Şimdi Ara

C4 Vts İzolasyon Çabaları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araştırmalarıma göre bir çok forumda böyle bir yöntem uygulanmış. Bende denemek istedim.
    Mağlum arabayla iç içeyim. Aslında ısı, su yalıtımında kullanılan malzeme ama bence bu iştedede yararlı
    Uygulama için gereklı olanlar. Bauhaus koctaş gb yapıarketlerden bulunabılır. Bıtuself malz. maket bıçagı. cakmak ısıtma makınası benım cakmak bellı sure sonra bıttı. tornavıda sapıyla duzleyıp yapıstırdım daha ıyı oldu.. Saglam fıtıksız bır bel.. uygulama sonucunda kesın parmaklar. bas agrısı . bel agrısı. kollarda hamlık. etkısı gosterır Uygulama To be continue.

• Guzel uygulama olmus. Devamini bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne için bu izolasyonu yapıyorsunuz anlayamadım ? faydası ne olacak ? bilgi verebilirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihatsan

Ne için bu izolasyonu yapıyorsunuz anlayamadım ? faydası ne olacak ? bilgi verebilirmisiniz ?

Suspansiyon sistemi sert oldugu icin tikirtisi biraz fazla. Ondam olsa gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar aracta normalde bu sekılde bır uygulamanın butun sac bolumunde olması gerektıgını dusnuyorum.. fabrıkanın koydugu kaplamayı gordunuz. sadece okadar ve buna yalıtım yaptık dıyorlar. ben yoldan gelen suspansıyondan gelen seslerı azaltmak ıcın boyle bır uygulama yaptım. gercekten ıse yaradı. en son halının resımlerını cekemdım. bazı kısımların uzerıne ses yalıtımı ıcın kullanılan 1.5mM sunger kullandım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.