Şimdi Ara

C3 Picasso kullanma Klavuzu pdf

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar sevgili donanım haber üyeleri
    C3 picasso kullanıcılarını forumda bulmak zor. Neredesiniz yahu? Tamam 20küsürüncü picassoyu alan benim de sonrakileri alanlar nerede??

neyse: belki incelemek yada arşivinde elektronik olarak tutmak isteyen arkadaşlar olabilir. Biraz uğraştan sonra adresinden C3 picasso 'mun kullanma klavuzunu pdf olarak yazdırabildim ( pdfcreator isimli programla)

sizlerle de paylaşmak isterim

http://rapidshar e.com/files/314012532/c3picasso_Kullanma_klavuzu-2010.pdf.html

r ile e arasındaki boşluğu silip adres çubuğuna yapıştırın
    veya

www.megafileupload.com
    www.megafileupload.com | 521: Web server is down
    http://www.megafileupload.com/en/file/161270/c3picasso-Kullanma-klavuzu-2010-pdf.html

citroenim.net

iyi seyirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muca01 -- 2 Aralık 2009; 20:27:49 >

• hiç c3 picasso sahibi arkadaş yok mu?
  • paylaştıgın için sagol.. ben marka model gözetmeksizin, oldum olası kullanma klavuzu hastasıyım. :) bişeyin ufak tefek özelliklerine kadar kullanımına dair bilgileri ögrenmek hoşuma gidiyor.
    bu arada iddialı bir model oldugunu söylemeliyim. bir senede kaç adet satılır tr de bilemem ama toplamda 200-300 civarıC3 picasson olacaktır yollarımızda heralde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: muca01

hiç c3 picasso sahibi arkadaş yok mu?

var bende ilk alanlardanım 1.6 hdi premium paketli fıstık yeşili araç 11000 km oldu ama 5 defa servisi ziyaret ettim göstergeden ses geliyordu şimdi en son gösterge tamamen yenilendi ama açık söyleyeyim galiba aldığıma almışıma pişman olacağım gibi duruyor 15000km bakım 400 tl tutyormuş gözünü seveyim fiat lineamın 120 tl tutuyordu tam filitreli bakımı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.