Şimdi Ara

C3 picasso kullanıcı izlenimleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar sevgili forum üyesi arkadaşlar

C3 Picasso Kullanıcısı arkadaşların deneyimlerine ihtiyacım var.
    Bu gün yada yarın bende bir Citroenci olacağım nasipse ama önceden bilgilenmek güzel olacaktır.

Ben test drive esnasında şunları gözlemledim. Sadece beğenilerim var 1.6 HDİ SX ++

--Güçlü bir motor ivmelenmesi
    --Kabin içi sesin 120km ye kadar çok iyi diye nitelendireceğim şekilde az olması
    --Oldukça tatminkar yol tutusu ve virajlardaki güvenlik hissi
    --Oldukça etkili fren sistemi
    --Oldukça rahat bir iç hacim ( cam tavandan da kaynaklanıyor olabilir ama ben bayıldım)
    --Test aracı 1789km yapmış idi ben bindiğimde ve yakıt verileri 6.7 litre ortalama idi. ben sıfırladım:)
    --Yol sesi seviyesinin neredeyde algılanmıyor olması
    --Kullanılan malzemenin ( PSA__yanlış yazdım ise affola grubun adını bu şekilde hatırladım__ standardı nedir bilmiyorum ama genel olarak düşük kalite algılaması yazıyordu) bana göre fena değil. hoşuma bile gitti,
    --SÜspansiyonun yumuşak ve pek çok araçtan ( bayaa bi test aracı kullandım bu arada kesinlikle onlardan çok daha iyi, kendimde toyota Corolla D4D kullanıyorum corolla daha yumuşak geldi ama sorun değil) etkileyici biçimde konfora yönelik olması

ben 1saat te bu kadar izlenim edinebildim,
    Sizlerin değerli görüşlerini bekliyorum

saygılar

• Citroen'in tüm modelleriyle ilgili bilgi ve izlenimler imzamdaki sitede yani c i t r o e n i m.net'de mevcuttur..Buyrun gelin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expli -- 18 Eylül 2009; 17:42:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: expli

Citroen'in tüm modelleriyle ilgili bilgi ve izlenimler imzamdaki sitede yani c i t r o e n i m.net'de mevcuttur..Buyrun gelin..

üstad girdim ama aktif kullanıcılar varmı burada
  • quote:

Orijinalden alıntı: muca01

quote:

Orijinalden alıntı: expli

Citroen'in tüm modelleriyle ilgili bilgi ve izlenimler imzamdaki sitede yani c i t r o e n i m.net'de mevcuttur..Buyrun gelin..

üstad girdim ama aktif kullanıcılar varmı burada

Olmaz mı? Hem daha başka neler neler var...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.