Şimdi Ara

C sınıfı iç hacmi en geniş araç? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
12.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Harbiden öyle hocam, içi dışından daha tatlı duruyor aracın(2012 kasa)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam, bagaj ve iç hacim lazımsa sedan alın Octavia hem tatmin eder hemde spor duruyor(önden) ama Leon FR imkanınız varsa sürüşü nasıl bilemem ama sağlam duruyor!

• quote:

Orijinalden alıntı: tLqA

Lancia delta :)

Bunu yazmak için girdim.
    Bir bakayım yorumlara belki yazan çıkmıştır dedim.
    Ikinci sayfada buldum :)
    Budur.

• kesinlikle i30 elite paket.hem donanım hem hacim anlamında 2 sene kullandım ve hiç sorun yaşamadım.sunroolf kronik sorunu ve yakıtının 8 litre civarı olması tek avantajı
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglarozy

kesinlikle i30 elite paket.hem donanım hem hacim anlamında 2 sene kullandım ve hiç sorun yaşamadım.sunroolf kronik sorunu ve yakıtının 8 litre civarı olması tek avantajı

i30 uzaktan çok küçük duruyor hocam ama bilmiyorum binmedim hiç. bu arada aradığım keyword'u buldum benim için önemli olan omuz genişliğiymiş omuz genişliği tam olarak arka koltuklardaki omuz mesafesini veriyormuş ancak bu veri her arabada yok malesef :/ C4 gerçekten geniş duruyor bu arada sanırım bir gün oto pazar gibi bi yere gidip inceleyeceğim hepsini
  • gerçekten 308 çok ferah. hele bir de cam tavanlısını bulursanız böyle bir ferahlık yok. aynı şeyi robotize şanzımanı için söyleyemeyeceğim. sıkıntılı biraz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

gerçekten 308 çok ferah. hele bir de cam tavanlısını bulursanız böyle bir ferahlık yok. aynı şeyi robotize şanzımanı için söyleyemeyeceğim. sıkıntılı biraz.

yeni 308lerde tork konvektörlü şanzuman kullanılıyor. bagaj geniş ama arka diz mesafesi biraz dar.
  • Qashqai diyerek bombalayayim.

Aslında geniş hacimli araç bakiyorsaniz c SUV düşünebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: osamanos

quote:

Orijinalden alıntı: xweser

gerçekten 308 çok ferah. hele bir de cam tavanlısını bulursanız böyle bir ferahlık yok. aynı şeyi robotize şanzımanı için söyleyemeyeceğim. sıkıntılı biraz.

yeni 308lerde tork konvektörlü şanzuman kullanılıyor. bagaj geniş ama arka diz mesafesi biraz dar.

konu sahibi 2011-2012 düşündüğü için eski 308 den bahsettim ki onda da robotize şanzıman var. ancak arka yaşam alanı yeni 308 den daha iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skoda rapid spaceback c+ segmentinde arka diz mesafesi ic hacim ve ferahlik bakimindan 1 numaradir. Skoda bayisine gidin icine oturun. Donanim bakimindan bluetoothdan start stopa herseyi de mevcut. Ben ilk kez denedim ve hemen aldim
  • quote:

Orijinalden alıntı: koyay

Skoda rapid spaceback c+ segmentinde arka diz mesafesi ic hacim ve ferahlik bakimindan 1 numaradir. Skoda bayisine gidin icine oturun. Donanim bakimindan bluetoothdan start stopa herseyi de mevcut. Ben ilk kez denedim ve hemen aldim

Spaceback geniş duruyor gerçekten bakacağım aracada ama sanki piyasada pek yok gibi 2.el olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: faksu.42

quote:

Skoda rapid spaceback c+ segmentinde arka diz mesafesi ic hacim ve ferahlik bakimindan 1 numaradir. Skoda bayisine gidin icine oturun. Donanim bakimindan bluetoothdan start stopa herseyi de mevcut. Ben ilk kez denedim ve hemen aldim

Spaceback geniş duruyor gerçekten bakacağım aracada ama sanki piyasada pek yok gibi 2.el olarak

bir de genişlik olarak nedense çok ufak yazılmış teknik özelliklerine (1701 mm) c4 1780 megane 1800 civarlarında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

Qashqai diyerek bombalayayim.

Aslında geniş hacimli araç bakiyorsaniz c SUV düşünebilirsiniz

bütçemi aşıyor malesef
  • Hatchback olarak diğerleri 1+1 evse lancia delta 2+1 ev kıvamındadır.
  • faksu.42 F kullanıcısına yanıt
    2013 te piyasaya cikan bir model normal 2. elde az olması. 0 satiş rakamlarını inceleyin. Ayrica bayilerde 4-5 tane olmuyor siparisle geliyor. Ben 1 ay önce cam tavanlı ful olanından aldım, fabrika cikis far yagmur sensorü- ic aydınlatma ve krom cam citaları var. Astra H den sonra yayla gibi geldi aileme. Her goren icini disini inceleyen hasta oluyor.
  • quote:

Rapid B segmenti bir araçtır.
  • Lider, lancia delta dır.
  • cevap imzamda tabi ki
  • Rapid sedan c1, spaceback c2 sınıfıdır.

http://www.odd.org.tr/web_2837_1/neuralnetwork.aspx?type=73
  • Araştırmalarım sonucu C4 iyi bir seçenek olacak gibi duruyor akradaşlar benim için. Lancia Delta'nın içi de çok iyi gerçekten ama hem 2.el piyasası pek yok hemde dış tasarımı farklı geldi biraz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.