Şimdi Ara

C4 GP akü değişti uzaktan kumanda çalışmıyor ne yapmalıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Citroen c4 GP aracımın 6 yıl sonra aküsü değişti ve artık uzaktan kumanda çalışmıyor.
    Anahtar aracı çalıştırıyor, kapıdaki delikten sokup çevirince kapıyı açabiliyor fakat uzaktan kumanda ile kapıları açıp kapatamıyorum.

Forumda ve yabancı/türk diğer forumlarda biraz araştırma yaptım.
    Her birinde bahsedilen yolları denedim fakat bir türlü çalıştıramadım.
    Acaba gözden kaçırdığım bir şey mi var yoksa bu sorunun farklı bir yolu daha var mı?

Denediğim yollar;
    Anahtarı kontağa sokup bir kere çevirdikten hemen sonra kilit tuşuna 5-6 sn basılı tutup sonra kontağı kapatmak ve 10-15 sn anahtarı çıkarmadan beklemek,
    Anahtarı kontağa sokup bir kere çevirdikten hemen sonra kilit tuşuna 5-6 sn basılı tutup daha sonra kilit açma tuşuna basılı tutmak ve kontağı kapatıp anahtarı çıkarmak,
    ve bunlara benzer değişik versiyonlar.

Pilinin bitmiş olabileceğini düşündüm pil sipariş ettim fakat henüz gelmedi. (inşallah pildendir) Birden bitmez herhalde ama...

Başına gelen veya çözümü bilen arkadaşlar bilgilerini esirgemezlerse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

• Kesin pildendir. Anahtar bozuk olsa araba antithief çalınma uyarısı verir ve yakıtı keser çalıştıramassın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: depechemode3

Kesin pildendir. Anahtar bozuk olsa araba antithief çalınma uyarısı verir ve yakıtı keser çalıştıramassın.

Eyvallah, pilden değilmiş. Antithief uyarısına gelince, pili çıkarınca veya anahtarı kumandadan ayırınca uyarıyı veriyor.
    Servis 80+kdv dedi, son ihtimal bu şekilde çözeceğiz.
  • Aynı sorunu yaşayan olursa diye yazıyorum.
    Bugün arkadaş tavsiyesi ile İzmir Buca da "bucaelektronikanahtar" diye birine gittim ve eleman sağ olsun anahtarı 25 tl gibi makul bir ücrete halletti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.