Şimdi Ara

c4 mercekli far

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
7.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • c4 mercekli far(vts lerde olan) çıkma nereden bulabilirim.aracıma taktırmak istiyorum.

• Orjinaline 2500 ytl fiyat vermişlerdi ve bu fiyat tekineydi sanırım. Çıkmasıda pek ucuz olmasa gerek. En güzeli angel eye far al onlar mercekli içinede xenon oldu sana takım. C4 için angel eye farlarda 450 ytl'ydi en son takım olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

Orjinaline 2500 ytl fiyat vermişlerdi ve bu fiyat tekineydi sanırım. Çıkmasıda pek ucuz olmasa gerek. En güzeli angel eye far al onlar mercekli içinede xenon oldu sana takım. C4 için angel eye farlarda 450 ytl'ydi en son takım olarak.
    http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=7594&k_id=486&kn=C%DDTROEN

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F93BE544A

http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=7594&k_id=486&kn=C%DDTROEN

Alıntıları Göster
    Şimdi şöyle bir durum var

Fabrikanın üretmiş olduğu mercekli farla elif tuningde satılan mercekli ar arasında dünyalar kadar fark var

fabrikanın ürettiği veya tedarikçisine ürettiği fardaki mercek cam ve valeo mercektir,diğeri ise sertleştirilmiş mika plastik mercektir arasında görüş kalitesi kadar innaılmaz netlik var

ben farklı bir araçta orjinal olan(OEM) orjinal olmayan tuning tarzı kullandım kesinlikle ve kesinlikle tuning tarzı olamayanı kullanma sonra pişman olursun 8000k lık bir xenonla bile önünü zor görüyorsun

İstanbulda ikitellide çıkmacılar var citroenin parçalarını satan dükkanları gez bazen kullanılmış veya hiç kullanılmamış parçalar onlara tırla yurtdışından gelmektedir,ben arabamdaki oem farımı bu şekilde almıştım.

Ayrıca oem farın üzerinde orjinal xenon ampulu ve balansıda var,extradan birde xeonla ugraşmazsın.

ben artısıyla eksisini yazdım karra senin kararın

saygılarımla....

• quote:

Orijinalden alıntı: kuasbo

Şimdi şöyle bir durum var

Fabrikanın üretmiş olduğu mercekli farla elif tuningde satılan mercekli ar arasında dünyalar kadar fark var

fabrikanın ürettiği veya tedarikçisine ürettiği fardaki mercek cam ve valeo mercektir,diğeri ise sertleştirilmiş mika plastik mercektir arasında görüş kalitesi kadar innaılmaz netlik var

ben farklı bir araçta orjinal olan(OEM) orjinal olmayan tuning tarzı kullandım kesinlikle ve kesinlikle tuning tarzı olamayanı kullanma sonra pişman olursun 8000k lık bir xenonla bile önünü zor görüyorsun

İstanbulda ikitellide çıkmacılar var citroenin parçalarını satan dükkanları gez bazen kullanılmış veya hiç kullanılmamış parçalar onlara tırla yurtdışından gelmektedir,ben arabamdaki oem farımı bu şekilde almıştım.

Ayrıca oem farın üzerinde orjinal xenon ampulu ve balansıda var,extradan birde xeonla ugraşmazsın.

ben artısıyla eksisini yazdım karra senin kararın

saygılarımla....

Alıntıları Göster
    kuasbo kardeşim çok guzel bir açıklama yapmışsın. Ancak konuyu acan arkadaşın koyduğu resimdeki far benim çok hoşuma gidiyor. Ve kısmet se yakın zamanda alacağım C4'e yapacağım ilk hamle bu farlardan takmak olacak.

Lakin görsellikten çok daha önemli olan bir husus varki o da guvenlik. Şimdi yukardaki resideki farı taksak acaba goruş açısından dolayısıyla guvenlikten taviz vermiş olurmuyuz.

Şimdiden açıklamaların için teşekkur ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bir_masal

kuasbo kardeşim çok guzel bir açıklama yapmışsın. Ancak konuyu acan arkadaşın koyduğu resimdeki far benim çok hoşuma gidiyor. Ve kısmet se yakın zamanda alacağım C4'e yapacağım ilk hamle bu farlardan takmak olacak.

Lakin görsellikten çok daha önemli olan bir husus varki o da guvenlik. Şimdi yukardaki resideki farı taksak acaba goruş açısından dolayısıyla guvenlikten taviz vermiş olurmuyuz.

Şimdiden açıklamaların için teşekkur ederim.

Alıntıları Göster
    Görüş ve görünüş olarak şık gösterecektir,ama butarz orjinal olmayan ürünlerde yukarıdada belirttiğim hususlar geçerli görüşte aydınlatmada sıkıntı yaşarsın

şöyle düşün uykudan yeni kalktıgında gözlerindeki bulantı varya ,işte yoluda öyle görürüsün bu farlar gösteriş tuning içindir.

Şunuda söylemede geçmek istemiyorum,bu işlerden anlıyorsan çıkmacılara gidip sadece mercek alıp bu kalitesiz mercekle değişim yapabilirsin,ama farın içini açacaksın,far içinide açmak ve sonradan bugu ve su almasını kimse garanti edemez.

Ben butarz ürünler kullanmış biri olarak,ilk geceden sonra sökmüştüm,harbiden verimi çok kötü

saygılarımla..

• quote:

Görüş ve görünüş olarak şık gösterecektir,ama butarz orjinal olmayan ürünlerde yukarıdada belirttiğim hususlar geçerli görüşte aydınlatmada sıkıntı yaşarsın

şöyle düşün uykudan yeni kalktıgında gözlerindeki bulantı varya ,işte yoluda öyle görürüsün bu farlar gösteriş tuning içindir.

Şunuda söylemede geçmek istemiyorum,bu işlerden anlıyorsan çıkmacılara gidip sadece mercek alıp bu kalitesiz mercekle değişim yapabilirsin,ama farın içini açacaksın,far içinide açmak ve sonradan bugu ve su almasını kimse garanti edemez.

Ben butarz ürünler kullanmış biri olarak,ilk geceden sonra sökmüştüm,harbiden verimi çok kötü

saygılarımla..

Alıntıları Göster
    Yani tam olarak demek istediğin yukardaki farlardan alıp, onların içindeki iyi olmayan mercekleri iyi olan merceklerle değiştirmekmi? O zaman yukardaki gibi görünen ancak görüş mesafesinden de kayıp vermeyen farlara sahip olmak mümkün olacaktır sanırım. Tabi senin de dediğin gibi mercek değişimi sırasında çok dikkat etmek gerekiyor sanırım. Eh dikkatli bir işcilikle bunu çözebilirim sanırım.

Güzel bilgilerin için teşekkur ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volvo s60 far ampul seçimi.
    9 yıl önce açıldı
    Bi-xenon, xenon, Mercek far hak.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yani tam olarak demek istediğin yukardaki farlardan alıp, onların içindeki iyi olmayan mercekleri iyi olan merceklerle değiştirmekmi? O zaman yukardaki gibi görünen ancak görüş mesafesinden de kayıp vermeyen farlara sahip olmak mümkün olacaktır sanırım. Tabi senin de dediğin gibi mercek değişimi sırasında çok dikkat etmek gerekiyor sanırım. Eh dikkatli bir işcilikle bunu çözebilirim sanırım.

Güzel bilgilerin için teşekkur ederim.

Alıntıları Göster
    Rica ederim

Elin butarz işlere yatkınsa giriş derim,yatkın değilsede sakın bulaşma derim :)))

fransada arkadaşın akraban biri varsa bence oradan bir servisten bunun mercekli orjinal farlarını aldırt hem ucuza gelir hemde istediğin kaliteyi sağlamış olursun...

• quote:

Rica ederim

Elin butarz işlere yatkınsa giriş derim,yatkın değilsede sakın bulaşma derim :)))

fransada arkadaşın akraban biri varsa bence oradan bir servisten bunun mercekli orjinal farlarını aldırt hem ucuza gelir hemde istediğin kaliteyi sağlamış olursun...

Alıntıları Göster
    İşte yakından çekilmiş orjinal xeon farlar

c4 mercekli far

c4 mercekli far

Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuasbo -- 16 Temmuz 2008; 22:04:36 >

• buda demek oluyorki arkadaşlar çözüm bulmak iyice zorlaştı:) fıransadan akraba bulmak çok zor ayrıca bu ürünü kullanan arkadaşlara sormak dahada verimli olacaktır.pert olmuş bir vts bulsakta farlarını alsak:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokselazem

buda demek oluyorki arkadaşlar çözüm bulmak iyice zorlaştı:) fıransadan akraba bulmak çok zor ayrıca bu ürünü kullanan arkadaşlara sormak dahada verimli olacaktır.pert olmuş bir vts bulsakta farlarını alsak:D
    Bu farlardan bi şekilde bulabiliriz sanırım. Yani arayan bulur hesabı...

Ancak montaj da ve daha sonra sorun olmaz sanırım. Tek bildiğim farların direksyona gore hareket edemeyeceği. Bu da onemli değil.
    Görsellik olarak verdiği mükemmelik yeterli sanırım.

Resimler için sağ ol.
  • quote:

Bu farlardan bi şekilde bulabiliriz sanırım. Yani arayan bulur hesabı...

Ancak montaj da ve daha sonra sorun olmaz sanırım. Tek bildiğim farların direksyona gore hareket edemeyeceği. Bu da onemli değil.
    Görsellik olarak verdiği mükemmelik yeterli sanırım.

Resimler için sağ ol.

Alıntıları Göster
    arkadaşım bencede VTS farlarından al.sonrada yapılanlar yaramaz...bi xenon farlar bunlar, senin arabanda bi xenon olarakmı kullanıcan yani direksiyona duyarlı...bunu yapmak cok zor sanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: tigerr

arkadaşım bencede VTS farlarından al.sonrada yapılanlar yaramaz...bi xenon farlar bunlar, senin arabanda bi xenon olarakmı kullanıcan yani direksiyona duyarlı...bunu yapmak cok zor sanıyorum

Alıntıları Göster
    bixenon farlar direksiyona duyarlı demek değildir. direksiyonlar yönelen farlar adaptif far sistemi olarak geçmekte. bi xenon ise kısa farlar yanarken uzunları yaktığınızda xenon projektörünün önündeki perdenin kalkarak uzun far hüzmesinide xenonla vermesini sağlar
    quote:

Orjinalden alıntı: tigerr

• quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

bixenon farlar direksiyona duyarlı demek değildir. direksiyonlar yönelen farlar adaptif far sistemi olarak geçmekte. bi xenon ise kısa farlar yanarken uzunları yaktığınızda xenon projektörünün önündeki perdenin kalkarak uzun far hüzmesinide xenonla vermesini sağlar
    quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TiFoSi_BJK

quote:

+1

• quote:

quote:

quote:

+1

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_24565181/tm.htm

bu başlıkta gif olarak uygulamalı var.....

anlamayan ölsün diyim

• quote:

quote:

quote:

+1

Alıntıları Göster
    Yani özetle resimdeki farlardan alıp güzel bir on görünme sahip olabiliriz. Tabi 3800 lira orjinaline vererek. Eh çıkmacıları da ne zaman denk getiririz bilinmez.

• quote:

Yani özetle resimdeki farlardan alıp güzel bir on görünme sahip olabiliriz. Tabi 3800 lira orjinaline vererek. Eh çıkmacıları da ne zaman denk getiririz bilinmez.

Alıntıları Göster
    piyasada bulunan sonar ve julyan marka farlar var.fakat her ikisi içinde olumlu vede olumsuz yorumla var.kimin merceği iyi değil,kiminin angelleri kısa ömürlü v.s. birde orjinal farlara yapılan mercek ve siyaha boyama işlemi var.her ikisinide deneyen arkadaşlar varmı? artı eksi yönlerini paylaşırlarsa sevinirim.saygılar..

• quote:

piyasada bulunan sonar ve julyan marka farlar var.fakat her ikisi içinde olumlu vede olumsuz yorumla var.kimin merceği iyi değil,kiminin angelleri kısa ömürlü v.s. birde orjinal farlara yapılan mercek ve siyaha boyama işlemi var.her ikisinide deneyen arkadaşlar varmı? artı eksi yönlerini paylaşırlarsa sevinirim.saygılar..

Alıntıları Göster
    ben aracıma mercek modifiyesi yaptım.
    koyduğumuz mercek hella marka bi xenon mercekdi.

duvardaki kesilme çizgisine bakarak ne kadar başarılı olduğumuzu görebilirsin.
    önünü görmek istiyorsan 4150-4300 k dan yukarı çıkma.

ayrıca gerçek xenon kullan.
    gerçek xenon D serisi ile başlar.
    D1S,D2S .. gibi
    H ile başlayan xenonlar çakmadır.
    H1,H7 gibi,

piyasada en iyi xenon kit olarak bilinen mtec,cyclone gibi markalar çakma xenonlardır.
    gerçek xenon kitler philips,osram gibi markalardır.
    fiyatları yaklaşık 1000 ytl seviyelerine çıkar.
    ben çıkma olarak 300 yl ye aldım.

kaliteli mercek + kaliteli xenon = en iyi performans.
    biri eksik olursa bu iş olmaz.
    kolay gelsin

edit:
    link

http://www.geceucusu.com/mods/xenon/33/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 21 Şubat 2009; 11:55:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0C8FEE75E

ben aracıma mercek modifiyesi yaptım.
    koyduğumuz mercek hella marka bi xenon mercekdi.

duvardaki kesilme çizgisine bakarak ne kadar başarılı olduğumuzu görebilirsin.
    önünü görmek istiyorsan 4150-4300 k dan yukarı çıkma.

ayrıca gerçek xenon kullan.
    gerçek xenon D serisi ile başlar.
    D1S,D2S .. gibi
    H ile başlayan xenonlar çakmadır.
    H1,H7 gibi,

piyasada en iyi xenon kit olarak bilinen mtec,cyclone gibi markalar çakma xenonlardır.
    gerçek xenon kitler philips,osram gibi markalardır.
    fiyatları yaklaşık 1000 ytl seviyelerine çıkar.
    ben çıkma olarak 300 yl ye aldım.

kaliteli mercek + kaliteli xenon = en iyi performans.
    biri eksik olursa bu iş olmaz.
    kolay gelsin

edit:
    link

http://www.geceucusu.com/mods/xenon/33/

Alıntıları Göster
    bu olayı yapan bir yer varmı.?

• quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşım yapıyor.
    yeri istanbul kozyatağı
    ayrıca Türkiye'nin her yerine kargolayabilir farları
    quote:

Orjinalden alıntı: gokselazem

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.