Şimdi Ara

C-MAX direksiyon problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, 2004 ford c-max aracıma gectigimiz ayda kasali bi arac bagajindan carpti. Kaportadaki hasari kaskodan hallettik. Fakat araca carpildigi sirada direksiyon sola donukdu binince carpmanin etkisiyle kilitlendigini gordum kaporta icin ford a goturmeden direksiyondan bir tikirti geldigini farkettim kaportaya burakirken bu sorundanda bahsettim, ustayla tecrubeye ciktik ama sesi duyamadi yinede baktilar ama bisey bulamadilar.oyle olunca bende aldirmadim direksiyonun yukseklik derinlik ayariyla oynayinca ses kesildi ama simdi yeniden basladi ve artti oynasamda ayariyla duzelmiyor. Sola donerken ve duz giderken geliyor bu ses ozellikle kalkislarda ve sanki direksiyonun simidinden yada hemen altindan geliyor. Park halindede sola dönerken uğultu var sağda hiç bir sorun yok sizce ne olabilir? Otokoc sorun yok diyor ama ses var ?

• direksiyon kutusu değişiyor, cmax forumlarında var.
    kronik problem...
  • Bende bu soruna rastladım araştırırken ama kulağımı dayıyorum bariz direksiyon simidinin oturduğu ( yüksekliği derinliği ayarlanan ) o kolondan geliyor içinden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane 2 Direksiyon Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Ford B-Max vs. C-Max ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.