Şimdi Ara

c4 eHdi den cactuse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • C4 üm var ve sıkıntısız biniyorum , hanım faktörü ile yüksek arabaya geçmek için baş ağrılarım oluyor

Sizce c4 satılıp c4 Cactuse geçilir mi..c4 confort plus tan inip Cactuse Shine olanına geçiş yapılacak-Otomatik ve dizel ikiside

• quote:

Orijinalden alıntı: Kxxn

C4 üm var ve sıkıntısız biniyorum , hanım faktörü ile yüksek arabaya geçmek için baş ağrılarım oluyor

Sizce c4 satılıp c4 Cactuse geçilir mi..c4 confort plus tan inip Cactuse Shine olanına geçiş yapılacak-Otomatik ve dizel ikiside

c4 cactus yüksek bir araç değil.

biri c3 altyapısı kullanan b-suv diğeri c sınıfı.

manasız olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kxxn

C4 üm var ve sıkıntısız biniyorum , hanım faktörü ile yüksek arabaya geçmek için baş ağrılarım oluyor

Yenge hanım tasarımını beğenip Cactus almayı kafaya koyduysa bize hayırlı olsun, size peki alalım demek düşer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çabuk, "seni kılıbık" diyen ortaokullu bebeler gelmeden
  • İkinci el DS4 al daha kötü bir arabaya geçmektense daha iyi bir arabaya geçersin hem de yüksek olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDrifter

İkinci el DS4 al daha kötü bir arabaya geçmektense daha iyi bir arabaya geçersin hem de yüksek olur.

C4 e nazaran daha yüksek evet. Tasarım olarak da bayanın ilgisini çekebilir. Benim gözümde tek eksiği arka camların açılmıyor oluşu...

• Valla bayanlarin sozune bakip araba degisilmez bana kalirsa. Ha zengin adam alir istedigi sirin pembe arabayi. O ayri

Bizimkine bmw 5.20 gosteriyorum. Diyor ne farki var bizim arabadan Erkekler cogu konuda duz, dumduz mantiktir. Bayanlar da bazi konularda böyle. Araba iste hepsi ayni. 4 teker bir gövde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    120 beygir bluehdi tam otomatik C4
    10 yıl önce açıldı
    C5 1.6 THP 156hp Exclusive BVA
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence pişman olursun
  • Güzel ve giydirmeli cevaplar için sağolun.. Bir arkadaşın dediği gibi Görsellik ve mekanik kadın ve erkek beyni gibi iki ayrı dünya..Biraz daha alttan almak gerekiyor dediğiniz gibi.. DS5 var gönlümde ama biraz daha güç lazım..

Hepinize tşk ederim
  • Pi kullanıcısına yanıt
    c4 cactus 2. elde gitmez şekilsiz araba aman dikkat
    520 nin alıcısı daha fazladır emin olun
  • darkboyy D kullanıcısına yanıt
    Iste hatun kisinin sozune bazi konularda bakilmaz. Oyle olsa miniden gecilmezdi ortalik. Dusunsene bir kelli felli adamlar kirmizi mininin icinden cikiyor

Umarim olur da bizimki buralari okumaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.