Şimdi Ara

C2DUO fiyasko (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
3.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: maymunkral

quote:

Orjinalden alıntı: etnies

hdd ye gelince arkadaşta wd 1000 rpm var bende samsung 1000rpm var bende kayıt daha hızlı ve daha az ısınıyo

100rpm disk mi var?hadi onu geçtim 1000rpm disk mi var?benim bildiğim 4200 den başlıyor.sanıyorum ki bilgisayar konusunda deneyimsizsin.sisteme optimum ayarlarda(satalar ahci, patalar multi word dma2) yeniden windows kurup intelin sitesinden yeni sürücüleri indirip onları kurarsan daha iyi olur gibime geliyor.zira sistemin tam özelliklerini bile yazamayacak kadar deneyimsizsin.(bu bir hakaret değil.)

10000rpm dir onlar.Benim klavyede bazan sıfırı basmaz yazdı sanırsın..

• quote:

oynadığım oyun ise counter strike ın en son sürümü olan 1.19 source versiyonu grafikleri orta düzeyde bir oyun
    birde hitman blood money ondada bi değişiklik alamadım kastığı yerde gene kasıyo

burda herkezin ortak görüşü oyunda fark çok büyük olur ekran kartı ne olursa olsun denmişti

ama ben söyleyimmi normal kullanıcı için fark sadece 515 ytl diğer fark SIFIR hiç bir fark yok

dostum o ekran kartıyla oyunlarda fazla bısey bekleme....Islemcın ıyı olabılır ama oyunlarda ekran kartının onemı cok daha fazladır...

''burda herkezin ortak görüşü oyunda fark çok büyük olur ekran kartı ne olursa olsun denmişti'' demıssın.Bıkac kısı buna soyleyebılır ama herkesın ortak gorusu demek yanlıs...O soyleyenlerde sallamıs
    Normal masaustu ve basıt uygulamalarda zaten cok abartı fark gorulmez...Arkadaslarında dedıgı gıbı daha agır programlarda kendını gosterır...Burdan cok buyuk hayal kuranlar umarım saglıklı bır ızlenım alırlar. ..

• quote:

quote:

hdd ye gelince arkadaşta wd 1000 rpm var bende samsung 1000rpm var bende kayıt daha hızlı ve daha az ısınıyo

100rpm disk mi var?hadi onu geçtim 1000rpm disk mi var?benim bildiğim 4200 den başlıyor.sanıyorum ki bilgisayar konusunda deneyimsizsin.sisteme optimum ayarlarda(satalar ahci, patalar multi word dma2) yeniden windows kurup intelin sitesinden yeni sürücüleri indirip onları kurarsan daha iyi olur gibime geliyor.zira sistemin tam özelliklerini bile yazamayacak kadar deneyimsizsin.(bu bir hakaret değil.)

arkadaşım sen galiba 2 sene geride yaşıyosun

sadece verdiğim linklerdeki hdd lere iyi bakıp lafını geri almanı istiyorum ok

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=100223&productid=bd91331

http://www.boltaksit.com/asp/show_stock.asp?product=ST336754LW&view=2

üsteki 10000rpm
    alttaki 1500o rpm

1000 yazmışım orda kusura bakma

• superpi yi indirdin mi bu arada ?
  • kısaca tartışmaya gerek yok burda insanlardan tek isteğim ABARTI OLMAYAN ŞEYLERİ ABARTMASINLAR VE İNSANLARI ETKİMESİNLER sonuçta normal bir kullanıcı için fark yok

kısaca 515 ytl ye değer hiçbirşey yok ORTADA
  • bu arada yukarıdaki mesajımı okudunuz mu? bu işlemcinin default voltajı nedir?
  • quote:

kısaca tartışmaya gerek yok burda insanlardan tek isteğim ABARTI OLMAYAN ŞEYLERİ ABARTMASINLAR VE İNSANLARI ETKİMESİNLER sonuçta normal bir kullanıcı için fark yok

Mesela basit bir örnek verelim,çok basit mantık

700mb lık bir dosyayı Pentium D de kaç dk da rarlayabiliyordun
    şimdi kaç dk da rarlayabiliyosun.

Bu sadece basit bir karşılaştırma örneği
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

superpi yi indirdin mi bu arada ?

onuda indirmeye çalışıyorum şimdi hocam

download başlamadı daha net biraz zayıf

daha öncede super pi testi uyguladım ama bana bi getirisi yok testin

sadece yakındığım konu ne biliyormusun burda işlemciyi anlatırken yerlere göklere sığdıramadılar pentiumD onun yanında P3 gibi kalır dediler bende inandım aldım

ama hepsi boş ortada bişey yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: zebani

bu arada yukarıdaki mesajımı okudunuz mu? bu işlemcinin default voltajı nedir?

CPU-Z eski versiyon yanlış gösteriyor.Voltaja dokunduğunu sanmam.
  • quote:

quote:

superpi yi indirdin mi bu arada ?

onuda indirmeye çalışıyorum şimdi hocam

download başlamadı daha net biraz zayıf

daha öncede super pi testi uyguladım ama bana bi getirisi yok testin

sadece yakındığım konu ne biliyormusun burda işlemciyi anlatırken yerlere göklere sığdıramadılar pentiumD onun yanında P3 gibi kalır dediler bende inandım aldım

ama hepsi boş ortada bişey yok

Sana getirisi olduğu için değil sistem normal mi onu anlamak için istiyorlar süperpi yi.Anında inmesi lazım zaten ufacık program.
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiyoba

quote:

Orjinalden alıntı: zebani

bu arada yukarıdaki mesajımı okudunuz mu? bu işlemcinin default voltajı nedir?

CPU-Z eski versiyon yanlış gösteriyor.Voltaja dokunduğunu sanmam.

zaten nezaman doğru voltu gösterdiki.
  • quote:

quote:

kısaca tartışmaya gerek yok burda insanlardan tek isteğim ABARTI OLMAYAN ŞEYLERİ ABARTMASINLAR VE İNSANLARI ETKİMESİNLER sonuçta normal bir kullanıcı için fark yok

Mesela basit bir örnek verelim,çok basit mantık

700mb lık bir dosyayı Pentium D de kaç dk da rarlayabiliyordun
    şimdi kaç dk da rarlayabiliyosun.

Bu sadece basit bir karşılaştırma örneği

hocam onadada sn fark ediyo dakikalar felan oynamıyo 700 mb değil 3.2 gb oyunları açarken

kısaca yakındığım konu DC++ programında pentium D nin kasıldığı yerde c2d de kasılıyo anlıycan işlemciye bak aq diyebileceğim bir değişiklik olmadı
    ona üzülüyorum

• quote:

quote:

quote:

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=100223&productid=bd91331

üsteki 10000rpm
    alttaki 1500o rpm

15000rpm sata disk yok.onlar scsi diskler.scsi diskler normal anakartlarda sata kontrolcüleriyle çalışmaz.ayrıca sen benim diskim samsung dedin.10000rpm olan samsung diskinin linkini verir misin?

• quote:

quote:

quote:

quote:

üsteki 10000rpm
    alttaki 1500o rpm

15000rpm sata disk yok.onlar scsi diskler.scsi diskler normal anakartlarda sata kontrolcüleriyle çalışmaz.ayrıca sen benim diskim samsung dedin.10000rpm olan samsung diskinin linkini verir misin?

• onu bulamadım ben hdd yi rum tarafından aldım kıbrıstan türkiye sitelerine hala bakıyorum
  • E6700 ile 700mb lık dosya sıkıştırırmısın bende şu an sıkıştırıyorum.Bakalım sonuçlar ne olacak
  • quote:

onu bulamadım ben hdd yi rum tarafından aldım kıbrıstan türkiye sitelerine hala bakıyorum

sadece Türkiye sitelerine bakma dünya sitelerine bak.zaten bulamazsın.çünkü samsungun 10000rpm sata diski yok.sadece wd raptor var.o da 10000rpm ve çok pahalı.sistemin everest ile bir screen shot unu alırsan daha sağlıklı olur.çünkü bunu hakaret olarak algılama ama deneyimsiz olduğundan eksik veya yanlış bilgiler veriyorsun biz de sorunun kaynağını bulamıyoruz.
  • başladım şıkıştırmaya
  • http://www.samsung.com/products/harddiskdrive/index.htm

üreticinin sitesinden 10000rpm lik HDD varmı yokmu bakılabilir
  • quote:

quote:

onu bulamadım ben hdd yi rum tarafından aldım kıbrıstan türkiye sitelerine hala bakıyorum

sadece Türkiye sitelerine bakma dünya sitelerine bak.zaten bulamazsın.çünkü samsungun 10000rpm sata diski yok.sadece wd raptor var.o da 10000rpm ve çok pahalı.sistemin everest ile bir screen shot unu alırsan daha sağlıklı olur.çünkü bunu hakaret olarak algılama ama deneyimsiz olduğundan eksik veya yanlış bilgiler veriyorsun biz de sorunun kaynağını bulamıyoruz.

seagate de var
    http://www.karfoshop.com/asp/show_stock.asp?product=ST373207LC

özür sata değilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zebani -- 28 Mayıs 2007; 2:56:19 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.