Şimdi Ara

C2DUO fiyasko (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
3.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben adobe after effect ve adobe premiere kullanıyorum işim gereği...birazda photoshop...

E6300 var @3400 günlük kullanıyorum

render süreleri hemen hemen %60-70 azaldı.

bilgisayar ile hangi programları kullanıyorsunuz bilmiyorum ancak arkadaşlarında dediği gibi oyunlarda ve günlük işlemlerde zaten pek bir fark göremezsiniz.

ama 2 saatlik bir videoyu after effect ile editleyip render ettiğiniz zaman , farkı anlıyorsunuz. :)
  • oynadığım oyun ise counter strike ın en son sürümü olan 1.19 source versiyonu grafikleri orta düzeyde bir oyun
    birde hitman blood money ondada bi değişiklik alamadım kastığı yerde gene kasıyo

burda herkezin ortak görüşü oyunda fark çok büyük olur ekran kartı ne olursa olsun denmişti

ama ben söyleyimmi normal kullanıcı için fark sadece 515 ytl diğer fark SIFIR hiç bir fark yok
  • Merhaba,

RAM'ler 4 stick ise sadece 2 tanesini toplam 2 GB olarak doğru slotlara takıp DUAL çalıştığından emin olduktan sonra test eder misiniz lütfen? 4 GB. RAM 32 işletim sistemlerinde zaten tam olarak adreslenemez, bunun için 64 bit bir işletim sistemi kullanmalısınız.

Teşekkürler,

Hicks
  • hocam
    quote:

Orjinalden alıntı: B.Bozdemir

ben adobe after effect ve adobe premiere kullanıyorum işim gereği...birazda photoshop...

E6300 var @3400 günlük kullanıyorum

render süreleri hemen hemen %60-70 azaldı.

bilgisayar ile hangi programları kullanıyorsunuz bilmiyorum ancak arkadaşlarında dediği gibi oyunlarda ve günlük işlemlerde zaten pek bir fark göremezsiniz.

ama 2 saatlik bir videoyu after effect ile editleyip render ettiğiniz zaman , farkı anlıyorsunuz. :)

bundan önce yine çift çekirdekli olan pentium D vardı onunla kıyasladığımda fark göremiyorum

DC++ programını kullanıyorum aynı anda benden 4 kişi sn de 15 mb le download ediyor ve bende 3 kişiden 15 mb le download ediyorum iki işlemcidede az biraz kasıyo DC++ okul içi paylaşım en fazla kasan 10 programdan biri yük halinde kullandığın zamn

• quote:

Orjinalden alıntı: hicks

Merhaba,

RAM'ler 4 stick ise sadece 2 tanesini toplam 2 GB olarak doğru slotlara takıp DUAL çalıştığından emin olduktan sonra test eder misiniz lütfen? 4 GB. RAM 32 işletim sistemlerinde zaten tam olarak adreslenemez, bunun için 64 bit bir işletim sistemi kullanmalısınız.

Teşekkürler,

Hicks

evet xp sisteminde 3gb den fazlasını düzgün çalıştıramadığına dair bir duyum almıştım bilmiorum ne derece doğru.Belki bu bir sorun yaratıyo olabilir.Tıpkı win98 i 512 mb ramden fazlasıyla kullanamadığımız gibi,sistem daha iyi çalışacağına dahada ağırlaşıyordu..hem ramler için 533mhz biraz düşük değilmi 800mhz olsa durum değişim göstermez mi???
  • quote:

Orjinalden alıntı: etnies

E6700 işlemci
    DS3 anakart
    1000 rpm ve 7200 rmp samsung hdd
    asus radeon x1550 ekran kartı
    orjinal xp pro 32 bit
    400w ps

Bendede Yavaşlama sorunu vardı Tamamen samsung hd'lerden Kaynaklanıyor Başka Marka Kullan Nerdeyse 100%80 fark ediyor Birde samsung Hd leri Kimse Övmesin Piyasadaki En Kütü Hd Hangi Serisi Olursa Olsun

Hız İstiyorsan Western Digital Şaşma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilek -- 28 Mayıs 2007; 2:14:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hicks

Merhaba,

Teşekkürler,

Hicks

ramlerin takılış şekli tamamdır sorun yok

64 bit yükliycem ama sonuçta ram yönünden fark olur ama işlemcide gene olmaz eminim iki işlemcide 64 bitti
  • nasıl samsnga laf atıyosun ya o kadar emin olma..cumlelerin sonuna kendi dusuncemdir de.
  • arkadaşlar şu bir gerçek en azından mühendislik öğrencisi olarak öyle biliyorum

işletim sistemini değiştirsemde ramlerden desenizde

AYNI ORTAMDA AYNI DÜZENEKTE karşılaştırıyorum bu iki işlemciyi
  • hdd ye gelince arkadaşta wd 1000 rpm var bende samsung 1000rpm var bende kayıt daha hızlı ve daha az ısınıyo
  • Merhaba,

Yavaşlıktan kast ettiğinizi daha açık bir şekilde açıklayabilir misiniz? Ben RAM'ler yanlış takılmıştır demiyorum, 2 GB. olarak test edelim diyorum...

CPU-Z (http://www.cpuid.com/download/cpu-z-140.zip ) programını indirip son tab hariç yukarıdaki tüm tabların ayrı ayrı ekran görüntülerini ekleyebilir misiniz?

Ayrıca Super PI (http://www.xtremesystems.com/pi/super_pi_mod-1.5.zip ) programını indirip 1M testi yaparak sonuçlarını paylaşabilir misiniz?

Teşekkürler,

Hicks

• quote:

Orjinalden alıntı: musamope

nasıl samsnga laf atıyosun ya o kadar emin olma..cumlelerin sonuna kendi dusuncemdir de.

Kardeş Bu Benim Şahsi Görüşüm Tüm Testlerde Sorun SAMSUNG da Buldum Bu Hdleri Takınca mütiş Bir Yavaşlama gördüm Ginde Kara sizin Ben samsung kullanmaktan vaz geçtim artık
  • Pc yi çoklu uygulamalı testlere tabii tuttunuz mu.C2D ların en güçlü olduğu konulardır bunlar
  • SÜPER Pİ Yİ indirmem zamn alacak biraz onuda en yakın zamnda 2 gb la test ederek koycam

• quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

Pc yi çoklu uygulamalı testlere tabii tuttunuz mu.C2D ların en güçlü olduğu konulardır bunlar
  • superpi indirmen yaklaşık 25-30sn i alır
  • core duo oyunlarda elbette hızlanmaya etki ancak super pi ile karşılaştırmayın super pi 4-5 kat hızlı alıyor diye emsali amd x2 lere göre aynı ekran kartlarını taktınığınızda 5-10 frame fark oluyor oyunda öğle super pi deki gibi 4-5 kat fark olmuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: etnies

hdd ye gelince arkadaşta wd 1000 rpm var bende samsung 1000rpm var bende kayıt daha hızlı ve daha az ısınıyo

100rpm disk mi var?hadi onu geçtim 1000rpm disk mi var?benim bildiğim 4200 den başlıyor.sanıyorum ki bilgisayar konusunda deneyimsizsin.sisteme optimum ayarlarda(satalar ahci, patalar multi word dma2) yeniden windows kurup intelin sitesinden yeni sürücüleri indirip onları kurarsan daha iyi olur gibime geliyor.zira sistemin tam özelliklerini bile yazamayacak kadar deneyimsizsin.(bu bir hakaret değil.)
  • core2 lerden anlamam ama resme bakılırsa işlemciye 2.624 verilmiş bu fazla değilmi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.