Şimdi Ara

C ve D giremiyorum !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar c ve d ye aç dediğimde birlikte aç menüsü geliyor. avast tarattım pc yi bulduğu virüsleri sildim ama yine aynısı devam ediyor. nasıl kurtulabilirim acaba bu dertten

• quote:

Orjinalden alıntı: N@BoThİ

arkadaşlar c ve d ye aç dediğimde birlikte aç menüsü geliyor. avast tarattım pc yi bulduğu virüsleri sildim ama yine aynısı devam ediyor. nasıl kurtulabilirim acaba bu dertten

Autorun virüsü de olabilir.Şunu dene...
    http://www.dosya.cc/kill_autorun_vbs.rar.html

Bu bat dosyası ve soruna neden olan dosyaların silinmesini sağlıyor, bilgisayarında bir köşede bulunsun aynı sorunu yaşarsan yeniden kullanırsın,
    Programı kuLLandıktan sonra bazı dosyaLar ekLenebiLir ama onLar zararLı değiLLer.
    Not: BiLgisayara restart atmak gerekiyor.

• İE de boş bi sayfada C: veya D: yazıp entere bastığında da mı girmiyor?...

Edit: Meydanı boş bulma
    Üstadlar kusura bakmayın konuya girdiğimde hiç mesaj yoktu. Bende bilgim yettiğince geçici bir yöntem yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EneSerhat -- 8 Mayıs 2008; 23:12:39 >
  • hallettim sorunu arkadaşlar sağolun. yine forumda bulduğum bir programla. ama benim anlamadığım avastın halledemediği şeyi bu küçük program nasıl 2 saniyede halletti
  • Benim verdiğim programımı denedin?Merak ettim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: chingachgook

Benim verdiğim programımı denedin?Merak ettim.

Linkini verdiğim konudaki sil.bat adlı komut dosyasıyla halletmiş.. Sizin verdiğiniz linkdeki dosya da bir komut dosyasıdır. İkisi de işe yarar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: chingachgook

Benim verdiğim programımı denedin?Merak ettim.

sil.bat dosyası sanırım senin verdiğin dosyanın aynısıdır. şıp diye halletti valla
  • benimde işime yaradı sağolun
  • autorun virüsüdür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.