Şimdi Ara

C max - İ 30 - Megane Sport Tourer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    C max - İ 30 - Megane Sport Tourer bu üç araç arasında kaldım. sınıfları belki farklı olabilir ama tercihimi bu üçünden biri olarak kullanmak istiyorum. hepsinin kendine göre artı veya eksileri olabilir ama siz hangisini tercih ederdiniz? 60-65,000 arası bütçem var.

eksileri :Cmax -geri görüş sistemi, anahtarsız giriş, otomatik vites
    İ30 - yakıt tüketimi diğerlerine göre biraz yüksek
    MST- edc sorun çıkarır mı bilmiyorum , malzeme kalitesi olarak biraz daha düşük geldi. O kadar para edermi gibi yorumlar var.
    (Leon, WW - Opel düşünmüyorum )

• C-max i tek geçerim o cusse ile bile müthiş atak ve az yakıyor ve iç kalitesi diğerlerinden iyi bir de sony sistem ile on numara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mst derim... sorunsuzluk ve ekonomi konfor için.....yol tutuş için...
    http://www.google.com/url?sa=X&q=http://www.sorunsuzaraba.com/renault-megane-sport-tourer-2-el.html&ct=ga&cad=CAcQARgBIAEoBDADOANAhaOZjgVIAVgAYgV0ci1UUg&cd=_4-PmTrbtro&usg=AFQjCNGMx_SwAraoXX2ZmFANYAwmcmaEwQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fazlı şenel -- 24 Haziran 2013; 23:47:48 >

• Kalıplı ve fonksiyonel bir aile aracıyla aynı zamanda çok güzel bir dinamizm yaşamak bence paha biçilemez Ben C-MAX öneririm
  • bykan59 B kullanıcısına yanıt
    Bu 3 otomobil arasından, daha spor görünümü nedeniyle İ30 alırdım.
  • C-max sürüşü zevklidir yol tutuşu yüksekliğine,sınıfına göre çok iyidir,hantal değildir,otomatik değildir belki ama vites geçişleri ve oranlarıda iyidir,diğerlerine göre malzeme kalitesi iyidir,iç hacmi daha iyidir daha ne istiyosun
  • birazdan ford bayisine gidiyorum. kısmetse (beklemeden teslim alabileceksem) Cmax almaya karar verdim.

teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.