Şimdi Ara

C sınıfı iç hacmi en geniş araç?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
12.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba şuan B sınıfı bir aracımız var, 2.5 yıldır kullanıyoruz bir sıkıntısı yok ancak artık iç hacim ve bagaj hacmi dar gelmeye başladı. Açıkçası sedan arabaları pek beğenmiyorum o yüzden otomatik/yarı otomatik vites HB bir C sınıfı araba almayı düşünüyorum 2-3 ay içinde. 2011-2012 kasa Seat Leon, Citreon C4, Renault Megane'a bakıyorum bu sınıftan. Leon aralarında en sağlam gibi duruyor ancak iç hacmı diğerlerinden dar gibi geldi bana. Sizce hangi aracı tercih etmeliyim?

• Leon ve magen iç hacmi tatminkar seviyededir. İkiside olabilir, beklentinizi karşılar.
  • golf almaya gittiğimde leon'a da oturdum ve arka koltuklarında kafam tavana çarptı. golf'te çarpmadı. boy 1.83. c4'ün arkasına hiç oturmadım ama kavisli tavandan dolayı onun da arkasının alçak olduğunu sanıyorum.
  • Bütçenizi bilemiyorum ancak kullandığım aracı veya güncel kasasını tavsiye edebilirim. Aşağıdaki verdiğim ilanlar temsili olup, herhangi bir bağlantım yoktur.

Benim aracın benzeri:

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-hatasiz-boyasiz-2012-suzuki-sx4-tam-otomatik-vites-lpg-60.000-km-377713294/detay

Güncel Kasa:

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-sifir-hata-375625814/detay

• Kia rio concept
  • c cınıfı dğl ama rapid spaceback çok iyidir bu konuda
  • En genisi soruyorsan bence corrola belki renolar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en genişi coralla sonra octavia sonra da fluence gelir en dar olanı ise focus olması lazım sedanlar içinde
  • auris...
  • Octavia, Superb bakın.
  • Bir önceki kasa makyajlı aurisim vardı, her binen genişliğini beğenirdi. O dönemki rakiplerinden geniş bir arka tarafı var ve ortada şaft tüneli olmaması da artısı.
  • Corolla Sanırım.Daha genişini görmedım c sınıfında
  • C4 ün arka koltuk diz mesafesi tatmin etmeyebilir. baş mesafesi konusunda sıkıntı yaşamazsınız. bagajı gayet kullanışlı ve geniştir.400 lt civarı. HB araçlar candır nedeni koltuğu yatırdın mı 2 kişiysen devasa bir bagajın oluyor. kaç kere tavana kadar eşya yüklediğimi bilirim.
  • 308 binmeyen bilmez genişliğini
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpowex

308 binmeyen bilmez genişliğini

• Hyundai Elantra, Skoda Octavia, Toyota Corolla
  • Pulsar
  • En geniş c sınıfı araba skoda octaviadir.
  • Arkadaş HB araba tavsiyesi istemiş.

Ama genelde tavsiyeler sedan modeller
  • Sedanlar içinde en geniş Fluence. En dar focus, clio bile focustan daha geniş.

Hb bakıyorsan Leon ve Megane olabilir.

Not: Megane 3 ile Fluence in altyapısı aynı ancak Megane 3 HB olduğu için diz mesafesi birazcık daha kısa.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.