Şimdi Ara

C sınıfı iç hacmi en geniş araç? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
12.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hb Lancia Delta arka koltukları ileri geri ayarlı olduğu için ister bagajı ister diz mesafesini genişletebilirsiniz. Sedanda Skoda Octavia.
  • Kia ceed deneyin, ic hacim olarak hb araclarda en iyisi bana gore
  • FN2 Typer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracımı alırken hemen hemen tüm araçları test ettim, iç hacim olarak en geniş araç açık ara Nissan Pulsar idi. Golf 7 kullanıyorum, onun da genişliği gayet iyi ama ferahlık anlamında bir Pulsar değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sergun55 -- 25 Aralık 2016; 10:29:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravaman

Arkadaş HB araba tavsiyesi istemiş.

Ama genelde tavsiyeler sedan modeller

konuyu okumayıp başlığa bakıp atladık.
  • bravaman kullanıcısına yanıt
    Okumayı öğrenemedik daha.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pulsar övülüyordu bu konuda; baş ve diz mesafesinde..

Lancia Delta da genis görünüyor

Octavia daki şaft tüneli, scma pozisyonuna sokuyor insani

Focus olmadigi kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rallier_61 -- 25 Aralık 2016; 21:32:06 >
  • Öncelikle cevaplar için teşekkürler herkese tek tek, ben HB tavsiyesi istemiştim ancak sedan ağırlıklı tavsiyeler gelmiş. Yorumlara göre Leon anladığım kadarıyla geniş, C4'ü pek deneyen olmamış keşke hem c4 hem leon için yorum yapabilen biri olsa Bu arada yeni kasa leon'a bütçem yetmiyor malesef 2011-2012 kasalar diye özellikle belirttim o yüzden. Pulsar'ı hiç görmemiştim onu da listeme ekledim şimdilik. Ayrıca yükseklik çok önemli değil açıkçası önemli olan arka koltukların genişliği ve bagaj hacmi benim için.
  • Korolla, oktavya
  • HB demiş adam sedan yazmışsınız liderlerden biri pejo 308 dir 440 lt ile daha üstü varsa yazın
  • Hb c segmentinin kralı GOLF bunu bilmeyen çok az insan vardır
  • Ben de benzer bir araştırma yaptığımda şöyle bir yazı bulmuştum.
    Tam senin aradığın kriterlerde olmasa da belki faydalı olur.

http://otoajanda.com/c-sinifi-modeller-yarisiyor/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertomaniak -- 26 Aralık 2016; 18:44:18 >
  • C4 - 308 ve C sınıfına giriyorsa en genişi Octavia dır
  • C Hatchbak

iç hacim : C4

Bagaj : Agea-420 L / C4 408 L
  • quote:

Orijinalden alıntı: N KUL

Hb c segmentinin kralı GOLF bunu bilmeyen çok az insan vardır

Herkesin elinin altında var.

• quote:

Orijinalden alıntı: faksu.42

Öncelikle cevaplar için teşekkürler herkese tek tek, ben HB tavsiyesi istemiştim ancak sedan ağırlıklı tavsiyeler gelmiş. Yorumlara göre Leon anladığım kadarıyla geniş, C4'ü pek deneyen olmamış keşke hem c4 hem leon için yorum yapabilen biri olsa Bu arada yeni kasa leon'a bütçem yetmiyor malesef 2011-2012 kasalar diye özellikle belirttim o yüzden. Pulsar'ı hiç görmemiştim onu da listeme ekledim şimdilik. Ayrıca yükseklik çok önemli değil açıkçası önemli olan arka koltukların genişliği ve bagaj hacmi benim için.

Hocam ön taraf ve göğüs genişliği olarak C4 en geniş araç hiçbir C Hatchbak de bu ön genişliğini ve görüş açılarını bulamazsınız.

(C max hariç.)

Leon güzel hoş ama iç mekanını beğendiğimi söyleyemem.

Ön kelebek camlarından da anlayabilirsiniz. ;)

• C sedan olarak Octavia en geniş iç hacme sahip araç sonra da kia cerato ve toyota corolla geliyor gözlemlerime göre. Şaft tüneli araç içerisindeki hacim algısını olumsuz yönde etkiliyor arkadaşlar.
  • Sedan alınacaksa önceki kasa Octavia,

Hb ise 308 ve C4.

Benim size tavsiyem.
  • Hb olarak pulsar hakikaten çok büyük.
  • Kimse ds5 dememiş 🤔
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.