara; Safety Sense, ACC ve diğer donanımlarla ilgili yoğun bir şekilde yorum yazalım ve baskı kuralım. Bu yanlış anlaşılmasın; asil amaç bilinç oluşturmaktır.

Belki baskılara dayanamayan Toyota, bir kaç üst donanım/segment modelline göstermelik olarak güvenlik donanımı ekleyebilir ancak Avrupa'da ve diğer ülkelerde olduğu gibi tüm Toyota modellerine opsiyon olarak bile bu donanımlar eklenene kadar tam markaj yapılabilir.

Rezalet bir vergi sistemimizden kaynaklı fiyat dengesini yakalamak için donanımlarda kısmalar olabilir. En azından Toyota üst donanıma deri koltuk koyacağına TSS koymalıydı.... Bu 3-5 kişi ile yapabileceğimiz bir şey değil. Facebook taki Toyota Türkiyenin paylaşımlarına bakıyorum ve yapılan yorumlara .... yorumlar aşağılamak için söylemiyorum ama o kadar gereksiz ve o kadar boş ki bir iki tane düzgün soru dışında bir şey göremedim.

Genel soru fiyatı ne kadar olunca Toyota'nın yerinde kim olsa güvenlikten kısardı. sorular genelde şu şekilde 1) fiyatı ne kadar 2) ne zaman satılışa çıkacak 3) dizel otomatik var mı 4) Tek kapı mı bu araç.... Bir kişi de sormamış ki TSS var mı bu araçta.... kaç hava yastığı var ... otonom sürüş adına ne var.... Biz milletçe hakediyoruz eksik güvenlik donanımlı araçları malesef....

• tayconot kullanıcısına yanıt
    17 yıl önce hybrid araç yapmak prius... Seri üretim hidrojenle çalışan 1 milyon km testini başarıyla tamamlayan mirai.... AR-GE yatırımlarına cirosunun %5 ini harcayan bir marka. Toyota nın asıl teknolojisini ve yaratıcılığını Lexus markası altında daha belirgin görmek mümkün. C-HR İle Toyota Avrupada bu güne kadar yapmadığı radikal tasarım denemesi başarılı olacağa benziyor.

• Faydalı bilgilerr ...

C-HR Toyota Ana Konu
  • Dün cam tavanlı bir Auris gördüm. C-HR 'a da siyah cam tavan çok yakışabilirdi ama ilk üretimlerde yok bu seçenek sanırım.
    İşin ilginç yanı C-HR ile ilgili İngiltere'de tanıtımlar yapılıyor ama hiç bir görüntüde her hangi bir insanı aracın yanında göremiyoruz ki bir fikir edinelim ebatlar hakkında .

• Araç kasımda lansman fiyatıyla Türkiye'de satışa çıkacakmış. Konya'daki satış görevlisi bizzat kendi söyledi. Yıl sonuna doğru da 1.2 turbo auris gelecekmiş.
  • Yeni görseller
    C-HR Toyota Ana Konu
    C-HR Toyota Ana Konu
    C-HR Toyota Ana Konu
    C-HR Toyota Ana Konu
    C-HR Toyota Ana Konu
    C-HR Toyota Ana Konu
    C-HR Toyota Ana Konu
    C-HR Toyota Ana Konu

• quote:

Orijinalden alıntı: bulentcandan

Özellikle Toyota Türkiye Facebook sayfasındaki paylaşımlara; Safety Sense, ACC ve diğer donanımlarla ilgili yoğun bir şekilde yorum yazalım ve baskı kuralım. Bu yanlış anlaşılmasın; asil amaç bilinç oluşturmaktır.

donanımlar ülkenin ihtiyaç ve kullanım alışkanlıklarına göre belirlenir. Çünkü eklenen her donanım araç satış fiyatına artı olarak yansır. Geniş bir alıcı kitlesi tarafından ihtiyaç olarak görülmezse donanımın eklenmesi zor gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Halilowich

Araç kasımda lansman fiyatıyla Türkiye'de satışa çıkacakmış. Konya'daki satış görevlisi bizzat kendi söyledi. Yıl sonuna doğru da 1.2 turbo auris gelecekmiş.

lansman fiyatının ne olabileceği ile ilgili de bir öngörü oldu mu? kaç liradan başlar diyorlar
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.