Şimdi Ara

C4 Picasso Cam Tavan Perdesi Açılmıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bugun farkettim perde acilmiyor. Cok sık kullanmıyorum. Bazen acık birakip kumanda ile kapattigim oluyordu. Hava suan cok sicak belki ondan mi acmiyor koruma sistemi falan mi var diye dusunuyorum. Bilgisi olan var mi? Nasıl çalıştırabilirim.
    Ariza varsa bunun tamiri ne kadar bir ucrete tamiri olur?

• Düğmesine uzun basınca kendini resetlemesi lazım. Picasso kullanmadım ama Scenic'te böyleydi.
  • Evet hallettim 0 konumunda iken 5 saniye basılı tutunca sıfırlama oldu ve düzeldi.
  • Kardes ayni sorun benimde bugun basima geldi sifir konumdaykende kasit nedir birde hangi tusa 5 sn basili tutacagiz tesekkurler simdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eras274

Kardes ayni sorun benimde bugun basima geldi sifir konumdaykende kasit nedir birde hangi tusa 5 sn basili tutacagiz tesekkurler simdiden

Sorun genellikle perde acik konumunda iken kumanda ile kilit tusuna basili tutunca otomatik olarak camlari ve tavan dperseini kapatiyor. Tavan perdesi dugmesi sonuna kadar acik konumda olmasina ragmen perdeyi kumanda kapatiyor. Bu yuzden bir sikinti oluyor. Yapmaniz gereken perde acma tusunu kapali konumuna getirin. Ve konumunu degistirmeden icine dogru bastirin tusu 5 sn basili tutun. Bir anda perdenin hafif titreyip ses cikardigini goreceksiniz. Bu islem perde otomatigini resetliyor. Reset islemi bitince duzeliyor ve rahatlikla kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutukak -- 6 Temmuz 2014; 2:56:17 >
  • Çok sağolasın sayende sorunu çözdüm

• Teşekürler dost. Tam açtım sigorta panelini bi foruma bakayım dedim. Titredi ileri geri problem düzeldi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni i20 camları kapanmıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşın arabasında oldu sayenizde düzelttik

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.