Sabah sabah talihsiz bir şekilde güne kötü başladım. Öndeki aracın ani bir şekilde durması sonucu aramızda yaklaşık 10 metre olmasına rağmen frene basmamla arabanın kayması bir oldu ve bayır yukarı gidiyor olmama rağmen aracı durduramadım. Sanırım yerler ıslak olmasa bu denli bir mesafede çok rahat dururdum. Açıkcası araca çarpana kadar son anda bile olsa durabileceğimi sanıyordum çünkü her zaman araç takip mesafesine çok dikkat ederek araba kullanırım. Ama olan oldu ve 50 60 km hızla giderken ancak 15-20 km hıza kadar aracı yavaşlatarak bir doblaya çarptım. Karşı araçta herhangi bir deforme oluşmadı ancak benim araçta tampon çatladı ve parçası kırıldı. Hafif şekilde de plaka çerçevesi ezildi.
Ben şimdi komple tamponumu değiştirmeliyim yoksa buraya uygulanabilecek bir işlem varmıdır, varsa nedir, ücreti aşağı yukarı nedir. Tamponların fiyatlarını biraz araştırdım 200-300 lira arası sanırım tamda emin değilim. Ne yapmam gerekiyor?
kasko yokmu aynı renk aynı kasa araçtan vardı 200 tl ye komple tampon degişti kaskodan peder kaza yapmıştı hatta traktore girmişti bi 100 km ile sadece başı hafif kanamıstı 2007 senesinde.
komple on takım radyatör ve 2-3 motor parcası 3 milyar tutmustu. orasını degişmeye bile gerek yok sanayide söküp içerden oraya takviye yapıp yapıştırıolar
quote:
Orijinalden alıntı: ColDasHeLL
kasko yokmu aynı renk aynı kasa araçtan vardı 200 tl ye komple tampon degişti kaskodan peder kaza yapmıştı hatta traktore girmişti bi 100 km ile sadece başı hafif kanamıstı 2007 senesinde.
komple on takım radyatör ve 2-3 motor parcası 3 milyar tutmustu. orasını degişmeye bile gerek yok sanayide söküp içerden oraya takviye yapıp yapıştırıolar
80 liraya tamir ve boya işlemi olmak üzere anlaştık neyse ki, pahalı bir durum söz konusu değilmiş =)
quote:
Orijinalden alıntı: maybe22days
quote:
Orijinalden alıntı: ColDasHeLL
80 liraya tamir ve boya işlemi olmak üzere anlaştık neyse ki, pahalı bir durum söz konusu değilmiş =)