Şimdi Ara

C.O.D A.W Multiplayer HATASI! Acil Yardım Lütfen!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Arkadaşlar ben Steam'den COD A.W 'yi indirdim ve kurdum sorunsuz bir şekilde. Single player modunu oynadım ve bitirdim. Fakat Multiplayer a girdiğimde oynamak istediğim modu seçtikten sonra lobide eşleşme sırasına giriyorum diğer oyuncularla. Tam o sırada oyun donuyor ve çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. Çözümü hiçbir yerde bulamadım.Resim ekledim. Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: McEmreY

Merhaba, Arkadaşlar ben Steam'den COD A.W 'yi indirdim ve kurdum sorunsuz bir şekilde. Single player modunu oynadım ve bitirdim. Fakat Multiplayer a girdiğimde oynamak istediğim modu seçtikten sonra lobide eşleşme sırasına giriyorum diğer oyuncularla. Tam o sırada oyun donuyor ve çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. Çözümü hiçbir yerde bulamadım.Resim ekledim. Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler..

Merhaba hocam bende birkaç gün önce "bedava" olan mp modunu indirdim.Fakat daha sonra bir girimlik oynama hakkı olduğunu ve kısıtlı netimle "3" günde indirdiğim 50GB a yakın indirmenin teşhir ürünü gibi bişe olduğunu öğrendiğimde oyundan soğudum

Siz indirdiğiniz sürümü satınmı aldınız ve ne kadara ?

• Hocam durumun için üzüldüm. 50 GB için 3 gün beklemişsin ve sonu kötü olmuş.Ama oyunun multiplayer'ı çok sağlam bence, arkadaşın pc'de oynadım ve oynamanı tavsiye ederim. Oyunu Steam'den satın aldım 75 TL'ye. İndirdim ve sorunsuz bir şekilde singleplayer modunu oynadım. Multiplayer için de bildiğin gibi hata verdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunları C veya D ye Kurmak
    14 yıl önce açıldı
    c'de yardım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.