Şimdi Ara

C# LİSTBOX TAN ANLAYAN BAKSIN İLK DEFA BİRŞEY İSTİYORUM SİTEDEN ALLAH İÇİN YARDIM EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÖNCELİKLE SELAMIN ALEYKÜM ARKADAŞLAR İYİ FORUMLAR..
    HOCAMIZ ÖDEV VERDİ BİZE ÖDEV ŞÖYLE;

Bİ BUTTON İLE İLK ÖNCE TEXTBOXDAKİ GİRİLEN FİYATI BUTTONA BASINCA TEXTBOX A YAZIYOR.
    ŞİMDİ BENİM İSTEDİĞİM İSE LİSTBOXDAKİ İTEMS ÖZELLİĞİNE YAZILAN İŞLEMCİ,ANAKART,USBFLASH MALZEMELERİNİN
    HERHANGİ BİRİSİNİ SEÇİNCE MESELA ANAKARTI SEÇİNCE O GİRİLEN FİYATIN %18 KDV Lİ OLARAK TEXTBOX A YAZMASI,İŞLEMCİNİN İSE %10 KDV Lİ OLARAK YAZILMASINI İSTEDİ HOCA. UMARIM ANLATABİLMİŞİMDİR KARDEŞLERİM.
    SABAHTAN BERİ BUNA UĞRAŞIYORUM AMA BİLGİM OLMADIĞI İÇİN YAPAMIYORUM DOĞAL OLARAK EN SON BURASI AKLIMA GELDİ
    NOLUR YARDIM EDİN :(

• nolur arkadaşlar bakıp çıkmayın yardımcı olun ya lütfen :(
  • tam olarak anlamadım düzgün bi açıklama yaparsan yardımcı olurum
  • Kardeş dediklerin biraz anlaşılmıyor , sen programının görsel kısmını hazırlayıp ekran görüntüsü koy buraya ve ya bana linkini gönder , yardımcı olmaya çalışırız
  • tamam kardeşim hemen görsel kısmı hazırlayıp atıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kdv ler önceden tanımlı mı olucak yoksa seçim anında mı soracak
  • Buradan indirebilirsin bişeyler yaptım umarım işine yarar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GarbageCollector -- 11 Ekim 2011; 13:11:47 >
  • çok saol kardeş uğraştığın için :)
  • kardeş yalnız bnm bilgisayarda visual studio 2008 kurulu snn uygulamada hata verdi sanırsam .net frame 4 istiyor ondan olabilirmi
  • ben visual studio 2010 kullanıyorum büyük ihtimalle ondandır kendine yeni bi proje aç benim kodlara bakarak aynısını yap kodda bi sorun çıkmaz
  • Öğretmeniniz ödevi kağıda yazılı olarak verdi mi size?

Birini seçmek ve diğerini seçmek..

eve gidince el atarım.

----------------

Diğer arkadaş yaptıysa yaz buraya ona göre uğraşmayayım.Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [F][u][r][k][a][n] -- 11 Ekim 2011; 18:33:12 >
  • kardeş senin kodlara bakamıyorum ya :) açılmıyor sen kodları versen direkt olarak metin belgesine yazsan veya buraya yazsan olmazmı
  • evet yazılı olarak verdi birini seçince fiyatın %10 diğerini seçince fiyatın %8 ini alıcak
  • @Breslaw

Kardeş senin programda yanlış hesap yapıyor. 100 TL'lik ürüne %10 KDV koyunca 142 TL diyor. %8 KDV koyuncada 140 TL diyor.

Birde ben el atayım bakalım işin içinden çıkabilecekmiyim
  • Yaptım bir adet birazdan yüklemiş olurum umarım doğru anlamışımdır...Yanlış birşey varsa söyle.

msn : mail@furkanerkoc.net ekleyebilirsin

C# LİSTBOX TAN ANLAYAN BAKSIN İLK DEFA BİRŞEY İSTİYORUM SİTEDEN ALLAH İÇİN YARDIM EDİN

Buradan >> İNDİR << Direkt Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [F][u][r][k][a][n] -- 11 Ekim 2011; 22:10:06 >

• Aslında farketmiştim ama düzeltmemişim demek ki onuda düzeltir yahu hiç değilse bende bişeyler yaptım diyebilsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.