alla benim banada nasip etsin inş. AMİNNNNN....... BEN BU K2 NİN TAAAA * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ****** ÇOCUĞU SİZLERİ YA
2dk ya dc bende 2 kere girdim a1e ilk girişte samma kestik 2. girişte boss yoktu girdiğim gibi dc oldu daha maradon gelmedi direk beygirli herif
quote:Orjinalden alıntı: 6e 2dk ya dc bende 2 kere girdim a1e ilk girişte samma kestik 2. girişte boss yoktu girdiğim gibi dc oldu daha maradon gelmedi direk beygirli herif 1.server'da kesin 2-3 dk sonra dc ama 2. serverda dc olucağını sanmıyorum.
quote:Orjinalden alıntı:wicked_orijhan lan ben c2ye bi girsem bukadar sevinmeyi bırak romayı bile yakarım uleyn yeter be ROMA'yı zaten yakmışlardı senin yakmana gerek yok --------------------------------------------------------------------------------- ßeyler ben markete gidiyom dur topiç açıyım..............
quote:Orjinalden alıntı: DReNisH quote:Orjinalden alıntı:wicked_orijhan lan ben c2ye bi girsem bukadar sevinmeyi bırak romayı bile yakarım uleyn yeter be ROMA'yı zaten yakmışlardı senin yakmana gerek yok --------------------------------------------------------------------------------- ßeyler ben markete gidiyom dur topiç açıyım.............. 10dk içinde girmezse gidip malezyayı yakcam zaten K2 ye hidrojen bombası atacam
quote:Orjinalden alıntı: wicked_orijhan 17.dk da girdi walla atıodum hidrojen bombasını ;oleyyyyy be girdim sonunda 10 dk demiştin ama 17. dk da girmiş.
quote:Orjinalden alıntı: DReNisH quote:Orjinalden alıntı:wicked_orijhan lan ben c2ye bi girsem bukadar sevinmeyi bırak romayı bile yakarım uleyn yeter be ROMA'yı zaten yakmışlardı senin yakmana gerek yok --------------------------------------------------------------------------------- ßeyler ben markete gidiyom dur topiç açıyım.............. hahahha koptum