Şimdi Ara

C VE D YE ULAŞAMIYORUM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üstatlar acil yardımınıza ihtiyacım var laptop da C ve D ye tıkladığımda sanki birlikte açı tıklamışım gibi seçenekler geliyor hangi programla açmak istersiniz diye sonuç olarak giremiyorum.şimdiden teşekkürler.

• WinRAR'ı açın, WinRAR'ın içerisinden C: ye gelin. C: içerisindeki " autorun.inf " isimli dosyayı silin. Aynı işlemi D: için de uyguladıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın.
  • tekrar olursa sistem dosyalarında virüs taraması yap
  • çok teşekkür ederim arkadaşlar
  • bende de aynısı oldu autronu sildim düzelmedi virüs taraması yaparsan düzelri.
  • dostum autorun virüsü ile başın dertte
    nod32 smart security business edition ı kur
    updatelerini yap
    tarattır o bütün virüsleri temizleyecektir ama auturon dosyalarını elle silmen gerekebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mmtilla

bende de aynısı oldu autronu sildim düzelmedi virüs taraması yaparsan düzelri.

quote:

Orjinalden alıntı: mesuthaksoy

dostum autorun virüsü ile başın dertte
    nod32 smart security business edition ı kur
    updatelerini yap
    tarattır o bütün virüsleri temizleyecektir ama auturon dosyalarını elle silmen gerekebilir.

Virus olduğunda sürücü -görünürde- normk şekilde açılır fakat virus'ü sildikten sonra "şu dosya bulunamadı" veya "şu programla aç" gibi sorunlarla karşılaşılır.
  • quote:

Tech. Türk

Virus olduğunda sürücü -görünürde- normk şekilde açılır fakat virus'ü sildikten sonra "şu dosya bulunamadı" veya "şu programla aç" gibi sorunlarla karşılaşılır.

Tamam ama arkadaş
    C ve D ye tıkladığımda sanki birlikte açı tıklamışım gibi seçenekler geliyor demiş.Bu da o sürücüde autorun.inf dosyasının olduğu anlamına gelir.
    mesela nod32 o autorun ın çalıştırdığı exeyi siliyor, buluyor hepsini ama autorun dosyalarını silmeyebiliyor.

o yüzdendir ki, nod32 kur virüsleri temizlesin ama autorun dosyalarını da elle silmen gerekebilir dedim..

Bunda bir yanlışlık mı var?Ayrıca sizin de benden alıntı yapıp yazdığınızın bunla bir bağlantısını kuramadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 31 Ocak 2008; 17:32:35 >
  • resimde anlatılanları uygularsan C: , D: veya klasörlerini içine rahatlıkla girip istediğin dosyayı görebilirsin . problemin kalıcı çözümünü kendim format atmakta buldum (ne kadar doğru bilemem). virüs tarama programını güncel ve aktif olarak kullandığın sürece bir daha böyle problemle karşılaşmayacağına inanıyorum. kolaygelsin...

C VE D YE ULAŞAMIYORUM!!
  • resimi tam olarak görüntüleyemedim. Masaüstünda "bilgisayarım" a girdiğinde üstte "dosya" , "düzen" , "görünüm" menülerinin bir satır altında bulunan "klasör" menüsünü tıkladığında sol tarafta hızlı klasörgeçişi yapabileceğin bir bölme çıkar buradan istediğin dosya ve klasöre ulaşabilirsin.

C VE D YE ULAŞAMIYORUM!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.