Şimdi Ara

C-HR Toyota Ana Konu (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.090
Cevap
118
Favori
553.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    C-HR Türkiye fiyatları ne zaman belli olur sence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgaseymen

C-HR Türkiye fiyatları ne zaman belli olur sence.

Toyota Türkiye çok özensiz ve amatörce davranıyor. Avrupa'nın çoğu ülkesinde etkinlikler yapılıyor. Araç sergileniyor, büroşürler bile var fakat Türkiye de Daha herhangi bir açıklama yok. Spek ler tam belli olmamış olabilir ya da kur oynak olduğu için kasım ayında satışa çıkacak aracın fiyatını şimdi den belirlemek istemiyor olabilirler. Benim tahminim eylül ayı sonuna doğru donanım versiyonları ve fiyatı belli olacaktır.

• Kırmızısı fena değil, fabrika da gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furky41 -- 11 Eylül 2016; 1:56:12 >
  • Makyaj yemiş Nissan Juke.

• quote:

Orijinalden alıntı: baba0392

Makyaj yemiş Nissan Juke.

İbiza mı kullanıyorsun ?

• zamaneking kullanıcısına yanıt
    Yanlış tahmin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: baba0392

Yanlış tahmin :)

Leon o Zaman :) Leon dışarıdan baktığında sınıfın en tipi güzel araçlarından biri. Tasarım olarak başarılı (içi için aynı şeyi söylemek imkansız) tasarım ne kadar göreceli de olsa güzel olan güzeldir. Toyota C-HR tasarım olarak 2017 de tasarım ödülü verilecek olsa hepsini toplayabilecek güzellikte ve fütüristik tasarım ögeleri barındırmakta. İyi bir iç dizayna sahip. Juke ile karşılaştırmak haksızlık bence. ( juke çirkin buluyorum) güzel dizaynın klostrofobik sonuçları da var tabi. Sıkıcı vw grup tasarımlarından artık sıkılmadınız mı?

• zamaneking kullanıcısına yanıt
    Juke güzel bence niye öyle diyorsun :)

Ben sevemedim bir türlü yeni Civic felan çok değişik tasarımlar. Kişisel faktörler.

• Toyota Türkiye sitesinde Toyota chr ile ilgili yeni gelişmeler mevcut... Fiyat yada donanım bilgisi hala yok...

Bu mesaja eklenen görseller:

C-HR Toyota Ana Konu

• Hibriti mevcut... En az bir sene sonra satışta görebiliriz diye düşünüyorum. Hibrit teşviği için çalışmalar biterse (ilgili bakanlıklar çalışma başlattıysa) 140.000TL, bitmezse 180.000TL olur diyorum.

180.000TL ile Prius'un Türkiye'deki kaderini paylaşır, 140.000TL ile bir avuç çevreci ve teknoloji severin ilgisini çeker, en üst donanım seviyesi 98.700TL olursa... :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bulentcandan

Hibriti mevcut... En az bir sene sonra satışta görebiliriz diye düşünüyorum. Hibrit teşviği için çalışmalar biterse (ilgili bakanlıklar çalışma başlattıysa) 140.000TL, bitmezse 180.000TL olur diyorum.

180.000TL ile Prius'un Türkiye'deki kaderini paylaşır, 140.000TL ile bir avuç çevreci ve teknoloji severin ilgisini çeker, en üst donanım seviyesi 98.700TL olursa... :)

Katılıyorum,
    Hibrit en üst donanım 100 bin lira altı olursa düşünülür ...
  • Toyota sitesinde konfiguratöre eklenmiş, donanımlar görüntülenebiliyor. Bilmiyorum daha önce bahsedildi mi...

https://www.toyota.com.tr/new-cars/c-hr/index.json#/publish/carconfig_load/model=c-hr
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamjam

Toyota sitesinde konfiguratöre eklenmiş, donanımlar görüntülenebiliyor. Bilmiyorum daha önce bahsedildi mi...

https://www.toyota.com.tr/new-cars/c-hr/index.json#/publish/carconfig_load/model=c-hr

Araç Avrupa satışında 370 litre bagaj ile satılırken (lastik tamir kiti ile ) bizde ise Stepne ile satıldığından 297 litre bagaj ile satışa sunmaktı. 297 litre bagaj b sınıfı otomobil standartlarını bile karşılamazken suv diye adlandırdıkları bu aracın 297 litre bagajı ile satması çok zor. Mazda cx3 ün bagajına küçük diyorduk fakat bu küçüğün de küçüğü. Yedek lastikleri stepneyi ne yapacağız ki. Koy tamir kitini alanı genişlet. Yazık oldu araca. Bana söylenen 16 " jantlı audio ekranlı modelden vazgeçilmişe benziyor. Başlangıç donanımda dahi 8" dokunmatik ekran ve 17" jant mevcut. Fiyatlar dinamic 1.2 turbo otomatik için 75-80 arası gelirse alıcı olurum.

• Hibrit konusunda teşvik beklenildiği gibi olacak sanki (kısaca bir alt vergi dilimine inmesi yani 1,6); eotoderginin ağustos sayısında da bu şekilde haber olarak geçmiş, ben yeni gördüm, haberlerin çoğalması bile güzel gelişme :)
    C-HR Toyota Ana Konu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deryadeniz76

Hibrit konusunda teşvik beklenildiği gibi olacak sanki (kısaca bir alt vergi dilimine inmesi yani 1,6); eotoderginin ağustos sayısında da bu şekilde haber olarak geçmiş, ben yeni gördüm, haberlerin çoğalması bile güzel gelişme :)
    C-HR Toyota Ana Konu

Bmw i8 nasıl bir vergi verecek :)? Şaka gibi fiyattan düşmeyecekler belli ki ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hibrit 1,8 araç için,
    vergide bir alt dilim olayı hayata geçer ve araç fiyatı (üst donanım) 90 civarı olursa segment lideri olur ...
  • Bir alt vergi dilimi uygulanansa bile 1.8 hybrid 100.000 den aşağı olmaz. O bagajı rezil etmişler zaten araçtan soğudum iyice.

• Toyota bu sefer kusura bakmasın o fiyatlara o kadar çok alternatif varki 270 litre bagajlı taş devri teknolojili aracı kim alıyorsa
  • Haydaa yaris kullaniyordum bebegimiz olacak bagaji az buyutelim diye auris e gecmistik. Aracin tarzi benimde haniminda hosuna gitmisti, arac gelsin canlisini gorelim otomatigine gecelim diyorduk. toyota safety sense kazigi ve bu bagaj hacmi ile hayallerimiz yikildi . Bu arac ancak juke un musteri kitlesinden çalar. dingil mesafesi soyle yukseklik boyle diyorduk bagajin hacmi resmen komik.

• quote:

Orijinalden alıntı: kizilat

Toyota bu sefer kusura bakmasın o fiyatlara o kadar çok alternatif varki 270 litre bagajlı taş devri teknolojili aracı kim alıyorsa

Araçta Avrupa daki gibi tamir kiti ile 370 litre bagaj ile satılmış olsa gözümü kırpmadan alacaktım fakat bu kadar rezillik olmaz. Yaris ile aynı bagaj şaka gibi ... Bu kadar küçük bagajlı aracı kime satmayı düşünüyorlar anlamadım.... ! Bu Toyota Türkiye ye mail atalım bu yanlış dan dönsünler. İş yok bu satış takımında.... Aracın teknolojisine laf yok en yüksek teknoloji üzerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamaneking -- 19 Eylül 2016; 12:31:26 >
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.