Şimdi Ara

C sınıfı iç hacmi en geniş araç? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
12.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nissan Pulsar galiba, zaten başka da bir vasfı yok.
  • Arkadaşlar yeni konu açmaktansa konuyu hortlatayım, çünkü genel bir konuya kaymış.

Şu sıra, C sınıfı HB olup da iç hacmi en rahat , geniş arabalar hangileridir?

Nissana gittiğimzide pulsarı denedik cidden çok geniş ve rahat. Ama arabanın tek artısı bu sanırım.

yeni Leon denedik, ön taraf tamam da arka taraf spor dizayn yüzünden basık. Rahat değil.

Önereceğiniz güncel modeller nelerdir? Yakıt tüketimi düşük olması lazım tabii bir de.
  • C sinifi icn guncel kasalardan ici ve bagaji en genis arac, citroen c4 tür. Hb olarak söylüyorum. Guncel olmayan kasada ise lancia deltadir, kendisi balina gibidir mübarek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferdurukan

C sinifi icn guncel kasalardan ici ve bagaji en genis arac, citroen c4 tür. Hb olarak söylüyorum. Guncel olmayan kasada ise lancia deltadir, kendisi balina gibidir mübarek

c4 aldım 1 ay önce hocam
  • Kia cerato hyundai elentra

• quote:

Orijinalden alıntı: zaferdurukan

C sinifi icn guncel kasalardan ici ve bagaji en genis arac, citroen c4 tür. Hb olarak söylüyorum. Guncel olmayan kasada ise lancia deltadir, kendisi balina gibidir mübarek

C hb'de iç hacim olarak pulsar rakipsiz, güncel kasa olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 3 Mayıs 2017; 20:9:56 >
  • faksu.42 F kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: mesut1221

Kia cerato hyundai elentra

Konu sahibi arkadaşta , konuyu hortlatan arkadaşta üstüne basa basa HB istediklerini belirtmiş. Sizin önerdiğiniz araçların HB kasa görsellerini paylaşırmısınız.

• Auris iyidir, bagaj dar gelirse station modeli var hoşuna gidebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

quote:

Konu sahibi arkadaşta , konuyu hortlatan arkadaşta üstüne basa basa HB istediklerini belirtmiş. Sizin önerdiğiniz araçların HB kasa görsellerini paylaşırmısınız.

hb olduguna bakmadım cokta kusur aramamak lazım :D daha ne kusurlar var hocam cevrede biraz onlara bakınız.. Burada sedan verdık dıye buna takılmayın keza bu ulkede bıle yasayamazsınız bu kadar kusur ararsanız :D Banane hb den kısaca. Bende sedan verıyorum zaten bu arabaları hb de sanmaz kımse :D

• pek taraftarı olmamama rağmen gördüklerim arasında sanırım en geniş hacim 308de. yine de golf tercih ederdim eğer ki c segment bir araç alacaksam
  • mithrandir24 kullanıcısına yanıt
    Siz yan mı giriyorsunuz?

• quote:

quote:

quote:

hb olduguna bakmadım cokta kusur aramamak lazım :D daha ne kusurlar var hocam cevrede biraz onlara bakınız.. Burada sedan verdık dıye buna takılmayın keza bu ulkede bıle yasayamazsınız bu kadar kusur ararsanız :D Banane hb den kısaca. Bende sedan verıyorum zaten bu arabaları hb de sanmaz kımse :D

Çok geçmiş olsun , bilmiyordum , kusura bakmayın ...

• Hb olarak Pulsar sanırım en geniş araç

• quote:

Orijinalden alıntı: Görkem !

pek taraftarı olmamama rağmen gördüklerim arasında sanırım en geniş hacim 308de. yine de golf tercih ederdim eğer ki c segment bir araç alacaksam

Neden golf ?.. piyasa aracı olduğu için mi yoksa daha iyi olduğunu mu düşünüyorsunuz ?..

• koyay K kullanıcısına yanıt
    Rapid B segmenti araçtır. Olsa olsa B+ olur. C+ olamaz.

• quote:

quote:

pek taraftarı olmamama rağmen gördüklerim arasında sanırım en geniş hacim 308de. yine de golf tercih ederdim eğer ki c segment bir araç alacaksam

Neden golf ?.. piyasa aracı olduğu için mi yoksa daha iyi olduğunu mu düşünüyorsunuz ?..

görüntü sade ve şık ayrıca performans olarak yaklaşık 3 aydır sıkı şekilde araştırıyorum. yakıt,servis,konfor ve şıklık olarak tercihimi golften yana kullanacağım. belki segmenti değiştirip B de polo alabilirim maddi olarak biraz daha rahat edeyim diye fakat c segmentinde param yeterse düşünmeden golf alacağım
  • astra k arka diz mesafesinde çok iddialı, ancak bsgajı küçük.

• quote:

quote:

quote:

görüntü sade ve şık ayrıca performans olarak yaklaşık 3 aydır sıkı şekilde araştırıyorum. yakıt,servis,konfor ve şıklık olarak tercihimi golften yana kullanacağım. belki segmenti değiştirip B de polo alabilirim maddi olarak biraz daha rahat edeyim diye fakat c segmentinde param yeterse düşünmeden golf alacağım

Sizinki biraz saplantı gibi duruyor. Hayatta vw den başka markalarda var çok daha uyguna çok daha fazlasını sunuyorlar...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sizinki biraz saplantı gibi duruyor. Hayatta vw den başka markalarda var çok daha uyguna çok daha fazlasını sunuyorlar...

saplantı değil hocam 3 ay önce sattığım aracım fiestaydı 2 yıllık arabamdı :) varsa tabiki daha uygun tavsiyeniz değerlendiririm ben sadece araştırmalarıma göre golfe karar verdim daha önce kullanmadım. varmı tavsiyeniz ? ötv siz alacağım için ortalama satış fiyatı 100bin civarındaki araç bana çok daha mükemmel olur tabiki dizel ve otomatik olmak şartıyla. araştırmalarım devam ediyor hala almış değilim sadece şu an gözüme kestirdiğim golf..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.