Şimdi Ara

c4 opel vw

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu anda 99model polo 1.6 kullanıyorum ve aracı değiştirmeyi düşünüyorum hb kasa tercihim.
    ilk Polo 1.4 TDI 70 hp TOUR (31.670,00ytl) düşünmüştüm. bir kaç arastırmadan sonra aklıma
    Yeni Astra 1.3 CDTi Dizel- 90 HP HB 35.826,00 YTL
    ve C4 SX 1.6 HDI 92 HP 5K (35.098ytl) düştü. siz hangisini önerirsiniz
    ÖNERİLERİNİZİ paylaşırsanız sevinirim...

• fransadan ithal olduğu için c4 olmamalı bana göre....Bir sene öncesini hatırlayın..
  • Bu üçü arasından ben olsam ilk olarak VW'yi elerim çünkü bir alt sınfta diğerlerine kıyasla. Astra-C4 arasından ise ikinci eldeki konumu ve (bence) daha iyi olan tasarımı nedeniyle Astra'yı seçerdim, ama zor karar, kolay gelsin.
  • astra hem yein hem 1.3 vergi avantajı hemde sedan
  • ben astrayı tercih ederdim ama yinede zor seçim donanım ve fiyat benim için belirleyici olurdu herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdemtortor

şu anda 99model polo 1.6 kullanıyorum ve aracı değiştirmeyi düşünüyorum hb kasa tercihim.
    ilk Polo 1.4 TDI 70 hp TOUR (31.670,00ytl) düşünmüştüm. bir kaç arastırmadan sonra aklıma
    Yeni Astra 1.3 CDTi Dizel- 90 HP HB 35.826,00 YTL
    ve C4 SX 1.6 HDI 92 HP 5K (35.098ytl) düştü. siz hangisini önerirsiniz
    ÖNERİLERİNİZİ paylaşırsanız sevinirim...

vw kalitesine alişmiş bir insan fransiz aracında hayal kırılıgı yaşar.garip ama gercek.bu yuzden basarili dizel motoru olmasina ragmen c4 u gecin derim.
    polo b sınıfı,astra c sınıfı bir araç.e tabiikide astra cok daha ustun bir araç cunku polo nun abisi golf un rakibidir astra.
    polo ile opel corsa kıyaslanmalidir.oyle bi kıyaslamada da mootorundan dolayı 1.3 cdti opel corsa derim ama90 hp lik olan motoru.
    astranın performansi cok tartişiliyor.bir baska topicde okudum,karadenizde yaşayan biriydi sanırım,aracından son derece memnun olsa da dik rampalarda aracın debriyaj-gaz ilişkisini tam kuramadıgınız an stop ettigini yazıyordu.
    ama motor dısında herturlu araç kalitesinde opel astra.
    hatta fazla performans duskunlugnuz yok ise bu listeden direkt opel astra derim.
    zaten performans duskunlunguz var ise ve illa dizel olacak ise ozman butceyi bayaa bi katlamak gerekıyor.cunku dieselpower motorlar bmw 3.20d deki gibi motorlardır bence.
    onun dişinda yıne de bir 1.6 benzinli araç performansi olsun dediiginizde ford focus tdci derim.

• mesela bide toyota aurisi D-4 sölesem onun için ne dersiniz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Astra vs Vw Golf
    8 yıl önce açıldı
    Honda Civic vs Wv golf
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • auris tutulmadı bence tercih edilmemeli

astra bunların içinden
  • Yani Auris'i beğenmiyorum ben de ama "Auris tutmadı, tercih edilmemeli" ne demek yahu? Bu mudur yani tek kıstas?

Subaru da tutmaz Türkiye'de, o da tercih edilmesin o zaman.. Piyasada oldukça iyi olan ama tutulmayan bir sürü model var.

Yürüttüğünüz mantık bana yanlış geldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdemtortor

mesela bide toyota aurisi D-4 sölesem onun için ne dersiniz...

listeye eklenmeli derim
  • tabiiki astra.,
    polo da oılabilir belki ama diğeri c4ü asla düşünme bile.
  • değerli alkadaşım opel den ruh beden cep sağlığı için uzak dur da diğer modellerin hangisini alırsan al. Belayı satın alma başına
  • @ata orkun acaba sebebi ne?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.