Şimdi Ara

C4 SERVER KURMAK İSTEYEN GELSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEYLER SLM BEN YENİ YİM BU FORUMDA VE İLK PAYLAŞIMI BU C4 SERVERİ NASIL KURULUR ONU ANLATACAM AMA İNG OLAN YAPAMİCA İÇİN İNG ANLATACAM

HADİ BASLIYALIM :

Here i am sharing my work, because i know how hard it was to make the server work! So now im helping you guys out!

Client,
    Download it athttp://www.lineage2.com or athttp://www.filefront.com
    New server pack: Updated To Version 20060330

http://rapidshare.de/files/16766861/Updated_to_20060330_server_pack.rar.html YILDIZLI YERE r a p i d s h a r e HEPSİNİ BİRLEŞİK YAZIN

FIX:Npc IDs missing bug fixed.
    ADD: Subclasses working!
    ADD: Global teleporter!
    ADD: More Fun!
    L2j Official with many C4 server updates

Notice, If you want to upgrade from old server, Without losing accounts, run database Installer Login Server: s. Gameserver: u Data Fix:Y

Before going further with the Server we need some thing else

Java:http://www.java.com/en/download/manual.jsp install it to C:\Program files\

MySQL: Mysql 4.1 Installer, then click your country and Download. Install to C:\Program Files\

Navicat:http://www.navicat.com/download.html and pick a mirror.
    Install to C:\Program Files\

Install MySQL and configure it password and username both root.
    Install Navicat to.

Now go to c:\server\gameserver\config then configure the server.properties file

quote:

Externalhostname: your WAN IP
    Internalhostname: Your LAN IP
    Login Host: your LAN IP

Then look at the part for the database config.
    you will see this:

quote:

# Database info
    Driver=com.mysql.jdbc.Driver
    #Driver=org.hsqldb.jdbcDriver
    #Driver=com.microsoft.sqlserver.jdbc.SQLServerDriv er
    URL=jdbc:mysql://localhost/l2jdb
    #URL=jdbc:hsqldb:hsql://localhost/l2jdb
    #URL=jdbc:sqlserver://localhost/database=l2jdb/user=sa/password=
    Login=root
    Password= ->root
    MaximumDbConnections=10 ->100

Now go to C:\server\login\config

quote:

ExternalHostname: to your WAN IP
    InternalHostname: to your LAN IP
    Accept new Gameserver: true

Database to,

quote:

# Database info
    Driver=com.mysql.jdbc.Driver
    #Driver=org.hsqldb.jdbcDriver
    #Driver=com.microsoft.sqlserver.jdbc.SQLServerDriv er
    URL=jdbc:mysql://localhost/l2jdb
    #URL=jdbc:hsqldb:hsql://localhost/l2jdb
    #URL=jdbc:sqlserver://localhost/database=l2jdb/user=sa/password=
    Login=root
    Password= ->root
    MaximumDbConnections=10 ->100

Now, installing the Database.

Go to c:\Server\tools then Right Click database installer.bat and EDIT.

quote:

REM LOGINSERVER
    set lsuser=root
    set lspass= Root here
    set lsdb=l2jdb
    set lshost=localhost

REM GAMESERVER
    set gsuser=root
    set gspass= Root here
    set gsdb=l2jdb
    set gshost=localhost

Save and close.
    To install the database click Database_Installer.bat

He asks for LS and GS database install both press: F ,datafix: Y.

To start your server press startserver.bat in your login and gameserver folder.

For People who are behind firewall or Router.
    Shut Down Firewall.
    For port forwarding look athttp://www.portforward.com
    open port 2106,7777,9014 for login server, game server and login host
    (Remember always open a port with your LAN IP)

To connect with your client edit the hosts located in
    "C:\windows\system32\drivers\ETC\hosts"
    with the line (your WAN IP) l2authd.lineage2.com for external users.
    For anyone other on your lan network and yourself must connect with the line:
    Your LAN IP l2authd.lineage2.com.

Notice, If you want to upgrade from old server, Without losing accounts, run database Installer Login Server: s. Gameserver: u Data Fix:Y

Budur

l2.İNİ

http://rapidshare.de/files/14402645/Decrypt_Pack.rar.html YILDIZLI YERE r a p i d s h a r e HEPSİNİ BİRLEŞİK YAZIN

To make your l2.ini you need to first execute decode_l2.ini.bat , this will decode the l2.ini and rename it to dec-l2.ini. GOOD. Now you will open the dec-l2.ini and edit it with any text editors notepad will do,you will scroll down to

quote:

ServerAddr=Server IP

And write down the IP of the server you want to play on. Example

quote:

ServerAddr=127.0.0.1

After you save the file, execute encode_dec-l2.ini.bat and this will rename and encode it so L2 C4 can read it.

BU KADAR SORUSU OLANADA İNG CVP VERCEM KUSURABAKMAYIN BEYLER NEDENİ DE SERVER KURMAK İSTİYOSAN İNG BİLCEKSİN MECBUREN SERVER AYARLARI NEDENİYLE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEW AGE -- 31 Mart 2006; 16:02:00 >

• ne kadar ingilizcede olsa güzel bir paylaşım haklısın server kurmak istiyorsan bu her ne olursa olsun çat pat da olsa ingilizce lazım ne de olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xpantheroo

ne kadar ingilizcede olsa güzel bir paylaşım haklısın server kurmak istiyorsan bu her ne olursa olsun çat pat da olsa ingilizce lazım ne de olsa
    saolsun kardes desteklediğin icin ama gelba ya kise burda ing bilmiyo yada c4 server kurmak istemiyolar ama bende tevsiye c4 server cok eylencele hele arkların la uynamak ing varsa mutlaka kur okadar de eng gerekyok yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEW AGE

saolsun kardes desteklediğin icin ama gelba ya kise burda ing bilmiyo yada c4 server kurmak istemiyolar ama bende tevsiye c4 server cok eylencele hele arkların la uynamak ing varsa mutlaka kur okadar de eng gerekyok yani

Alıntıları Göster
    slm bilader. ingilizce varda C4 serverı kaldıracak makina yok 2-3 gün önce C3 serverını kurdum, daha oyunu açmadan server down oldu , accayip kasmıştı alet makinamı upgrade eder etmez ilk işim C4 serverı kurmak olacak C3 kurulumundan pek farkı yok gibi, tek deişiklik C4 system patch'i... ve port açma olayı bana biraz karışık geldi. neyse C4 kuracağım zaman bilgilerinize başvuracağım bilgiler için saol... hemen copy-paste olayına girişeyim eline-gözüne sağlık

• quote:

Orijinalden alıntı: Blindingblow

slm bilader. ingilizce varda C4 serverı kaldıracak makina yok 2-3 gün önce C3 serverını kurdum, daha oyunu açmadan server down oldu , accayip kasmıştı alet makinamı upgrade eder etmez ilk işim C4 serverı kurmak olacak C3 kurulumundan pek farkı yok gibi, tek deişiklik C4 system patch'i... ve port açma olayı bana biraz karışık geldi. neyse C4 kuracağım zaman bilgilerinize başvuracağım bilgiler için saol... hemen copy-paste olayına girişeyim eline-gözüne sağlık

Alıntıları Göster
    NORMAL Bİ BİLGİSARA YANİ 2.8 İŞLEMCİ 512 RAM 80 LİK Bİ HDD İDARE EDERBENCEE AMA HİÇ OLURMU OLMAZ MI GÖRMEDİM BENİM KİNİN ÖZELİKERİ 3.2 İŞLEMCİ 2GB RAM 160LIK SATA HDD :D FALNLA DA FİLAN C3 DEN BENCE COK FARKI VARR C3 1 SAATE KURDUM C4 2 GUNDE KURDUM YA BENDE BI SALAKLIK VAR YADA GERCEKTENDE C3 DEN FARKI VAR YANI HEE GELELİM PORT ACMAYA EWET BİLMEYEN İÇİN EPEY Bİ KASAR YANİ İNSANIAAM İSTERSENİZ RESİMLİ BİŞEYKİLDE ANLATIM KOYA BLİRİM COPY-PASTE OLAYINA HİÇ GİRMEK İSTEMİYOM :D NEYSE SAOLASIN KARDES

• quote:

NORMAL Bİ BİLGİSARA YANİ 2.8 İŞLEMCİ 512 RAM 80 LİK Bİ HDD İDARE EDERBENCEE AMA HİÇ OLURMU OLMAZ MI GÖRMEDİM BENİM KİNİN ÖZELİKERİ 3.2 İŞLEMCİ 2GB RAM 160LIK SATA HDD :D FALNLA DA FİLAN C3 DEN BENCE COK FARKI VARR C3 1 SAATE KURDUM C4 2 GUNDE KURDUM YA BENDE BI SALAKLIK VAR YADA GERCEKTENDE C3 DEN FARKI VAR YANI HEE GELELİM PORT ACMAYA EWET BİLMEYEN İÇİN EPEY Bİ KASAR YANİ İNSANIAAM İSTERSENİZ RESİMLİ BİŞEYKİLDE ANLATIM KOYA BLİRİM COPY-PASTE OLAYINA HİÇ GİRMEK İSTEMİYOM :D NEYSE SAOLASIN KARDES

Alıntıları Göster
    kusuruma bakmayın ama l2j server kurmayı kimseye tavsiye etmem onun c3 c4 off server nasıl kurulur ilgi duyanlar olursa pm atsın herturlu yardımcı olmaya calışırım.işin bide donanım yanı var tabi. ii bir donanıma sahip olmak temel şart :) l2 off server stabil serverdır. ama illa da l2j kurucam diyorsanız cok saglam ram e ihtiyac duyulur. kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: CyberAngel_II

kusuruma bakmayın ama l2j server kurmayı kimseye tavsiye etmem onun c3 c4 off server nasıl kurulur ilgi duyanlar olursa pm atsın herturlu yardımcı olmaya calışırım.işin bide donanım yanı var tabi. ii bir donanıma sahip olmak temel şart :) l2 off server stabil serverdır. ama illa da l2j kurucam diyorsanız cok saglam ram e ihtiyac duyulur. kolay gelsin

Alıntıları Göster
    Ugrasmıssın Kardes Ellerine Sağlık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MuOnline Server Kurmak İstiyorum.
    10 yıl önce açıldı
    Team Speak isteyen varsa gelsin
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya iyide zaten millet ingilizce yi sökmüş olsa sitesinden okuyup yapardı AMA BANA 1 ÇALIŞAN İD VE PW GÖNDERİRSEN SEVİNİRİM KURDUM OYUNU ANVALİD YAZIYOR kordonziraat@hotmail.com pm im
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziraatim

ya iyide zaten millet ingilizce yi sökmüş olsa sitesinden okuyup yapardı AMA BANA 1 ÇALIŞAN İD VE PW GÖNDERİRSEN SEVİNİRİM KURDUM OYUNU ANVALİD YAZIYOR kordonziraat@hotmail.com pm im
    L2j kolay iş bebe bile yapar ama off server her yiğidin harcı değildir.Biliyorsunuz off server kurmak için iyi bir MSSQL bilmelisiniz yoksa işiniz zor. Bide MSSQL öğrenmek kolay değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchEnemy

L2j kolay iş bebe bile yapar ama off server her yiğidin harcı değildir.Biliyorsunuz off server kurmak için iyi bir MSSQL bilmelisiniz yoksa işiniz zor. Bide MSSQL öğrenmek kolay değil.

Alıntıları Göster
    ewet arkadassa tamam men katılıyorumm
  • quote:

ewet arkadassa tamam men katılıyorumm

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben su off serveri merak ettim acaba nereden bulabilirim arastirdim ama bulamadim
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmacaonur

Arkadaşlar ben su off serveri merak ettim acaba nereden bulabilirim arastirdim ama bulamadim

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: atmacaonur

ama bununla gerçekten ne yaptığını bilmen gerekli, sonra üzülme indirdiğin 400 küsür megabyte a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8thsin -- 19 Nisan 2006; 3:58:46 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: CyberAngel_II

yok yaf o kadar da sağlam ram istemiyo 4gb ram var oyunda aynı bilgisayarda serverda cillop gibi çalışıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: tkots

quote:

yok yaf o kadar da sağlam ram istemiyo 4gb ram var oyunda aynı bilgisayarda serverda cillop gibi çalışıyo

Alıntıları Göster
    yapamadım bi de Türkçesini yazarsanızı sevinirim bi kaç sey sorayım ->root var onu aynen mi geçireyim yada ROOT here bunları bi zahmet açıklayın uraşıyorum ancak başırısız oldum yardım lütfen bide 10.x.x.x.XX mi lan ip yoksa 127.0.0.1 midir onuda tam bilemiyorum nereye ne yazmam gerektiğini anlatan bi şekilde Türkçe yazın lütfen sadece yazmam gerekenleri karıştırdım yada siz Kısaca (uzun oldu sanırım) tümünü Türkçe yazsaydınız ne değişirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkjedi

yapamadım bi de Türkçesini yazarsanızı sevinirim bi kaç sey sorayım ->root var onu aynen mi geçireyim yada ROOT here bunları bi zahmet açıklayın uraşıyorum ancak başırısız oldum yardım lütfen bide 10.x.x.x.XX mi lan ip yoksa 127.0.0.1 midir onuda tam bilemiyorum nereye ne yazmam gerektiğini anlatan bi şekilde Türkçe yazın lütfen sadece yazmam gerekenleri karıştırdım yada siz Kısaca (uzun oldu sanırım) tümünü Türkçe yazsaydınız ne değişirdi

Alıntıları Göster
    turkce olsaydı gercekten iş gorurdu gene gorur ama cevirmek biras kasar
    saolasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Tayff

turkce olsaydı gercekten iş gorurdu gene gorur ama cevirmek biras kasar
    saolasın

Alıntıları Göster
    bende amd 3500+ 1024 ddr ram 256 GB harddisk var 512kb adsl bağlantı hızım var kaç kişi kaldırır bilen varmı arkadaşlar birde ben onceden mu online serverı kurmustum 40 kişi kaldırıyodu ama makinadan dolayı değil 512bağlantı hızımdan dolayı. bu oyunda 512 bağlantıyla kaç kişi kaldırır bilen varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: STORMCANER

bende amd 3500+ 1024 ddr ram 256 GB harddisk var 512kb adsl bağlantı hızım var kaç kişi kaldırır bilen varmı arkadaşlar birde ben onceden mu online serverı kurmustum 40 kişi kaldırıyodu ama makinadan dolayı değil 512bağlantı hızımdan dolayı. bu oyunda 512 bağlantıyla kaç kişi kaldırır bilen varmı?

Alıntıları Göster
    Arkadas alinti oldugunu yazmayi unutmus ayrica ingilizceyi birak türkceyi bile tam bilmedigi ortada neyse emege saygi hangi emekse.

• quote:

Orijinalden alıntı: tkots

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tkots

quote:

onun orda demek istediği serveri birgün gelirde dışarı açarsanız çoooook lag olacak lag olmamasını istiyorsanız sağlam bir ram e sahip olun!!!

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Bana yardımcı olcan değilmi şu off server kurulumunda???

• quote:

Orijinalden alıntı: ArchEnemy

quote:

Bana yardımcı olcan değilmi şu off server kurulumunda???

Alıntıları Göster
    ÖNCELİKLE EMEĞE SAYGI ELİNE SAĞLIK SI BİR ÇALIŞMA OLMUŞ...
    ARKADAŞIM C4 SERVER İÇİN GEREKLİ DOSYALAR NELERDİR VE NEREDEN İNDİREBİLİRİM.

BENDE SAĞLAM BİR SERVER KURMAK İSTİYORUM...

HOSTİNG ŞİRKETİNDE ÇALIŞIYORUM KENDİ BÜNYEMİZDE 1GBLİK ALT YAPI VAR 5 MGBİTLİK BAĞLANIYA...

KENDİ MAKİNAMI;

AMD ATHLON 3200+ (2700MHZ) 4GB DDR RAM 76GB 10000RPM SATA2 HDD 1GB-ETERNET 'LİK CIHAZIMI KURUCAM BUNA ULTİMA ONLİNE DÜŞÜNÜYORDUM HAZIR SİCRİPTLERİ VARDİYE AMA KENDİM L2 HASTASIYIM OLCAKSA KENDİ SERVERİMİN PATRONU OLAYIM DEDİM BU KONUDA CITTI YARDIMLARA İHTİYACIM VAR.. t.bagis @ avantajbilisim . com . tr

arkadaşım resimli anlatım ve türkçe ayrıntı gerektiren kısımlarını paylaşırsan sevinirim şimdiden hrkese keyifli oyunlar...

lagsız sinirsiz OYUNLAR....

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.