Şimdi Ara

C.O.D 2 TDM DE SKOR ARTTIRMAMA YARDIMCI OLURMUSUNUZ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • call of duty 2 yi online oynamaya başlayalı iki hafta oldu.oynasana sunucularından tdm bölümüne giriyorum 2 hafta geçmesine rağmen sonuç tablosunda sondan 2. yada 3. oluyorum ancak. (11 yada 15 leşim oluyor enfazla) benim sorum bu sayıyı arttırmak için kullanacağımız silahın ne olması gerekir ya da nasıl bir taktik uygulamak gerekir.(kullandığım silah amerikan thomson) teşekkürler.

• Thompson seviyorsan ufak bölümlerde iyi sonuç verir.Bodozlama dalma silahıdır bu uzak mesafede bi işe yaramaz. Ben sana her bölüme uygun olarak mp44 öneririm.
  • benim gibi uzaktan avlamayı seviyorsun tüm sniper çeşitlerini öneririm ama arkadaşın dediği gibi bodoslama dalacaksan almanlarda mp44 american ve british lerde thompson öneririm
  • haritaları iyi ezberlemeye bak yani güzel pusu yerleri ara geçen bi yer bulmuştum ölen adam 2 metre önümde çıkıyo böyle 6-7 adam öldürmüştüm..
  • quote:

Orjinalden alıntı: affetmez

benim gibi uzaktan avlamayı seviyorsun tüm sniper çeşitlerini öneririm ama arkadaşın dediği gibi bodoslama dalacaksan almanlarda mp44 american ve british lerde thompson öneririm

Felaket güzel oluyo uzaktan avlanma hehehe

• sanane sunucularında cod2 orjinal olmasımı lazım?
  • Mp44 tunusta harbiden iyi oluyor. Ruslarla oynayacaksan Pphs miydi neydi öyle bi silah var onu kullan. Diğerlerinde de kendin karar ver artık. Thompson da fena değil..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rusların bi silahı var çok güzel (hani singleın ilk bölümünde kullandığımız) en alttaki küçücük bişey ve de mp44 çok ii
  • quote:

Orjinalden alıntı: umut_di

Mp44 tunusta harbiden iyi oluyor. Ruslarla oynayacaksan Pphs miydi neydi öyle bi silah var onu kullan. Diğerlerinde de kendin karar ver artık. Thompson da fena değil..

İngilizlerin Sniper ile arka arkaya 20 adam vurmuşum felaket hoş oluyo.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.