Şimdi Ara

C ve D yi Çift tıklayarak açamıyorum bilenlerden yardım bekliyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bilgisayarıma girip D yada E nin üzerine çift tıkladıgımda aşagıdaki resimdeki gibi bir uyarı cıkıyor acmak istediğiniz dosya cesidini belirleyin die. explorer ı secip acıyorum fakat her seferinde aynı uyarıyı veriyor bu tür dosyaları her zaman bu yolla ac secenegide etkin değil onuda işaretliyemiyorum. D nin üzerinde sağ tıklayıp ac dediğimde normal olarak acıyor bu sorunu giderebilirmiyim bilen arkadaslardan rica ediyorum ilgilenirlerse.

şimdiden teşekkürler.

• verdiğim reg dosyasını indirip açarmısın..serji den alıntıdır..aynı sorunu bu şekilde çözmüştü..işine yararsa haber ethttp://dosyam.net/?id=3ntkyb
  • Sorun autorun dan kaynaklanıyo olabilir C ' ye gir üst taraftaki sekmelerden ARAÇLAR sekmesini ordanda klasör seçenekleri tıkla gelen mönüden görünüm sekmesi tıkla orda "gizli klasör ve dosyaları göster" i tıkla aktif olsun , "korunan işletim sistemleri dosyalarını gizle (önerilen)" pasif olsun , uygula > tamam de çık
    C nin içine bi bak autorun diye bişi varmı varsa sil makinaya restart at İNŞALLAH düzelir. :)
  • ok bi bakayım olunca haberdar ederim tşkkürler
  • Ya ikisini de denedim ama olmadı.
  • kardeş verdiğin link yeniler misin korunan sitem dosyalarını işarteini kaldırsak bile tekrar geri geliyorr..............................
  • bu sorunu çözmemiz lazım bulan varsa cevap yazarsanız sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yukaridaki iki secenek disinda sistem klasorlerinin icerigini goruntule secenegi de kapali olacak. Yoksa Autorun.inf dosyasi gorunmez.
  • Sorunun çözümü burada belirtilmiş. Kafa karıştırmaya gerek yok. Burada denilenleri uygularsanız sorunu çözersiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_10310569/mpage_1/key_//tm.htm#10310569

quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

quote:

Ne illet bişeymiş bu "ravmonlog" virüsü. Belleğimi mahvetti. NOD32 ile tarttım bişeyler bulup sildi ama beleğe sol çift tıklama yaptığım zaman birlikte aç ekranı çıkıyor, ancak sağ tık yapıp aç dediğim zaman belleğin içine girebiliyorum. Bu sorunu nasıl halledebilirim, çözüm yolu bilen varsa, yardımcı olsun, lütfen..

"serji" sağolsun yardım etti ve sorunumu çözdüm. Araçlar-Klasör seçenekleri-görünüm-gizli dosyları gösteri işaretliyoruz-altta "korunan işletim sistemi dosyaları gizle (önerilen) seçeneğinin tikini kaldırıyoruz ve uygula diyerek çıkıyoruz. Bu işlemleri yaptıktan sonra belleğimizin içine giriyoruz. Gizli olan ve açığa çıkmış olan "autorun" adlı dosyayı siliyoruz. Belleğimizi takıp çıkardıktan sonra sol tıkla belleğmizin içine girdiğimizi ve mutlu olduğumuzu göreceğiz

Virüsü sistemden silmek içinse NOD32 'yi denemelisiniz.

not:Link düzeltimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıdemli Yarbay -- 12 Mayıs 2007; 12:54:29 >

• hocam sistemine bilmeden bir program yüklemenden dolayı vrus girmis benim basımada geldi hardiskine format atmadan kurtaramıyorsun hardiskin tamamına format atman lazım baska turlu kurtarma şansın yoktr
  • quote:

Orjinalden alıntı: cem650

hocam sistemine bilmeden bir program yüklemenden dolayı vrus girmis benim basımada geldi hardiskine format atmadan kurtaramıyorsun hardiskin tamamına format atman lazım baska turlu kurtarma şansın yoktr

Aynı virüslerden bahsettiğimize emin msiniz ? Bu linke baktınız mı?

Format bir çözüm değildir...

Not:link düzeltimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıdemli Yarbay -- 12 Mayıs 2007; 12:55:19 >

• indirme ve rar şifreleri:http://ugurkartal-turkey.spaces.live.com
    bunu indir.sorunlu sürücülerin içn olanları dosyalara çift tıklasonra pc yi yeniden başlat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..::KaRTaL::.. -- 5 Mayıs 2007; 0:39:56 >

• Aynı Şey Benm Başımada Gelmişti Beyler...Bence Format Attıktan Sonra Hemen Sismet Geri Yükleme Noktası Oluşturun...Her Sorun Böyle Çöülüyor...
  • dostum sen rose.exe virüsü yemişsin sanırım
    nod32 temizliyordu galiba
  • quote:

Sorunun çözümü burada belirtilmiş. Kafa karıştırmaya gerek yok. Burada denilenleri uygularsanız sorunu çözersiniz.

http://forum.donanimhaber.com/post.asp?do=reply&q=1&messageID=13544929&toStyle=tm

quote:

quote:

Ne illet bişeymiş bu "ravmonlog" virüsü. Belleğimi mahvetti. NOD32 ile tarttım bişeyler bulup sildi ama beleğe sol çift tıklama yaptığım zaman birlikte aç ekranı çıkıyor, ancak sağ tık yapıp aç dediğim zaman belleğin içine girebiliyorum. Bu sorunu nasıl halledebilirim, çözüm yolu bilen varsa, yardımcı olsun, lütfen..

"serji" sağolsun yardım etti ve sorunumu çözdüm. Araçlar-Klasör seçenekleri-görünüm-gizli dosyları gösteri işaretliyoruz-altta "korunan işletim sistemi dosyaları gizle (önerilen) seçeneğinin tikini kaldırıyoruz ve uygula diyerek çıkıyoruz. Bu işlemleri yaptıktan sonra belleğimizin içine giriyoruz. Gizli olan ve açığa çıkmış olan "autorun" adlı dosyayı siliyoruz. Belleğimizi takıp çıkardıktan sonra sol tıkla belleğmizin içine girdiğimizi ve mutlu olduğumuzu göreceğiz

benimde harici harddiskte böle bi sourn vardı yukarıdaki yolla çözdüm.

teşekkürler

• cif tıklayarak açmasan olmaz mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdthdhh -- 5 Mayıs 2007; 4:38:49 >
  • Simdi diyecem ama bendede olmustu D'deki dosyalari C'ye kopyalayip D'yi bicimlendirdim gecti ama C'de bir sorun yoktu normal olarak aciliyordu...
  • Bizim anfideki pc de de bu rose.exe vardı. deep freeze de vardı güyaa :D

Deep in altına girip kaspersky kurduk. virüsü ve virüsleri temizledik. Şimdi de D ye tıklayınca birlikte aç gibi bişey çıkıyor. explorer i seçmek zorundayız her seferinde . ya da sağ tıklayıp aç demeliyiz direk.

Var mı bu sorunun çözümü.
  • Sorununuzun çözümü burada... Yukarda da verilmişti. Bir daha veriyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: Bekir__

Bizim anfideki pc de de bu rose.exe vardı. deep freeze de vardı güyaa :D

Deep in altına girip kaspersky kurduk. virüsü ve virüsleri temizledik. Şimdi de D ye tıklayınca birlikte aç gibi bişey çıkıyor. explorer i seçmek zorundayız her seferinde . ya da sağ tıklayıp aç demeliyiz direk.

Var mı bu sorunun çözümü.

quote:

Sorunun çözümü burada belirtilmiş. Kafa karıştırmaya gerek yok. Burada denilenleri uygularsanız sorunu çözersiniz.

quote:

quote:

not:Link düzeltimi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.