şu anda 99model polo 1.6 kullanıyorum ve aracı değiştirmeyi düşünüyorum hb kasa tercihim. ilk Polo 1.4 TDI 70 hp TOUR (31.670,00ytl) düşünmüştüm. bir kaç arastırmadan sonra aklıma Yeni Astra 1.3 CDTi Dizel- 90 HP HB 35.826,00 YTL ve C4 SX 1.6 HDI 92 HP 5K (35.098ytl) düştü. siz hangisini önerirsiniz ÖNERİLERİNİZİ paylaşırsanız sevinirim...
fransadan ithal olduğu için c4 olmamalı bana göre....Bir sene öncesini hatırlayın..
Bu üçü arasından ben olsam ilk olarak VW'yi elerim çünkü bir alt sınfta diğerlerine kıyasla. Astra-C4 arasından ise ikinci eldeki konumu ve (bence) daha iyi olan tasarımı nedeniyle Astra'yı seçerdim, ama zor karar, kolay gelsin.
astra hem yein hem 1.3 vergi avantajı hemde sedan
ben astrayı tercih ederdim ama yinede zor seçim donanım ve fiyat benim için belirleyici olurdu herhalde
quote:
Orjinalden alıntı: erdemtortor
şu anda 99model polo 1.6 kullanıyorum ve aracı değiştirmeyi düşünüyorum hb kasa tercihim. ilk Polo 1.4 TDI 70 hp TOUR (31.670,00ytl) düşünmüştüm. bir kaç arastırmadan sonra aklıma Yeni Astra 1.3 CDTi Dizel- 90 HP HB 35.826,00 YTL ve C4 SX 1.6 HDI 92 HP 5K (35.098ytl) düştü. siz hangisini önerirsiniz ÖNERİLERİNİZİ paylaşırsanız sevinirim...
vw kalitesine alişmiş bir insan fransiz aracında hayal kırılıgı yaşar.garip ama gercek.bu yuzden basarili dizel motoru olmasina ragmen c4 u gecin derim. polo b sınıfı,astra c sınıfı bir araç.e tabiikide astra cok daha ustun bir araç cunku polo nun abisi golf un rakibidir astra. polo ile opel corsa kıyaslanmalidir.oyle bi kıyaslamada da mootorundan dolayı 1.3 cdti opel corsa derim ama90 hp lik olan motoru. astranın performansi cok tartişiliyor.bir baska topicde okudum,karadenizde yaşayan biriydi sanırım,aracından son derece memnun olsa da dik rampalarda aracın debriyaj-gaz ilişkisini tam kuramadıgınız an stop ettigini yazıyordu. ama motor dısında herturlu araç kalitesinde opel astra. hatta fazla performans duskunlugnuz yok ise bu listeden direkt opel astra derim. zaten performans duskunlunguz var ise ve illa dizel olacak ise ozman butceyi bayaa bi katlamak gerekıyor.cunku dieselpower motorlar bmw 3.20d deki gibi motorlardır bence. onun dişinda yıne de bir 1.6 benzinli araç performansi olsun dediiginizde ford focus tdci derim.
mesela bide toyota aurisi D-4 sölesem onun için ne dersiniz...