Şimdi Ara

c# ve asp.net projesinde baska bir klas projesi icideki olayi yakalamay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm kardesler bir sorunum var. 4 ten proje iceren bir solution var. porjeler ise ASP.NET, windows,web service,klas library. projede yaplmk istenen şu: kullaniclar asp ile windows projesi arasinda chat yapcak. bazi kullanicilar windows projesinden bazilarida asp projesinden chat yapcak. boyle olmk zorunda. klas library olan projede sadece evntler var. burdaki evntler windows projesinden veya asp projesinden firlatilabilecek, daha sonra eger asp projesinden event firlatilmissa windows projesi, yok eger windowstan event firlatilmissa asp projesi olayi yaklayip gerkli işlemi ypacak. ama bir turlu olmuyor. 2 tane event var biri windows icin biri web icin. klas projesi icinde sadece olayi ve delege yi tanmlasam ytrmi acaba. yani olay tetklendigi zmn olack isleri asp tarafinda yapsam veya windows tarafinda. oyle bir sey de yapamadim. cunku olay ile delegate baglanmadigi icin object refenrence not to set instance of an object hatasi alyorum. bn klas icin de olayi, delegayi, bu ikisini baglamayi ve olay tetiklendiginde işlencek fonksiyonu yazmam mi grekir. bn sadece burda delege ve olayi tanmlayip, olayi windowstan firlatmak istiyorum. asp den de yakalamka istiyoum. ayrica olay windowstan firlayinca da aspden yakalayamadim.
    daha sonra web service icine evventleri tanmlayim dedim bu sefer de asp icinde web service icinde olan eventleri goremiyom.

yardimlarinz bkliyom kardeslerim. INSALLAH anlatbilmisimdir ne yapmk sitedigimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necatikayaof2004 -- 23 Ağustos 2007; 20:52:29 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.